STORE KASA
- devrimingunu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Re: STORE KASA
daha iyisi meyvenin kendisi şevkoYorgunDemokrat yazdı:
Biri kasamı dedi ?
GüNüNDoĞuŞu/DeVRiMTaNRıSı
aynendevrimingunu yazdı:daha iyisi meyvenin kendisi şevkoYorgunDemokrat yazdı:
Biri kasamı dedi ?bu işin şakasıda buraya çektiği madenleri stokları cartı curtunu koymak görgüsüzlükten başka bir şey değil
komik duruma düşüyosunuz :mrgreen:
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Acaba halim arkadaşımız 26 level'de çarını mareşal yapıp 2 gün içinde 49 level yapmış olamaz mı ayrıca eski bir fotoğrafı koymak'dada bir şüphe aranmamalıxIxFeNoMeNxIx yazdı:Kasalarınıza birşey diyeceğim yok fakat dikkatimi çeken bir durum oldu STORE arkadaşımızın koymuş olduğu resimde HALİM 49 lvl fakat HALİM in kendisinin koyduğu resimlerde kendisi 26 lvl.Bu durum da acaba resimlerdeki madenlerle de oynanmış olabilir mi sorusu da aklıma gelmiyor değil yine de saygı duyuyorum.
Karaköy
Ultron
Megatron
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
Tmm kral sensin.devrimingunu yazdı:daha iyisi meyvenin kendisi şevkoYorgunDemokrat yazdı:
Biri kasamı dedi ?bu işin şakasıda buraya çektiği madenleri stokları cartı curtunu koymak görgüsüzlükten başka bir şey değil
komik duruma düşüyosunuz :mrgreen:
Karaköy
Ultron
Megatron
Yok o durum benimde dikkatimi çekti ancak STORE adlı arkadaşın foto aldığı sırada HALİM 26 Lvl idi ancak HALİM 49 Lvl olunca kendi kasasının fotoğrafını çekip koyuyor olay bundan ibaret.xIxFeNoMeNxIx yazdı:Kasalarınıza birşey diyeceğim yok fakat dikkatimi çeken bir durum oldu STORE arkadaşımızın koymuş olduğu resimde HALİM 49 lvl fakat HALİM in kendisinin koyduğu resimlerde kendisi 26 lvl.Bu durum da acaba resimlerdeki madenlerle de oynanmış olabilir mi sorusu da aklıma gelmiyor değil yine de saygı duyuyorum.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
IIxDRaCuLaxII yazdı:Yok o durum benimde dikkatimi çekti ancak STORE adlı arkadaşın foto aldığı sırada HALİM 26 Lvl idi ancak HALİM 49 Lvl olunca kendi kasasının fotoğrafını çekip koyuyor olay bundan ibaret.xIxFeNoMeNxIx yazdı:Kasalarınıza birşey diyeceğim yok fakat dikkatimi çeken bir durum oldu STORE arkadaşımızın koymuş olduğu resimde HALİM 49 lvl fakat HALİM in kendisinin koyduğu resimlerde kendisi 26 lvl.Bu durum da acaba resimlerdeki madenlerle de oynanmış olabilir mi sorusu da aklıma gelmiyor değil yine de saygı duyuyorum.
Karaköy
Ultron
Megatron
Pardon düzeltiyorum HALİM adlı karakterden foto aldığı sırada HALİM 26 Lvl. idi ancak STORE adlı karakterden alınan fotoda ise HALİM 49 Lvl. Yani HALİM 49 olduktan sonra STORE foto almış.
Emekli İKV Oyuncusu...
Saffet Yılmaz
xIxFeNoMeNxIx yazdı:Kasalarınıza birşey diyeceğim yok fakat dikkatimi çeken bir durum oldu STORE arkadaşımızın koymuş olduğu resimde HALİM 49 lvl fakat HALİM in kendisinin koyduğu resimlerde kendisi 26 lvl.Bu durum da acaba resimlerdeki madenlerle de oynanmış olabilir mi sorusu da aklıma gelmiyor değil yine de saygı duyuyorum.
üretimlerini yapamadan önceki fotom eldiven zırh üretim o mazemelerden ejder ürettim
LONCA Yirmi Üç
HALİMMAREŞAL ^
HALİMMAREŞAL ^
Yani sen şu anda bize olmayan malzemelerinin fotoğraflarını gösteriyosun.halim yazdı:xIxFeNoMeNxIx yazdı:Kasalarınıza birşey diyeceğim yok fakat dikkatimi çeken bir durum oldu STORE arkadaşımızın koymuş olduğu resimde HALİM 49 lvl fakat HALİM in kendisinin koyduğu resimlerde kendisi 26 lvl.Bu durum da acaba resimlerdeki madenlerle de oynanmış olabilir mi sorusu da aklıma gelmiyor değil yine de saygı duyuyorum.
üretimlerini yapamadan önceki fotom eldiven zırh üretim o mazemelerden ejder ürettim
Emekli İKV Oyuncusu...
Saffet Yılmaz