GM Şeplemmmm ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
PisKoPoS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Re: GM Şeplemmmm ?

Mesaj gönderen PisKoPoS »

demekki emekleri yokmuşki konu acmaya gerek duymamişlar :)
...
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Lestrange »

kenan76 yazdı:öyle bi Gm mi vardı ya :S
fuci yazdı:gm şeplemi ilk defa duydum XD
Abi siz yaşamayın oynadığınız oyunun Game Master'lerini bilmiyorsunuz :!:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen PROF »

IIxDRaCuLaxII yazdı:Abi siz yaşamayın oynadığınız oyunun Game Master'lerini bilmiyorsunuz :!:

Yaşadığı ülkenin cumhurbaşkanını, başbakanını bilmeyen insanların olduğu ülkede, oynadığı oyunun gmsini tanımamayı suç sayamayız. Siz yaşamayın ne demek? Gm kim ki? Ben gmyi bilmek zorunda mıyım? Değilim. Kimin yaşamasına ya da yaşamamasına ne zamandan beri öngörü getirebilme hakkına sahip olduk? Söylediğin lafı bir tart, bir düşün. Belki öylesine, laf olsun diye yazdın ama yine de "siz yaşamayın" hoş kaçmamış.
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
PARD10
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen PARD10 »

PROF yazdı:
IIxDRaCuLaxII yazdı:Abi siz yaşamayın oynadığınız oyunun Game Master'lerini bilmiyorsunuz :!:

Yaşadığı ülkenin cumhurbaşkanını, başbakanını bilmeyen insanların olduğu ülkede, oynadığı oyunun gmsini tanımamayı suç sayamayız. Siz yaşamayın ne demek? Gm kim ki? Ben gmyi bilmek zorunda mıyım? Değilim. Kimin yaşamasına ya da yaşamamasına ne zamandan beri öngörü getirebilme hakkına sahip olduk? Söylediğin lafı bir tart, bir düşün. Belki öylesine, laf olsun diye yazdın ama yine de "siz yaşamayın" hoş kaçmamış.
Cuk etti burdan duydum
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
Kullanıcı avatarı
NaSiHatt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen NaSiHatt »

İKV'yi Neden mi Seviyorum ;

Çünkü,Bu Oyunun %90'ı Her Konuda Tartışma yaratabilecek yeteneğe sahip :)
FATİH
NASİHAT
Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen brkcm »

PROF yazdı:

Haklısın, sarf edilen sözlere dikkat edilmesi gerekiyor. Gm in sana bana ne veya ne kadar faydasi varki bilmem gerekicek Gm in ismini, cismini. Ön plana çıkan Gmler biliniyor zaten (örn. Ayrılan Lathender abimiz). 2 düşün 1 söyle.

Cuk sesini bende duydum bu arada :) .
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Kullanıcı avatarı
SeDaTQeSkk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen SeDaTQeSkk »

Gm Şeplem Kim oluyorkı konu acsınlar. Konu AçılaN Gm ler yıllardır burada olan emeği çok olan GM Lerdir. Şebnem gibi 2 günlük değil...
REBELsBORTECINE [ (^) Ejder Asa] [ Kuklacı ]

oOPuDiNkqOo [(^) Ejder Asa] [ Beyaz Köşk ]

Kesep Döner Sap Döner Tavuk Döner Horoz Gömeer ;)
Kullanıcı avatarı
Xasgarix
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Xasgarix »

gs kadrosuna döndü ortalık full baştan değiştiriyolar heralde
Xasgarixkomutan
Xasgarixprens

Teşkilat/Lodos
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

kşkte ilk ejderi ve ashabı o üğretmişti zamanında çok konuşurdum onla gm olduktan sonra fırsat olmadı napsın oda çok iyi bir insan DESTEĞİN İÇİNDE DÖNEN OYUNLARI GÖRÜNCE BIRAKMIŞTIR ;)
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lestrange »

brkcm yazdı:
PARD10 yazdı:
PROF yazdı:

Cuk etti burdan duydum
Haklısın, sarf edilen sözlere dikkat edilmesi gerekiyor. Gm in sana bana ne veya ne kadar faydasi varki bilmem gerekicek Gm in ismini, cismini. Ön plana çıkan Gmler biliniyor zaten (örn. Ayrılan Lathender abimiz). 2 düşün 1 söyle.

Cuk sesini bende duydum bu arada :) .
Sayın PROF.

1. Yaşadığın ülkenin cumhurbaşkanını veya başbakanını bilmemek bilmeyenlerin sorunudur.
2.Aynı şekilde oynadığı oyunun GM'sini veya DEV'ini bilmemekte bilmeyenin sorunudur.(DİKKAT VE ARAŞTIRMA MESELESİ)
3.''Siz yaşamayın'' demek kelimesi üstü kapalı bir kelimedir ve bunun altında yatan mana çok açıktır.''Bilmeniz gerekirdi''
Ve bu cümleyi olduğu gibi yargılamak sizin şahsi görüşünüzdür ve tarafımca oldukta yanlıştır ve sizin türkçe bilginize kalmıştır.

4.Yaş sınırını geçmemiş olanlarla tartışmaya girmiyoruz (PARD10,brkcm) ;)
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön