1 Büyü 1 Savaş 1 Şifa CENT Nasıl Kesilir .?
Re: 1 Büyü 1 Savaş 1 Şifa CENT Nasıl Kesilir .?
Tebrikler.. Bizde Bi ara Kesmiştik 1 tank 1 şifa 1 büyü dolandırarak kesmiştik Eğlenceliydi
All rights reserved. This nickname can not be used in any way without my written permission. Blank ®
Blank © 2012.
-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum
Blank © 2012.
-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
yaw sen nası bi adamsın her şeyin altına bi olumsuz bişey yazıyon migratta büyü ve savaş oynamak kolayda şifa zor migratta yaratıklar junon dedıgı zaman ck kacırınca adamın canı 20 ye 30 a falan iniyor ilk deneyişte bi şifayla girde görem seni...lBlackDeathl yazdı:Ben sıgınağa ve migoya ilk girdiğimde kenanı ve junonu sorunsuz kesebilmiştim. Yeni oldugumu anlamamıstılar .)
-
- Acemi Savaşçı
kudret iksiri cok gıttı ama adrenalin fenaydi :mrgreen: bide bizde en cok kudret tankta vardı bide iksirler bitiyo alışveriş açıyoz birbirimize iksir vermek için az kalsın yatıyoduklos34 yazdı:Tebrikler.. Bizde Bi ara Kesmiştik 1 tank 1 şifa 1 büyü dolandırarak kesmiştik Eğlenceliydi![]()
![]()
-
- Acemi Savaşçı
migoyu ilk görüşüm degildi arklar girerken izledim ama migoda ilk defa oynadım ve sonuc iste başarıyla sonuçlandıBaSHo yazdı:Daha Önce Girdi Ama ? EjdeRLe Fİlan DeğiLmi ?
Miqo'u iLk Görüşü DeqiL ?
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
Şifa kullanamıyorumWildxbarbar yazdı:yaw sen nası bi adamsın her şeyin altına bi olumsuz bişey yazıyon migratta büyü ve savaş oynamak kolayda şifa zor migratta yaratıklar junon dedıgı zaman ck kacırınca adamın canı 20 ye 30 a falan iniyor ilk deneyişte bi şifayla girde görem seni...lBlackDeathl yazdı:Ben sıgınağa ve migoya ilk girdiğimde kenanı ve junonu sorunsuz kesebilmiştim. Yeni oldugumu anlamamıstılar .)
gercekten helal olsun cok muthiş bir şey resimden beli ki 3 ude cok saglamlar
- kagandemir1
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Cazfig
Kestikten Sonra Cıktılar Sanırım SOnra Üçünüz Kaldınız
Cazfig
IIxReaLxII
IxPerSPeCTiVexI
Darqxtheshow
IIxReaLxII
IxPerSPeCTiVexI
Darqxtheshow