maraton gözlük kullananlar: işe yarıyormu?
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Re: maraton gözlük kullananlar: işe yarıyormu?
yani diğer gözlüklerden tabikide daha yaralı :mrgreen: Ama o kadarda işe yarıyacagını sanmıyorum
Ottomanxölümsüz anısına
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba;
Maraton gözlüğü 35 levellik bir büyücüme takıp denedim.Sırf etkisi geçmemiş halde nasıl olur diye.Aynı mesafeyi 5-6 kere çıkararak takarak denedim.Tam bir fiyasko aradaki fark 1 adım 1.5 adım kadar bir şey.Zaten 45 den sonra etkisi azaldığı için fazla işe yaramıyor.Önerim onu alacağınıza Element gözlük veya kullandığınız hasarın gözlüğünü alın daha çok işe yarar...
Maraton gözlüğü 35 levellik bir büyücüme takıp denedim.Sırf etkisi geçmemiş halde nasıl olur diye.Aynı mesafeyi 5-6 kere çıkararak takarak denedim.Tam bir fiyasko aradaki fark 1 adım 1.5 adım kadar bir şey.Zaten 45 den sonra etkisi azaldığı için fazla işe yaramıyor.Önerim onu alacağınıza Element gözlük veya kullandığınız hasarın gözlüğünü alın daha çok işe yarar...
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
melodrama44 yazdı:Merhaba;
Maraton gözlüğü 35 levellik bir büyücüme takıp denedim.Sırf etkisi geçmemiş halde nasıl olur diye.Aynı mesafeyi 5-6 kere çıkararak takarak denedim.Tam bir fiyasko aradaki fark 1 sn 1.5 snye kadar bir şey.Zaten 45 den sonra etkisi azaldığı için fazla işe yaramıyor.Önerim onu alacağınıza Element gözlük veya kullandığınız hasarın gözlüğünü alın daha çok işe yarar...
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
evet pek işe yarmadığı doğru ama maraton olmayan birini üstünüzde dikat atmasa yanınza zor yaklaşıyo