Bende yakın bı zamanda lonca acıcam tek hayalım bu ınsallah bırınız kalkıp bısey dersınız de guresırım sızle:D:D:D
MuMYAxİnSAN
İraex Loncası
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Re: İraex Loncası
Öncelikle loncanız hayırlı olsun. Ama keşke önce sağlam bir ekip oluştursaydınız ondan sonra lonca kursaydınız. Loncaya girmek isteyen arkadaşlar başarınızı görseydi. Geleceği olmayan bir lonca gibi görünüyor ama yine de başarılar..
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Friends Of Heaven
lonca sıstemı yok bundan dolayı 2 yıllık loncanın sayfasını kapattırdım
sız hala lonca peşındesınız
öncelıkle lonca sıstemının gelmesını ıstıcez
ha sonra böyle sayfada açılmaz
ne kuralı war ne uyesı bellı :evil:
kanunixxbaşkan
Kardeşim lonca kurmak onun en doğal hakkıdırPARD10 yazdı:Lan sinir krizi geçireceğim arkadaş , canı sıkılanıda bıraktım , oyuna giren lonca kuruyor.
Lonca demek para toplamak değil la ne sanıyorsunuz siz bu oyunu .
Gidin var olan loncalara girin .
Biri ( bu bende olabilirim ) birgün fena söveceğiz hadi hayırlısı
Oyunda lonca kurmak yasak demior
Onu eleştirmeye hakkın yok
Bize tebrik etmek düşer
İnşallah loncanız kalıcı olur
Tum Tılsım halkı için h.o dileğiyle

Kurtlarxmagician(49) Lastxhealer(49)
Bu hayatta en fazla azraile güveneceksin,en azından amacı bellİ
Lonca açma gel bizim loncayaAlpAykan yazdı:Moda oldu heralde tamam bende bi lonca açıyorum.
MAdem herkes açıyo bende açayım.
Yakın zamanda açıyorum loncayı...
Loncayı açarken arkadaila bi sözümüz oldu ölmek var dönmek yok diye o nedenle elimden geldiğince loncamızı kalıcı yapmaya çalışcam. Bu arada tebrikin içinde teşekkürler.SkyBlue yazdı:Öncelikle loncanız hayırlı olsun. Ama keşke önce sağlam bir ekip oluştursaydınız ondan sonra lonca kursaydınız. Loncaya girmek isteyen arkadaşlar başarınızı görseydi. Geleceği olmayan bir lonca gibi görünüyor ama yine de başarılar..
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Pardon ama siz savaşa mı gidiyorsunuz arkadaşınla ? Ölmek var dönmek yok.. Allah Allah iyi misiniz siz ? Bir oyun bu kadar ciddiye alınır mı ?irae yazdı:Loncayı açarken arkadaila bi sözümüz oldu ölmek var dönmek yok diye o nedenle elimden geldiğince loncamızı kalıcı yapmaya çalışcam. Bu arada tebrikin içinde teşekkürler.SkyBlue yazdı:Öncelikle loncanız hayırlı olsun. Ama keşke önce sağlam bir ekip oluştursaydınız ondan sonra lonca kursaydınız. Loncaya girmek isteyen arkadaşlar başarınızı görseydi. Geleceği olmayan bir lonca gibi görünüyor ama yine de başarılar..
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Çok teşekkür ederim. Toplu alıntı yapılıyorsa yapmayı bilmiyorum ksura bakmayın 3 yıl oynadım ama 1 kere foruma üye olmadım.ThEmperor yazdı:Kardeşim lonca kurmak onun en doğal hakkıdırPARD10 yazdı:Lan sinir krizi geçireceğim arkadaş , canı sıkılanıda bıraktım , oyuna giren lonca kuruyor.
Lonca demek para toplamak değil la ne sanıyorsunuz siz bu oyunu .
Gidin var olan loncalara girin .
Biri ( bu bende olabilirim ) birgün fena söveceğiz hadi hayırlısı
Oyunda lonca kurmak yasak demior
Onu eleştirmeye hakkın yok
Bize tebrik etmek düşer
İnşallah loncanız kalıcı olur
Tum Tılsım halkı için h.o dileğiyle
SkyBlue yazdı:Pardon ama siz savaşa mı gidiyorsunuz arkadaşınla ? Ölmek var dönmek yok.. Allah Allah iyi misiniz siz ? Bir oyun bu kadar ciddiye alınır mı ?irae yazdı:Loncayı açarken arkadaila bi sözümüz oldu ölmek var dönmek yok diye o nedenle elimden geldiğince loncamızı kalıcı yapmaya çalışcam. Bu arada tebrikin içinde teşekkürler.SkyBlue yazdı:Öncelikle loncanız hayırlı olsun. Ama keşke önce sağlam bir ekip oluştursaydınız ondan sonra lonca kursaydınız. Loncaya girmek isteyen arkadaşlar başarınızı görseydi. Geleceği olmayan bir lonca gibi görünüyor ama yine de başarılar..
Lonca sistemi yıllardır beklenen bişey her büyük süpriz lafından sonra aklımıza gelen ilk konu belki ama malasef lonca sistemi hakkında tık yok. :geek:izhar yazdı:lonca sıstemı yok bundan dolayı 2 yıllık loncanın sayfasını kapattırdım