Şaka Bir Yanada Adam oyunu oynamıyor Dıe Forumadamı Gırmıcek Kullanım Sözleşmesinde böyle Birşey Yazdıgını Hatırlamıyorum
Bu ne şansdır ?
Re: Bu ne şansdır ?
Adam Sonuçta Oyunu Bırakmış FORUMU Bırakmamış :lol:
Şaka Bir Yanada Adam oyunu oynamıyor Dıe Forumadamı Gırmıcek Kullanım Sözleşmesinde böyle Birşey Yazdıgını Hatırlamıyorum
xHaRuNx
Drcaglar
Lonca
EFSANELER
Kullanım sözleşmesinden bahseden kimxHaRuNx yazdı:Adam Sonuçta Oyunu Bırakmış FORUMU Bırakmamış :lol:
Şaka Bir Yanada Adam oyunu oynamıyor Dıe Forumadamı Gırmıcek Kullanım Sözleşmesinde böyle Birşey Yazdıgını Hatırlamıyorum![]()
İt Ulur Birbirini Bulur..

- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Niye sen beyini paraylamı aldın ?ReDsKuLL yazdı:Bana neden anlatıyorsun ki kimin için ne yaptığınıharunyusS yazdı:Mevlüt Dinç ' in amcaoğlu beylerReDsKuLL yazdı:Kafa rahat hala forumda dolanıorsunuz oda iyiymişdemekki kafanın bir bölümü hala burda. :lol:
Çağlar facebook'tan destek istedi bizde verdik taaaam mı dostum hadi yolunaBeyin bedava sanırsam. Hafızaya kaydet ileride kullanırsın
Diyorsun Ya Oyunu Bıraktınız Ama Hala daha Forumdasınız Dıe Onun İçin SöyledimReDsKuLL yazdı:Kullanım sözleşmesinden bahseden kimxHaRuNx yazdı:Adam Sonuçta Oyunu Bırakmış FORUMU Bırakmamış :lol:
Şaka Bir Yanada Adam oyunu oynamıyor Dıe Forumadamı Gırmıcek Kullanım Sözleşmesinde böyle Birşey Yazdıgını Hatırlamıyorum![]()
xHaRuNx
Drcaglar
Lonca
EFSANELER
Yok benimki cikletten çıktıROckStarGAMES yazdı:Niye sen beyini paraylamı aldın ?ReDsKuLL yazdı:Bana neden anlatıyorsun ki kimin için ne yaptığınıharunyusS yazdı:Mevlüt Dinç ' in amcaoğlu beylerReDsKuLL yazdı:Kafa rahat hala forumda dolanıorsunuz oda iyiymişdemekki kafanın bir bölümü hala burda. :lol:
Çağlar facebook'tan destek istedi bizde verdik taaaam mı dostum hadi yolunaBeyin bedava sanırsam. Hafızaya kaydet ileride kullanırsın

- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Tamam mesajını kastın yok ol burdan.ReDsKuLL yazdı:Yok benimki cikletten çıktıROckStarGAMES yazdı:Niye sen beyini paraylamı aldın ?ReDsKuLL yazdı:Bana neden anlatıyorsun ki kimin için ne yaptığınıharunyusS yazdı:Mevlüt Dinç ' in amcaoğlu beylerReDsKuLL yazdı:Kafa rahat hala forumda dolanıorsunuz oda iyiymişdemekki kafanın bir bölümü hala burda. :lol:
Eee kullanım sözleşmesinden kimse bahsetmemiş ben kullanım sözleşmesinde oyunu bıraktığını söyleyince foruma girmemen gerekiyor diye birşeyde demedimxHaRuNx yazdı:Diyorsun Ya Oyunu Bıraktınız Ama Hala daha Forumdasınız Dıe Onun İçin SöyledimReDsKuLL yazdı:Kullanım sözleşmesinden bahseden kimxHaRuNx yazdı:Adam Sonuçta Oyunu Bırakmış FORUMU Bırakmamış :lol:
![]()

- harunyusS
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: HARUNYUS
Lan defol git küfür ettirme bana burda Cuma akşamı sümsükReDsKuLL yazdı:Yok benimki cikletten çıktıROckStarGAMES yazdı:Niye sen beyini paraylamı aldın ?ReDsKuLL yazdı:Bana neden anlatıyorsun ki kimin için ne yaptığınıharunyusS yazdı:Mevlüt Dinç ' in amcaoğlu beylerReDsKuLL yazdı:Kafa rahat hala forumda dolanıorsunuz oda iyiymişdemekki kafanın bir bölümü hala burda. :lol:
HARUNYUSharunyusSharunyusSs
http://www.facebook.com/harunyus
http://www.twitter.com/HarunDursunn
OYUNU BIRAKTIM
12 Ağustos 2011
http://www.facebook.com/harunyus
http://www.twitter.com/HarunDursunn
OYUNU BIRAKTIM
12 Ağustos 2011
Mesaj kasacak olsam emin ol daha farklı yerlerde yaparım
Kendinle karıştırma arkadaşım
Ben burdayım eğer mesaj atarsan cevap vermeye çalışırım

Lan defol git küfür ettirme bana burda Cuma akşamı sümsük[/quote]
Küfür etmek istiyorsan özeline tlf yazıyorum ararsın konuşuruz güzelce
Küfür etmek istiyorsan özeline tlf yazıyorum ararsın konuşuruz güzelce
En son ReDsKuLL tarafından 08 Eyl 2011 22:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.