PROFx yazdı:Bu
Senin gidişinin hemen ertesinde
Dudaklarımızın kuruduğu
Suların çekildiği
Kızıl Denizin Diclenin
Önümüzde Musa elimizde asa ile
Yarıp geçtiğimiz Nilin
Ve eteklerimizi savura savura
Tükettiğimiz birlikteliğimizin ardından
Kayıp giden yıldızların şarkısı gibiyiz
Bak prof bak adamım Sen böyle 2 laf atıp kapak ederek kendini ve Gh loncasını tatmin edersin Bense Loncandaki Hırsızların Mazlum adamlara yaptıklarını size yaparak Mazlumları Tatmin Ederim Umarım Farkımızı Anlamış Ve Bir Daha Benim Mesajlarıma Cevap Verme Cesaretini göstermezsin...
Sebpsiz Keyifli Forumlar Diler...!
"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"
Epreeeeks seni çok seviyom pişmanım dön geri gel yalvarıyom elini ayağını öpem nolursun bi kere olsun sesini duyuyum nolursun
nolursun epreeks sessiz yapamıyom yapamıyom sensiz epreEeEeEeEeEekkss nolursun gel nolursun yalvarıyom gel pişmanım epreks gel yalvarıyom gel pişmanım
epreks gel nolur sabaha kadar uyku uyuyamıyom epreks sevgilim aşkım nerdesin bitanam seni çok seviyom nerdesiİiİiİiİiİinnn nerdesin sevliliİiİiİiİimmm bitanem nerdesiİiİiİİiİiİinn öğğğğğggyy
-bi su iç şurdan bi su iç bi yudum su iç yavrum şurdan iç biraz sakinleş
epreks bi kere olsun beni ara sevgilim araAaAaAa seni çok seviyom bitanam sensiz yapamam beEeEen dön geri gel ne istiyosan yapacam tamam söz yapacam söz ne istiyosan git anana babana teslim ol eşyalarını falan götüreyim oraya tırınayaweasdewradfkjğpğğğğğğ
sebepsiz99 yazdı:Bak prof bak adamım Sen böyle 2 laf atıp kapak ederek kendini ve Gh loncasını tatmin edersin Bense Loncandaki Hırsızların Mazlum adamlara yaptıklarını size yaparak Mazlumları Tatmin Ederim Umarım Farkımızı Anlamış Ve Bir Daha Benim Mesajlarıma Cevap Verme Cesaretini göstermezsin...
Evet sevgili ikv severler. Zamansız öne çıkışlarıyla tanınan Eprexxten yine zamansız bir çıkışGERİDönüyor. Ne olduğu halen tespit edilemeyen Eprexx Bu akşamki basın toplantısında "Aslında PROF bana karışmıyor ben PROF un altına giriyorum." diyor. Bu duruma Sessiz kalamayan PROF çareyi yine kendi yöntemleriyle çözmeye çalışıyor.
İyi oyunlar Sayın ikv severler.
IAlBaYI & DyBBriqAnd
Herşeyi Bilmene Gerek Yok, Haddini BİL Yeter...!
sebepsiz99 yazdı:Bak prof bak adamım Sen böyle 2 laf atıp kapak ederek kendini ve Gh loncasını tatmin edersin Bense Loncandaki Hırsızların Mazlum adamlara yaptıklarını size yaparak Mazlumları Tatmin Ederim Umarım Farkımızı Anlamış Ve Bir Daha Benim Mesajlarıma Cevap Verme Cesaretini göstermezsin...
Evet sevgili ikv severler. Zamansız öne çıkışlarıyla tanınan Eprexxten yine zamansız bir çıkışGERİDönüyor. Ne olduğu halen tespit edilemeyen Eprexx Bu akşamki basın toplantısında "Aslında PROF bana karışmıyor ben PROF un altına giriyorum." diyor. Bu duruma Sessiz kalamayan PROF çareyi yine kendi yöntemleriyle çözmeye çalışıyor.
İyi oyunlar Sayın ikv severler.
Prof yalakası herif Ben kimsenin altına yatmam altıma yatanlardanda kurtulabilen yoktur Tıpkı senin gibi Eprexx'in kim olduğu belli deil Ne yaptığı belli Eğer arzıngazabı gibi olmamı istiyorsanız devam edin yaptıklarınızsa haa istemiyorsanız susun Tamam mı IAlBayI
"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"
Atarlı genç Komiksin adamım ama o atarlı genç sana atarsa Birdaha oyuna giremessin..!
Tamam abi.
Bak nadamım böyle 16 tane mesajı olan forum hesaplarıyla bana diklenirsen bidaha kafanı kaldıramassın Böyle çocukca yazılarla egonu ve profun egolarını tatmin edersin Lütfen bak dalgana Kendine bulaştırma beni Tamammı abisi