[Gm] ve [dev] ler hakkinda neler biliyoruz ?
Re: [Gm] ve [dev] ler hakkinda neler biliyoruz ?
Neredeyse yoldan geçen adamın gm yönetici yapıldığı bir oyun şikayetinize cevap gelme ihtimali 100 de 1 dir oyunun yönetim sistemi işlemiyor şu an...
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
imzandaki yazıyı ya herkesin görebileceği kadar büyük yap yada kaldır o yazıyı hiç hoş birşey değilsen ateist olabilirsin ama burda inanan insanlar için kırıcı bi davranış sergiliyosunvivaelche yazdı:Hayır eski gm ler atılmadı. Zaten eskiden adam gibi sadece abura vardı . O da istifa etti kendi isteğiyle. Hatta veda mesajı yazmıştı eski forumda. Onun haricinde gmler ve devler oyunun fonksiyonlarını takip ederler.Normal oyuncularda gm olabilir ama çok azı başarabiliyor tabi.Gm ler gelipte sunucunda senin gibi zaman geçirmezler.Bir iki duyu yapar geri çıkarlar. Normal oynamazlar oyunu.Devler gm lerin üstü diye biliyorum ama tam emin değilim.Neyse bu kadar bilgi yeter.Bunları öğreneceğine lvl kas zaten yavaş yavaş anlarsın oyunda durduğun süre içerisinde neyin ne olduğunu...
- cengizhan
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
merhabalar.
gm ve dev lerden oluşan kadrolar oyun yöneticileridir.eski gmler örn olarak momt1g2bunlar mynet dalında çalışmaktaydı.onlar gitti ve yerine [DEV] başlıklı yeni maderasyon takımı gelmiştir.[DEV] ler
gm lerden üstün deillerdir.ama aynı efsun (sobee nin takdiri...) efsunlar giyerler ...
iyi forumlar ...
gm ve dev lerden oluşan kadrolar oyun yöneticileridir.eski gmler örn olarak momt1g2bunlar mynet dalında çalışmaktaydı.onlar gitti ve yerine [DEV] başlıklı yeni maderasyon takımı gelmiştir.[DEV] ler
gm lerden üstün deillerdir.ama aynı efsun (sobee nin takdiri...) efsunlar giyerler ...
iyi forumlar ...
Merak etme, kimsenin kırılmasını istemem.Ayrıca forum yöneticilerinden de uyarı aldım yazıyı sildim. Ayrıca ateist değilim. Agnostiğim... İyi forumlar..laglagxallperen yazdı:imzandaki yazıyı ya herkesin görebileceği kadar büyük yap yada kaldır o yazıyı hiç hoş birşey değilsen ateist olabilirsin ama burda inanan insanlar için kırıcı bi davranış sergiliyosunvivaelche yazdı:Hayır eski gm ler atılmadı. Zaten eskiden adam gibi sadece abura vardı . O da istifa etti kendi isteğiyle. Hatta veda mesajı yazmıştı eski forumda. Onun haricinde gmler ve devler oyunun fonksiyonlarını takip ederler.Normal oyuncularda gm olabilir ama çok azı başarabiliyor tabi.Gm ler gelipte sunucunda senin gibi zaman geçirmezler.Bir iki duyu yapar geri çıkarlar. Normal oynamazlar oyunu.Devler gm lerin üstü diye biliyorum ama tam emin değilim.Neyse bu kadar bilgi yeter.Bunları öğreneceğine lvl kas zaten yavaş yavaş anlarsın oyunda durduğun süre içerisinde neyin ne olduğunu...
YeNiLMeZzZ
Sonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..

Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..