standboxla girmeye çalışıosun demek ki !!
bak biz bu yolları 4-5 kere turladık hatta ortaya köprü kurduk ve o köprünün altından da çok sular geçti artık köprüden geçmek için para alıyoruz. bilmem anlatabildim mi ? şimdi sen bunu şikayet edersen senin bloke yeme ihtimalin %70 1 haftalık ceza yeme ihtimalin %20 sadece 2 günlük ceza yemen %19 kısacası fok balıkları çok yalnızzzz.
Bu BiR HiLemi..! >>Mcumut<<
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: Bu BiR HiLemi..! >>Mcumut<<
solediklerinin 1 kelimesini bile anlamadım standbox ne yahaydegidelum yazdı:standboxla girmeye çalışıosun demek ki !!
bak biz bu yolları 4-5 kere turladık hatta ortaya köprü kurduk ve o köprünün altından da çok sular geçti artık köprüden geçmek için para alıyoruz. bilmem anlatabildim mi ? şimdi sen bunu şikayet edersen senin bloke yeme ihtimalin %70 1 haftalık ceza yeme ihtimalin %20 sadece 2 günlük ceza yemen %19 kısacası fok balıkları çok yalnızzzz.
Bir Yerde Küçük İnsanların Büyük Gölgeleri Oluyorsa Orada Güneş Batıyor Demektir **__
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
barum yazdı:solediklerinin 1 kelimesini bile anlamadım standbox ne yahaydegidelum yazdı:standboxla girmeye çalışıosun demek ki !!
diorum ki efendi ol ! konuya kilit gelio böle saçma konuda açıp milletin kafasını karıştırma !!
kısacası geçer o problem kırk yılda bi olur bi kerede ben ARZ kalesinin içindeki küreye kilitlenmiştim..
konuyu ben mi actım ?
Bir Yerde Küçük İnsanların Büyük Gölgeleri Oluyorsa Orada Güneş Batıyor Demektir **__
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Oyunda gerekli açıklamayı yapmama rağmen hala 100 arz geldi , hepsini kestik diyosun.Size en az 4 kere yazdım : "Çarı kapatıp oyuna girmeyi kesin yoksa cezanız sabahki güncellemeye kadar değil farklı şekillerde olucak " diye.Bu cümle ve fotoğrafları gerekli yerlere ileticem ...
[YaLNıZSavaŞÇII]
- BiRaRzZz
- Salgın Koruyucusu
Beni Anlayan Çıktı Teşekkürler Anlamadıysanız Yeni Konu Açtım Orda Dağa Ayrıntılı Buyrun Bakın..ikvoyuncusu2008 yazdı:Oyunda gerekli açıklamayı yapmama rağmen hala 100 arz geldi , hepsini kestik diyosun.Size en az 4 kere yazdım : "Çarı kapatıp oyuna girmeyi kesin yoksa cezanız sabahki güncellemeye kadar değil farklı şekillerde olucak " diye.Bu cümle ve fotoğrafları gerekli yerlere ileticem ...
viewtopic.php?f=28&t=78318

_____________________________________________________________________________________________________
{ LoDos DeRKi: ''BiR Gün BiR ARZ GeLeCeK ve Sonumuzu GeTiReceK..!''}
-
- Acemi Savaşçı
neymis adam cıkıcakmıs ceza farklı olucakmıs o adam orda bizi keserken bir tane gm girmedi oyuna 2 saat kesdi adam milleti helal olsun bende olsam keserdim nie kesmesin adam oyunu oynamıcakmı sizin hatalarınız yüzünden 1 saat degil 2 saat degil 3 saat oldu hatayı duzelten yoq oyunda gm yoq kendi acıklarınızı baskalarına ban atarakmı kapatıcaksınız hayır bisey degil adamın ejderi falan var basit bir oyuncu da değil eğer bu adam banlanırsa ayıptırikvoyuncusu2008 yazdı:Oyunda gerekli açıklamayı yapmama rağmen hala 100 arz geldi , hepsini kestik diyosun.Size en az 4 kere yazdım : "Çarı kapatıp oyuna girmeyi kesin yoksa cezanız sabahki güncellemeye kadar değil farklı şekillerde olucak " diye.Bu cümle ve fotoğrafları gerekli yerlere ileticem ...
- MTezcakar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Adam sabahtan beri bu şekilde kp kasıyor fakat ona vurmadığımızın farkına bölgeden 3-4 kişi kafa tutunca anladı 
Cosmosunbüyüsü [Ejder Asa^]
STurhan [Ecel Getiren^]
STurhan [Ecel Getiren^]
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
2-3 Saat düzeltilmesi gereken bir sorun değil , güncelleme ile düzeltilen bir sorun olduğu için çara ban atılıp ertesi sabahki güncelleme beklenirdi normal prosedürde.Fakat benim haberim akşam 9-10 civarında oldu sanırım ve hemen kendisine gerekli uyarıyı yaptım.Kendisi hala birilerini kesmeye devam etti.Eğer bunu yaptısa sonuçlarına katlanmayıda kabul etti demektir.Ejderi var diyosun , adam belliki onu önemsemiyormukan282282 yazdı:neymis adam cıkıcakmıs ceza farklı olucakmıs o adam orda bizi keserken bir tane gm girmedi oyuna 2 saat kesdi adam milleti helal olsun bende olsam keserdim nie kesmesin adam oyunu oynamıcakmı sizin hatalarınız yüzünden 1 saat degil 2 saat degil 3 saat oldu hatayı duzelten yoq oyunda gm yoq kendi acıklarınızı baskalarına ban atarakmı kapatıcaksınız hayır bisey degil adamın ejderi falan var basit bir oyuncu da değil eğer bu adam banlanırsa ayıptırikvoyuncusu2008 yazdı:Oyunda gerekli açıklamayı yapmama rağmen hala 100 arz geldi , hepsini kestik diyosun.Size en az 4 kere yazdım : "Çarı kapatıp oyuna girmeyi kesin yoksa cezanız sabahki güncellemeye kadar değil farklı şekillerde olucak " diye.Bu cümle ve fotoğrafları gerekli yerlere ileticem ...
[YaLNıZSavaŞÇII]
-
- Acemi Savaşçı
adamı uyardım diyorsun peki adamın bütün konuşma kanallarını kapatıp kapatmadığından eminmsin böyle bir şey olma ihtimalide var?ikvoyuncusu2008 yazdı:2-3 Saat düzeltilmesi gereken bir sorun değil , güncelleme ile düzeltilen bir sorun olduğu için çara ban atılıp ertesi sabahki güncelleme beklenirdi normal prosedürde.Fakat benim haberim akşam 9-10 civarında oldu sanırım ve hemen kendisine gerekli uyarıyı yaptım.Kendisi hala birilerini kesmeye devam etti.Eğer bunu yaptısa sonuçlarına katlanmayıda kabul etti demektir.Ejderi var diyosun , adam belliki onu önemsemiyormukan282282 yazdı:neymis adam cıkıcakmıs ceza farklı olucakmıs o adam orda bizi keserken bir tane gm girmedi oyuna 2 saat kesdi adam milleti helal olsun bende olsam keserdim nie kesmesin adam oyunu oynamıcakmı sizin hatalarınız yüzünden 1 saat degil 2 saat degil 3 saat oldu hatayı duzelten yoq oyunda gm yoq kendi acıklarınızı baskalarına ban atarakmı kapatıcaksınız hayır bisey degil adamın ejderi falan var basit bir oyuncu da değil eğer bu adam banlanırsa ayıptırikvoyuncusu2008 yazdı:Oyunda gerekli açıklamayı yapmama rağmen hala 100 arz geldi , hepsini kestik diyosun.Size en az 4 kere yazdım : "Çarı kapatıp oyuna girmeyi kesin yoksa cezanız sabahki güncellemeye kadar değil farklı şekillerde olucak " diye.Bu cümle ve fotoğrafları gerekli yerlere ileticem ...Gerekli yerlere gerekli foto ve içerik ile başvuru yaptım.Yakında cezasını alır ...