Kaos'a hükmedenler [EMİÖNÜ-GAFFAR]

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Kaos'a hükmedenler [EMİÖNÜ-GAFFAR]

Mesaj gönderen xxcezaxx »

Aquarius yazdı:
xxcezaxx yazdı:
Aquarius yazdı:Tebrikler...

Fakat aklıma bir soru takıldı ilk notta kimseden bir taktik almadığınızı vurguluyorsun güzel bir başarı ama biz bile 1 2 hafta uğraşıp çözdük baştan sona siz birde ilk denemeye kesmişsiniz biraz ilginç. 8-)

10 can barajını ilk denemeye çözmüş olmanız imkansız o not için bir tekzip geçmek lazım bence ;)

Grupta öz DAYIN var ona bi sor ;)
Biliyorum olduğunu. Yani kesim ile ilgili hiç bir şey konuşmadınız? Yeme beni Ceza 8-)

Onur istersen sen beni yeme bazılarının bilmediklerini ben biliyorum . Konuşmaktan kastın skypede ise evet konuştuk . Şimdi bir şey demek istemem ama boşver . Kendimiz hallettik . Oldu bitti ? Uzatmanın manası yok diye düşünüyorum.

Teşekkürler..
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
Aquarius
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Aquarius »

xxcezaxx yazdı:
Aquarius yazdı:
xxcezaxx yazdı:

Fakat aklıma bir soru takıldı ilk notta kimseden bir taktik almadığınızı vurguluyorsun güzel bir başarı ama biz bile 1 2 hafta uğraşıp çözdük baştan sona siz birde ilk denemeye kesmişsiniz biraz ilginç. 8-)

10 can barajını ilk denemeye çözmüş olmanız imkansız o not için bir tekzip geçmek lazım bence ;)

Biliyorum olduğunu. Yani kesim ile ilgili hiç bir şey konuşmadınız? Yeme beni Ceza 8-)

Onur istersen sen beni yeme bazılarının bilmediklerini ben biliyorum . Konuşmaktan kastın skypede ise evet konuştuk . Şimdi bir şey demek istemem ama boşver . Kendimiz hallettik . Oldu bitti ? Uzatmanın manası yok diye düşünüyorum.

Teşekkürler..
Üzüldüm, bu kadar bilginin üstüne ilk kesememene demek ki var bir eksiklik ne hikmetse biz kestikten sonra Gaffar aşkı uyandı sende. ;) Bu da bizim için bir başarı herkes kesemezse Gaffar ı ne anlamı kaldı ki. ;)
ByOnuR ..
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xxcezaxx »

Aquarius yazdı:
xxcezaxx yazdı:
Aquarius yazdı:
xxcezaxx yazdı:

Teşekkürler..
Üzüldüm, bu kadar bilginin üstüne ilk kesememene demek ki var bir eksiklik ne hikmetse biz kestikten sonra Gaffar aşkı uyandı sende. ;) Bu da bizim için bir başarı herkes kesemezse Gaffar ı ne anlamı kaldı ki. ;)
Demekki oldu bir kaç aksilik kesemedik . Tekrar ediyorum cumartesi günü kafaya koyup pazar günü kestik . Ve etrafımızda güvenilir sağlam kim var baktık ve gittik . Başarıyıda elde ettik . Başkalarını kıskanarak değil,onları tebrik ederek. İlk kesen sizlersiniz olay oldu bitti ? Şimdi buradaki sıkıntını çözemedim ben .
XXCEZAXX

“Genel Sohbet” sayfasına dön