Selefkos yazdı:TechnOMafiA yazdı:39 lw zamanında 1 milyar oyun parasını "Epe çaldım da yaptım o kadar parayı" dediğinin de şahitleri var sefilkos. Bir dediğin bir dediğini tutmuyor. Yalan söylemeyi kıvıramıyorsun, nasıl yalan söylenir öğren gel sonra yaz buraya.
YAZDIĞINI OKUYARAK YAZ ÇOK SALLAMA HEM DİYON BEN YENİ OYUNCUYUM HEMDE İNANIYON 39 LEVEL ZMANINDA OYUNDA YOKTUN VE 1MİLYAR OYUN PARASINI SUNUCUDAKİ HERKESİ TOPLASAN O KADAR PARA ÇIKMAZ bu iki ÜÇÜNCÜSÜDE 39 LEVEL ZAMANINDA 500 lira OLARAK PARA AKTARILIYODU 1 MİLYARPARAYI OLSA KAÇ SAATTE AKTARILIR YADA GÜNDE ADAM BUNALIMA GİRER OYUNDA O KADAR PARA YOKTU EVLAT GİT ESKİ OYUNCULARA SOR KÜTÜK YARAN BİLE 12 m Dİ O PARAYI BULAMIYODU KİMSE SEN DİYON 1 MİLYAR![]()
BU Nasıl bi iftira ve yalan rezil oldun yazdığın yazıyla 1milyarmış hahahaha oyunun geçmişini araştır gel bana inanmıyon loncana yalakalık yapacam diye herşeyi yazıyon ama rezil oluyon istediğine sor 39 level zamnında okadar parayı kim görmüş![]()
Kim yeni oyuncuymuş seFİLkos ? ben loncada yeniyim. 2007 hazirandan beri bu oyunun içindeyim. Tanırsın tanımazsın bu benim sorunum değil. 39 lw zamanında benim günde kazandığım para 1-2 m idi. ne diyosun sen 500 lira aktarılıyormuşta şuymuşta buymuşta. Git beynine elktro şok verdirt Bakırköy'de. Belki 3 sene önceki İKV nin piyasasını hatırlarsın.