UniFoRPaTLiCaN yazdı:Şunu belirteyim ki bu söylediklerinin sadece bir kısmında haklısın...Evet arzlar sunucuda çoğunluk sebebiyle baskın durumda, haklısın lodoslar ancak ws atmakta ama şunu belirtmeliyim ki bu bir oyun ve herkez istediği gibi takılır. UniFoR Loncası gibi klan değiştiren eski lodoslara MAL kelimesini kullanman hiç hoşumuza gitmedi bunu bil ve oyun oynadığımızın farkına var.
Dostum UniFor Loncası Arz ise Kullanıcı PaneLine Girmelisin Lodos Bölümünü Arz Yapmalısın.
Canım hangi klanı isterse oraya girerim.Orada ne yazmasını isterse onu yaparım.Şunuda belirtmeliyim ki benim klan değiştirmemde ne arzların baskın durumda olması nede batunun bahsettiği çocukça şeyler benim klan değiştirmemdeki sebep canımın sıkılması ebrununda dediği gibi pek az dürüst insanın kalması zaten yavaş yavaş onlarında oynu bırakması.Anlıyacağınız gerçek dostluğun şuanda olmaması...
Eskiden lodosların sayısı muntazam derecede fazlaydı. Er meydanında arz arardık, eskiden sende lodosdun sonra arz oldun, bizim tartışmalarımız ve yaşadığın birkaç olaydan sonra lodos olmuşsun sanırım. Bilirsin er meydanı eskiden popülerdi candı, Powerxtürk ilk soyulduğunda orda eski itemlerle girer yinede gösterirdim savaşçı kullanmayı birkaç densize. Hatırlarsın yahu en fazla 2 yıl önceydi. ( Ah Powerxtürküm çalındın ve silindin ) Kaliteli insanlar ise arz klanına ermeydanı vs. için ve kalabalıkdan bunaldıkları az kişilik sohbet ortamı için geçtiler. Sonra baş takipçileri olarak bizde arz olduk. Sunucunun %70 lere yakını arz sanırsam. Lodoslar ws. arzlar g.b ci takımı geziyor . Sende G.b ye sık sık grub istiyorsan arz klanına geçersin, fikrimce.
oyunun en saçma konularından biri arz lodos meselesi herkes istedigi klanı secme hakkına sahip bu oyunda evet arzlar yogunlukta sunucuda ben lodosum ama şu var arzlara şu konuda hak vermemek elde degil istedikleri vakit grub toplayabiliyorlar bunun sayı üstünlügüylede hiç alakası yok birlik var sadece ama lodos klanında klandan 1 şifa yazıyoruz oda 2 saati buluyor bulması ve dediginiz gibi 3 5 saglam arkadaş var lodos klanında onlarda ya çemberliye giriyorlar kendi arkadaşlarıyla buna bi sözüm yok ama sancagın basılırken onların kenarda birbirleriyle ws atmalarındaki amaç ne onu anlamadım hiç her neyse ne kadar konuşursak konuşalım bi faydası olacagını düşünmüyorum oyun iyice çekilmez bir hal almış almayada devam ediyor =S hayırlısı bakalım...Bu arada o dogru yolu bulmuş diyen sayın arkadaşım arz yahut lodos olmakla dogru yolun ne alakası var bunu bana mantıklı bi şekilde açıklar mısın ? saçmalamışın...
.....ıIıGirDaPıIı.....
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )