@sonilahi sen sıkma kendini arkadaş kökeninden dilinden utanmadan devam et
Sizce?
Re: Sizce?
sonilahinin azeri olduğunu bi ben anlamışım 
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
təşəkkür edirəm qardaşım. sənin kimi insanların alnından öpmək istər. hələ ki bir qadına bunları deyirlər heç yakıştıramadımWizards yazdı:sonilahinin azeri olduğunu bi ben anlamışım

Çok özür dilerim nadir denk gelirim senin gibi insanlara harflerinizin biraz farklı olduğunu unutmuşumsonilahi yazdı:təşəkkür edirəm qardaşım. sənin kimi insanların alnından öpmək istər. hələ ki bir qadına bunları deyirlər heç yakıştıramadımWizards yazdı:sonilahinin azeri olduğunu bi ben anlamışım

Jeova Sanctus Unus
artıq gec oldu. qərəzli bir insansınız ..Hummer yazdı:Çok özür dilerim nadir denk gelirim senin gibi insanlara harflerinizin biraz farklı olduğunu unutmuşumsonilahi yazdı:təşəkkür edirəm qardaşım. sənin kimi insanların alnından öpmək istər. hələ ki bir qadına bunları deyirlər heç yakıştıramadımWizards yazdı:sonilahinin azeri olduğunu bi ben anlamışım

təşəkkür edirəm qardaşım. insanların şəxsiyyətləri daha əhəmiyyətlidir. mən özümdən utanmıram. ondan belə yazıram. yoxsa Türkiye Türkçesinin çox gözəl danışıram

- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
Bunu anlamayan yoktur herhaldesonilahi yazdı:təşəkkür edirəm qardaşım. insanların şəxsiyyətləri daha əhəmiyyətlidir. mən özümdən utanmıram. ondan belə yazıram. yoxsa Türkiye Türkçesinin çox gözəl danışıram
Dilinden utanacak ne var ? Türkçe işte . Bu arada kafkasyadan Kars'lıyım .sonilahi yazdı:təşəkkür edirəm qardaşım. sənin kimi insanların alnından öpmək istər. hələ ki bir qadına bunları deyirlər heç yakıştıramadımWizards yazdı:sonilahinin azeri olduğunu bi ben anlamışım
Asilsavaşcı [ Ecel Getiren ]