Veda eden Edene degil İkv gelişiyor.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Felaket26
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Veda eden Edene degil İkv gelişiyor.

Mesaj gönderen Felaket26 »

oyun geliştirilmeli bu zamanda mmo oyunların çoğu 3-4 gbdan fazla bazıları 10gb'ı bile aşıyor. Sobee yönetimi yeni oyun üreteceklerine varolanları geliştirmeye yönelmeliler. Grafikler özellikle
SirDeathLess
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Eminönü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

MeMoTioN yazdı:
TURKIYEIMPARATOR yazdı:Seni buraya kim gönderdi dostum.Oyun sadece okul için mi bırakılır?Eger bunu böyle düşünüyorsan istersen 80 yaşında ol ama beyninin yaşı aşikar.Oyunu bu kadar överek bir mevkiye gelecegini düşünüyorsan yanılıyorsun.Çok şükür dogru yolu görüp bu kervandan ayrıldık.Eger biz bırakın diyorsak emin ol birşeyler bildigimizdendir.İKV nin ne kadar geliştigi de gözler önünde.Bunu görmek isteyen görüyor görmek istemeyenler veya görmeyenlerinde hali ortada.
Siz ßırakında Buna Oyuncular Karar Versin . Siz Milleti teşvik Edeceginize kendi işinize Bakın Hem oyunu bıraktım dıyorsun Hemde forumda yazılanlara cevap Verıyorsun Ve Sen oyunu bıraktıysan Kimseye Akıl Vermek Senin Haddine Düşer mi Kendi iyi niyetini kendine Sakla

Oyunu bırakan bir kişinin foruma ugramasının yasak oldugunu düşünmüyorum.Kabiliyeti olan anlar oyunu bıraktım oynamıyorum diyorum.Eger ben karşıdaki kişinin iyiligini düşünüyorsam ondan birşeyler söylüyorumdur.Ama bazı kör vatandaşlarımız için ne kadar iyilik düşünürsen düşün bildiginden şaşmıyor.Bunun örneklerini de görmekteyiz.Burada gelip senin gibi boş çene yapmıyorum.Dikkat et karşında çocuk azarlamıyorsun.O nedenle kelimelerini seçerek kullanmanı tavsiye ederim.Biz neyin kimin haddine düşüp düşmeyecegini biliyoruz.Sen ve senin gibilere emin ol söylenecek bir sürü sözüm var ama degmez 2 , 3 kişi için kendimi rezil etmem.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
MeMoTioN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen MeMoTioN »

TURKIYEIMPARATOR yazdı:
MeMoTioN yazdı:
TURKIYEIMPARATOR yazdı:Seni buraya kim gönderdi dostum.Oyun sadece okul için mi bırakılır?Eger bunu böyle düşünüyorsan istersen 80 yaşında ol ama beyninin yaşı aşikar.Oyunu bu kadar överek bir mevkiye gelecegini düşünüyorsan yanılıyorsun.Çok şükür dogru yolu görüp bu kervandan ayrıldık.Eger biz bırakın diyorsak emin ol birşeyler bildigimizdendir.İKV nin ne kadar geliştigi de gözler önünde.Bunu görmek isteyen görüyor görmek istemeyenler veya görmeyenlerinde hali ortada.
Siz ßırakında Buna Oyuncular Karar Versin . Siz Milleti teşvik Edeceginize kendi işinize Bakın Hem oyunu bıraktım dıyorsun Hemde forumda yazılanlara cevap Verıyorsun Ve Sen oyunu bıraktıysan Kimseye Akıl Vermek Senin Haddine Düşer mi Kendi iyi niyetini kendine Sakla

Oyunu bırakan bir kişinin foruma ugramasının yasak oldugunu düşünmüyorum.Kabiliyeti olan anlar oyunu bıraktım oynamıyorum diyorum.Eger ben karşıdaki kişinin iyiligini düşünüyorsam ondan birşeyler söylüyorumdur.Ama bazı kör vatandaşlarımız için ne kadar iyilik düşünürsen düşün bildiginden şaşmıyor.Bunun örneklerini de görmekteyiz.Burada gelip senin gibi boş çene yapmıyorum.Dikkat et karşında çocuk azarlamıyorsun.O nedenle kelimelerini seçerek kullanmanı tavsiye ederim.Biz neyin kimin haddine düşüp düşmeyecegini biliyoruz.Sen ve senin gibilere emin ol söylenecek bir sürü sözüm var ama degmez 2 , 3 kişi için kendimi rezil etmem.
1 Cisi sana oyunu oynuyorsun diyen yok 2 cisi Kendi Hesabinizda İmzalara Ben oyunu bıraktım Sizde bırakın Demen bile yanlış Kimse Senin için oyuna Başlamadı ve Kimsede Senin için bırakmaz bıraktıysan bıraktın olay biter neden Bu veda olaylarını bir pretosto gibi Yanınlıyorsunuz biz bıraktık Sizde bırakın kurtulun Kimselere Akıl vermek sizinhadinize mi ?
İnsanı Ateş Değil, Kendi Gafleti Yakar,Herkeste Kusur Görür Kendisine Kör Bakar,Neye Nasıl Bakarsan O sana Oyle Bakar. Mevlâna
Kullanıcı avatarı
osmanlitorunu
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen osmanlitorunu »

MeMoTioN yazdı:
TURKIYEIMPARATOR yazdı:
MeMoTioN yazdı:

1 Cisi sana oyunu oynuyorsun diyen yok 2 cisi Kendi Hesabinizda İmzalara Ben oyunu bıraktım Sizde bırakın Demen bile yanlış Kimse Senin için oyuna Başlamadı ve Kimsede Senin için bırakmaz bıraktıysan bıraktın olay biter neden Bu veda olaylarını bir pretosto gibi Yanınlıyorsunuz biz bıraktık Sizde bırakın kurtulun Kimselere Akıl vermek sizinhadinize mi ?
Bir dediğin bir dediğini tutmuyor kardeşim kusura bakma. Biz size oyunu oynamayın demiyoruz oynayın isterseniz 7/24 oynayın bu sizin zararınıza. Biz sadece size öneriyoruz hayatınızı bu kadar oyuna bağlamayın tek eğlence bu oyun değil günün 15 16 saati afedersin kıçınızı sandalyeye yayıp 4 köşeli bir ekrana bakıp hayatınızı zehir etmek akıl mantık dışı.
Çok mu zor 2 kelime?
Kullanıcı avatarı
Dangerousss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Hayat Bana Güzel

Mesaj gönderen Dangerousss »

:arrow: Oyunu bırakan bırakır yolu açık şansı bol olsun ama şu da unutulmamalı ki oyunu bırakan zeki bırakmayan aptal .Bu çok yanlış bir düşünce herkesn kendine göre düşünceleri kararları ve hedefleri var kımse kımsenın hakkına düşüncesine saygısızlık yapmamalı.İkv yönetimi beş para etmez doğrudur. " Destek takımı ikv oyuncularına kapılarını açıyor." başlığı yayınlandığından beri oyunun tarzı bozuldu.Dostluğun yerini çıkar menfaat aldı.Ama bunlar oyunu bırakma sebebi olamaz.Ne de olsa İKV parayla oynanıyor arkadaşlarla değil öyle değilmi yönetim ;)
Resim
-Arz !
Resim
-Keseriz anam :D
Resim
Kullanıcı avatarı
necatialperen
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen necatialperen »

OYUNDAN DOSLARIN,TEKNOLOJİ,ÇEVRE KONUSU HARİCİNDE OLUMLU YÖNDE BİR ŞEYLER KAZANAN VARSA YAZSIN BİZDE BİLELİM BİZ KAYBETTİKLERİMİZİ YAZARSAK ROMAN OLUR. [Herkezin Yorumuna Saygım var, Saygı Gösteriyorsam Saygı Beklerim..! ]
xNeCaTix IIxXBIgBaNgXxII [CHARLARIMI JOOP JoOoP isimli karakterdeki Mehmet diye bir şahıs çalmıştır] Sizlere Önerim Arkadaşlık Kurmayın Dostluk ve Alışveriş Yapmayın İlerde Ben Demiştim Demeyeyim...

O'da Artık Bir Emekli...
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

neyi tartışıyorsunuz, onu anlaybilmiş değilim. bırakan bırakır, oynayan oynar. isteyen istediğne tavsiyede bulunur. isteyen bu tavsiyeleri dikkate alır, isteyen kendi bildiğinin yapar. sonuçta burası forum neden karşılıklı atışmaya çeviriyorsunuz.
şimdi biri bana bırak dese bırakmam nedenmi ? okulum yok, dersim yok, bütün zamanımı oyuna ayırıp pc başında pineklemiyorum. kahve ye gitmem meyhaneye gitmem işim ve ailem dışında kalan boş vakitlerimde eğlenmek için oynuyorum sadece OYUN olduğunun farkındayım ne hırs yapıyorum ne de oyun içinde kimseye bağırıp çağırıyorum eğlenmek için burdayım sadece
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
IIIHaSaNIII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen IIIHaSaNIII »

Unutmayınki tek online oyun ikv deyildir.Şuan oyunu bırakanların çoğu oyunun para tarafına dondugunden olarak görebılırız neredeyse bütün online oyunlar paralıdır. herkezde zevki için istedigi kadar yatırabilir bu para yüzünden oyunun ömrü bitmez aksine çoğalır biri gider ikisi gelir arkadasım dogru sölemiş kimse kimseyi teşvik etmesin giderken bıraktımı bıraktı bitmiştir. geride kalan ister oynar ister oynamaz o kendı istegine kalmış bişeydir.

İyi Forumlar
Alkolikbüyü-IIHasaNII

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

bırakanlar hep paradan bahsediyor, ben fazla anlamam netten oyunlardan ama, bildiğim kadarıyla bu tür oyunların hepsi paralı.dadndirk oyunlar ogame, bahcıvanlar gibi abuk sabuk oyunlar bile paralı. ve hepsi yabancı verilen paralar dışarı gidiyor. bu oynuların çoğunda para vermezseniz bir çok şeyi yapamıyorsunuz yani oyunu oynamanız sadece vakit kaybı.
ikv de akçe almadan diğer oyuncuların yaptığı her şeyi yapabiliyormusunuz ?( bildiğim kadarıyla evet ) eeeeeeeeeee
sorun ne ? elin adamlarına para verip oynarken sorun yokda burda niye sorun oluyor. para vermedende oynayabiliyoruz
hata ve eksik yokmu varrrrrrrrr olmayanı söyleyin
yönetimin en büyük hatası oyun tanıtımı bence oyunu yeterince tanıtamıyorlar ve gerek oyun içinde gerek destekte yetersiz kalıyorlar birde bu küfür olayı oyun içerisinde çok şahit oldum adam dakikalarca sinkafı lı küfür ediyor ve aynı adam yine aynı hareketler bu tür oyunculara neden tolerans gösteriliyor ?
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
pacoct
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Lonca İHTİLAL

Mesaj gönderen pacoct »

sorun para vermek degil illaki gelişim için her oyunun paraya ihtiyacı vardır ama ikv de bu biraz ters ilerliyor ben her ay plus alıyordum neden çünkü türk oyunuydu ve bizlerin desteği önemli bu konuda ama bende oyunu bıraktım sonunda sebebi ise reel hayatımla alakalı değil 26 yaşındayım çalışıyorum ama oyunu oynamama engel hiç bir şey yok benim sıkıntım ikv den kaynaklanıyordu yurt dışında yaşıyorum ve akçe almak çok zor yurt dışı oldugu için sadece plus alabiliyordum birde bi arkadaşımın yardımıyla onay mesajını onun cebine yönlendirerek akçe alabildim ki bu benim için çok zahmetli bi işti çünkü bir başkasıyla beraber işlem yapmam gerekiyor ki yabancı oyunlarda bu gibi bir sorun yok rahatlıkla alış veriş yapabiliyorum ilave olarak ikv deki kutu alma ve akçe sisteminin saçmalıkları var bir çok kişide bunun farkında mesela kutu alınca yaratıkların canının düşmesi ve grup oldugunda herkezde kutu almıssa yaratıkların canının daha fazla düşmesi eger sen bunu eşitlik olarak görüyorsan biraz daha düşünerek yazmanı tavsiye ederim (marasaldadas senin yazına karşılık olarak) hangi online oyunda böyle bir uygulama gördün onu söylermisin çok merak ettim yıllardır online oyun oynuyorum ben daha rastlayamadım daha.. bi kaç tane daha bunun gibi alakasız şey var bunlar gibi şeyler beni oyundan soğuttu ve şimdi yabancı bi oyuna geçtim geçtiğim oyun premium almadan oynayamıyorsun şikayetçimiyim hayır dediğim gibi ikv dede plus alıyordum her ay ama bu yeni geçtiğim oyun (Fallen Earth) premium alıyorum sadece onun haricinde bir şey almama gerek yok, onlarında satışını yaptıkları şeyler var ama hiçbiri oyunun oynanabilirligini değiştirmiyor oyuncular arasında eşitsizlik yaratmıyor ve satışını yaptıkları şeyleri kendinde oyun içerisinde rahatlıkla üretebiliyorsun örnekti neyse fazla dagıtmadan konuyu ikv de artık can sıkıcı bir çok şey olmaya başladı ikv gelişiyor evet ama sadece mantıksız akçe ve kutu yönünde oyuncular arasında ayrımcılık olmasına sebep vericek şekilde gelişiyor... ikv de kınadıgım bir olayda üyelikal.com u yetkili satıcı olarak gösterilmesi ki bu site işini iyi yapmamaktadır ve amatörün önde gidenidir neyse çok fazla konuştum sonuçta bende oyunu bırakıp başka bir oyuna geçenlerdenim (bu arada betadan beri bu oyundaydım) hepinize kolay gelsin bırakan bırakır oynayan oynar ama protesto gibi veda mesajı yazan arkadaşlarıda haksız görmeyin hepimiz bagzı haksızlıkların farkına varmış ve bunların yanlış oldugunu insanları bu şekilde sömürmelerinin yanlış oldugunu söylemeye çalışmamızdır.....
.
Resim

lonca İHTİLAL İLETİŞİM

“Genel Sohbet” sayfasına dön