Şifacı Silah Yükseltme Hakkında

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Şifacı Silah Yükseltme Hakkında

Mesaj gönderen JackGhosen »

_____________________________________________________________________________________

Zamanla Ashab-ı Kehf Materyallerini Toplayacağını Düşünelim ve Buna Göre Bir Strateji Belirleyelim.
_____________________________________________________________________________________

1) Grup Bölgelerine Girerken İlk Zamanlar Elinde Normal İyileştirme Bir Asa Olacak.

2) Motorin'den İbn-i Sina Cevriye Çıbanlı Akrep Asa Düşürdükten Sonra Büyü Kritiğe (^) Basacaksın.

3) Büyü Kritiğe (^) Bastığından Hem Silahın Farklı ve Hoş Gözükecek Hem de İnsanlar;

- Bunun İyileştirmesi Yeterli O Yüzden Büyü Kritiğe (^) Basmış

Diye Düşünecek.

4) Sen Grup Bölgelerine Girerken Bir Yandan da Ashab-ı Kehf Materyallerini Topluyor Olacaksın.

5) Ashab-ı Kehf'i Ürettikten Sonra ise Sana Tavsiyem;

- Ashab-ı Kehf'i Bosslarda yada Slot Bitiminde Kudret Doldururken Kullanman.

- İbn-i Sina Cevriye(^) Çıbanlı Akrep Asa'yı ise Normal Slotlarda İlerlerken Kullanman.

Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

JackGhosen yazdı:

Zamanla Ashab-ı Kehf Materyallerini Toplayacağını Düşünelim ve Buna Göre Bir Strateji Belirleyelim.

1) Grup Bölgelerine Girerken İlk Zamanlar Elinde Normal İyileştirme Bir Asa Olacak.

2) Motorin'den İbn-i Sina Cevriye Çıbanlı Akrep Asa Düşürdükten Sonra Büyü Kritiğe (^) Basacaksın.

3) Büyü Kritiğe (^) Bastığından Hem Silahın Farklı ve Hoş Gözükecek Hem de İnsanlar;

- Bunun İyileştirmesi Yeterli O Yüzden Büyü Kritiğe (^) Basmış

Diye Düşünecek.

4) Sen Grup Bölgelerine Girerken Bir Yandan da Ashab-ı Kehf Materyallerini Topluyor Olacaksın.

5) Ashab-ı Kehf'i Ürettikten Sonra ise Sana Tavsiyem;

- Ashab-ı Kehf'i Bosslarda yada Slot Bitiminde Kudret Doldururken Kullanman.

- İbn-i Sina Cevriye(^) Çıbanlı Akrep Asa'yı ise Normal Slotlarda İlerlerken Kullanman.

eğer paran varsa . ve oyuna harcamada çekinmiyorsan. ayrıyetten ashab zor geliyor diyorsan ( mesela ben ashab için şuan uğraşamam ecel ve latifde bütün parayı yedim, ardından charı bırakıp şifacı açtım :S ) 2 kere yükseltme yap. nadide ibni cevo asadan 2 tane düşerse. 1'ine ibni. 1'ine cevo. adamlar şifanı sorarsa ibniyle kaç olduysa onu söylersn. ama içerde ibniyi kullanmazsın bile. mesela benm yaklaşık 20+15 büyü kritiğim var. ibni'yi yükselttim. bi dahaki sefere cevo'yu yükseltcem ( daha düşmedi 1 tane var ). 23+15 e çıkcak. daha kolye yüzük ve zırh eksik. yaklaşık 5 de burdan gelcek ve 43 olacak. yani 3 can basmadan 1 i kesin kritik gelcek. latifdede aynı işlemi uygulamıştım.
Kullanıcı avatarı
MADENCHI
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MADENCHI »

Edit: Pardon şifadan bahsettiğimizi unutmuşum...
En son MADENCHI tarafından 17 Oca 2012 18:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
seyfodayi60
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen seyfodayi60 »

sizin bu dediğiniz büyücü büyü hasarı yerine gitsin büyü kritik dizsin büyü hasarı olmadan dizilen büyü kiritik pek iş yapmaz bunu şimdi şifacı için konuşalım bir şifacının ne sadece büyü şifasının yüksek olması ne de büyü kiritğini yüksek olması işe yaramaz ikisininde orantılı bi şekilde yüksek tutması gerekir.Bir de kiritk yükseltme bastınızda asa sürekli kiritk basıcak diye bişey yok bastınız her şifanın bilmem kaçta kaçı kritik gelir. yani şunu diyorum büyü kiritik basmanız 3 de 1 ise bu her şfia basmanız için geçerlidir yani 3 kez şifa basıyım biri garanti kiritikdir die bişey olamaz.bu yüzden sürekli etkisi olan büyü şifanın yükseltilmesini öneririm.şahsem kendi şifacımda ashab(*) var.ayrıca bir şifacının kudreti olduğu sürece hem kendisini hemde müttefikini ayakta tutar. bu saydığım 3 özelliğide düşünerek yükseltmenizi yapmanızı öneririm.
aReYouReaDy
Kullanıcı avatarı
yasakask1
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen yasakask1 »

Çok yazdınız kendi fikrimi belirtmeden geçemeyeceğim: Büyü kritik sadece kritik ŞANSINI artırır. Şans bence doğru bir şey değildir. Git iyileştirmeye bas daha iyidir en azından daha iyi şifalarsın. Ashap konusuna gelince şu an ben de ashap üretmeyi planlıyorum. Ayrıca ibni cev asanın iyileştirmesine basarsanız ashabın yükseltilmemiş şifa değerine ulaşırsınız. Fakat dikkat edin yükseltilmemiş değerine dedim fakat siz bunu maddiyatınızı patlatacak sanıyorsunuz. Şüpheye düşmeyin neticesinde bu bir oyun ve keyfini alabilmek lazım yani çok para verip ashap üretmekten korkuyorsanız siz başka oyun oynayın yani.Unutmayın: ''Sabır acıdır; meyvesi tatlıdır fakat çikolata tatlıdır; meyvesi acıdır.'' Sabredersen ve çalışırsan her türlü başarıyı elde edersin.

İyi oyunlar.

Scilianxşifa
Eski ikvci

Menteşeoğlu
Kullanıcı avatarı
Entertheineiment
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Entertheineiment »

JackGhosen yazdı:
JackGhosen yazdı:

Hep Diyorum ki; BÜYÜ KRİTİK ! ! !

Resim

Sancak Sunucusunda İşini Bilen Şifacı Yok Denecek Kadar Az...

Şuana Kadar Büyü Kritiğe (^) Basan Sadece İki Kişi Gördüm

Geri Kalanlar İyileştirmeye (^) Basmış !

Tek Söyleyeceğim ''Paranıza Yazık !..''

Hadi Ashab-ı Keyf Üretenler Kudret Sıkıntısı Yüzünden Üretip Basıyor,

Peki Neden Bunca İnsan İyileştirmeye (^) Basıyor ?

Söyleyeyim; ŞİFA KULLANMAYI BİLMİYORLAR !

Büyü Kritik Şifacının Herşeyidir. İyileştirme ise Sadece Ne Kadar Kritik Vuracağınızı Belirler.

Bu Durumda Üstad Şifacı İyileştirmenin DEĞİL Büyü Kritiğin Önemini Kavramış Kişidir !

adam king beyler dağılın :D
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak
Kullanıcı avatarı
yasakask1
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

kardeş sana bir denememi aktarayım : karacinlere gittim ve canımı azalttım üzerimdeki herşeyi çıkardım sadece yüzük kolye kaldı. 280 büyü şifam vardı canım 20ye inmişti can bastım ve kritiksiz tam olarak 4500 bastım. Bnm de ibni mor asanın krtiği yükseltili. Junona son şifa diyodu gittim ve 1197 şifam olmasına rağmen o kadar kolay yetiyordum ki , junonu bnm kudretim 30 iken kestik tankı yollamıştı ve büyü tanka baktım o halde yani. Çok kritik basıyo bnce kritik basın
Eski ikvci

Menteşeoğlu
Kullanıcı avatarı
yasakask1
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

kardeşim ,baştan bu yana haklısın. Benim gibi düşünüyorsun. ASHAP ÇÜRÜYOR, ONU BU DİKİNE GİTTİĞİNİZ KAFANOZA SOKUN. Benim 1253şifam var... Her türlü gruba giriyorum. Bir de sen +1300 şifa dedikleri için ibnisini yükseltiyorsan ;\ sana acıyorum. Zaten kendiniz ne kadar b*ktan bir silah olduğunu anlayacaksınız. Ben şifacının İnbi (CEVRİYE<3) nin kritiğini geçici olarak yükselttim ki ondan çok memnunum ... Mevlana asa üretiyorum "KRİTİK"'li oldugu için. Verdiği Büyü Şifa 383+383 olmasa 383 llsa bile (en yüksek şifa ile en yüksek kritiği gene bulundururdu.) yine onu ashaba (NAMIDEĞER "ÇÖP") e tercih ederdim ki 383+383 büyü şifa veriyor ..<3 Benim aciz bir arkadaşım ashap üretiyor . Bu konuda
Fikirlerimiz hiçbir konuda uyuşmuyor O'nunla.. Ben düşen şeye para vermem ashabımı üretirim, mev. Asa dşşürürüm diyor. :) :) abi nedir bu ya ? Ashap ibni cevriye mor asa haline geldi. Ashabn parlatlmamışı inbi cev morn parlatlmış şifasına eşit. Mevlana asa ise ashabın parlatılmışından faza şifa veriyor. Eski İKV çağındaki ibni cev. Mor asadan aciz duruma geliyor. Ben düşünceerimi söyledim (ARKASINDAYIM)

İyi forumlar.

Telden yazdım yanlış varsa prd (yazm yanlışı)
Eski ikvci

Menteşeoğlu
ISeHRaZaTI
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ISeHRaZaTI »

viewtopic.php?f=17&t=53942
Re: Asab Hakkında Düşündüklerim

İleti IISehrazatII » 04 Mar 2011 19:52

Şahsen ben asab yükseltmektense İbni Cevo mor asanın cevriyesini yükseltmek çok daha mantıklı. Tavsiye Ederim

IISeHRaZaTII
Bir yıl önce daha silah arttırma yeni geldiğinde söylemiştim yine söylüyorum eğer ashaba harıyacağınız paranın en az iki katına sahip değil iseniz üretmeyin. Benim üç katı vardı ürettim.
Kullanıcı avatarı
LeoNaRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: L E O

Mesaj gönderen LeoNaRR »

Ashabı ıLk uretenlerdenım ılk urettımde konuyu açmıstım hatırlayan varsa ne kadar gereksız oLdu konusunda , ama Saolsun Yönetım ekıbımız sıfacı sılahlarını duzelterek benım forumda yazdım bıcımde hem ıyıLeştırme buyu kullananlar ıcın mevlana hem asıt zehır takılanlar ıcın buyu hepsı hem Ws yapanalr ıcın Ruh Doven halıne geldı paranız varsa bu sılahlardan uretın . Yeterlı paranız yoksa Tum Paranıza Ejderha Kud ıksır ve Ruh calan ıksır uretın Ibnı cevo asanın Arkadasın dedı gıbı buyu kırıtkını yukseLtın ozaman ıbnı ıbnı ceket basıt oluo ben hıç uretmedım daha ama mağra ruh var ıdare edıo :)) basabıLırsın ben 1600 lerde buyu sıfayla mevlana setımı tamamladım asama kadar ama dedım gıbı yaparsan Ruh calan ıksır ejderha kudretlendıren ıksır tum cemberlıtaş ıtemlerını bu ıksırlerle tamamalrsın :))
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]

“Şifacı” sayfasına dön