DDDDDDDDDDSagopakajmeran yazdı:beyler bi dakka. bi dakka ya. ben ağlamaya gidiom döncem
Sesli sesli ağla, rahatlarsın.
DDDDDDDDDDSagopakajmeran yazdı:beyler bi dakka. bi dakka ya. ben ağlamaya gidiom döncem
AYNEN OFF ÇOK FENA OLDUM.Sagopakajmeran yazdı:beyler bi dakka. bi dakka ya. ben ağlamaya gidiom döncem
Arkadaş günde 3 5 m yapıyordu bu taktikle.DeVaPuTRa yazdı:Şeçenek 5 ;
Eğer kasa erişimi alabiliyorsanız kasanın en azından bir yanı boş olacak şekilde karacin mağrasında kasmanızı tavsiye ederim hem fazlasıyla çanta çıkıyor ayrıca en fazla işporta değeri olan Destekli Platin Zırh vs cinlerden fazla düşüyor.Düşen işporta eşyalarını kasamıza stokluyor en son doldunca ister cincir bölgesinde ister örs bahnesi ile domuzda satabiliyoruz. Gereksizde olsa bir çok efsunlu eşya düşüyor 100bin ila 1m arası satılcak çok fazla çöp dışında 10m den daha fazla değeri olan efsunlu eşyada düşüyor. Ayrıca bir çok maden kaynağı bulunuyor para kastığınız yerde maden düşürme olasılığınız da var
Paylaşım ve fikirlerin için ayrıca tşkler
günde 10m den fazla kastığım oluyor tabi itemler ve madenlerlelBlackDeathl yazdı:Arkadaş günde 3 5 m yapıyordu bu taktikle.DeVaPuTRa yazdı:Şeçenek 5 ;
Eğer kasa erişimi alabiliyorsanız kasanın en azından bir yanı boş olacak şekilde karacin mağrasında kasmanızı tavsiye ederim hem fazlasıyla çanta çıkıyor ayrıca en fazla işporta değeri olan Destekli Platin Zırh vs cinlerden fazla düşüyor.Düşen işporta eşyalarını kasamıza stokluyor en son doldunca ister cincir bölgesinde ister örs bahnesi ile domuzda satabiliyoruz. Gereksizde olsa bir çok efsunlu eşya düşüyor 100bin ila 1m arası satılcak çok fazla çöp dışında 10m den daha fazla değeri olan efsunlu eşyada düşüyor. Ayrıca bir çok maden kaynağı bulunuyor para kastığınız yerde maden düşürme olasılığınız da var
Paylaşım ve fikirlerin için ayrıca tşkler
sen oyuna geri dön neden dersen 59 lwlde şuanki gb ve diğer şaheserler 1 hiç olacak nereden çıkarıyorsun diyenlerede hemen açıklayayımRenah yazdı:Öncelikle oyuna beta döneminde başlamama rağmen, binbir zorlukla ejder ürettim yeni başlayanların ne çektiklerini iyi bilirim.Oyunu bırakalı 1-1,5 ay oluyor. Oyunu bırakmamdaki en büyük etmen ise şaheser saçmalığı. oyuna başlayan 10 kişi varsa 5i şaheser üretiyor 5i ise şaheser üretemediği, sığınağa bile giremediği için oyunu bırakıyor. yaklaşık 1 ay boyunca kimse oyunu bırakmasın diye teşkilatta ashablı şifacı arkadaşım ile birlikte yanıma 4 ejdersiz büyücü alıp sığınak yaptım bilen bilir. çevrenize bir bakın şahesersiz kimse kaldı mı? hepsi bırakıyor.
neyse daha fazla kişi bırakmasın diye ufakta olsa bir taktik vermek istiyorum.
Gerekenler:
1 Adet +45 level arkadaş.
Adım 1= Öncelikle hem sizde hem arkadaşınızda plus olacak(sizde olmasada olur ama item düşme şansı lazım)
Adım 2= Arkadaşınız ile birlikte 500 klan parası kasıp Er meydanına giriş yapabilecek duruma geliyorsunuz
Adım 3= Meran şehirde gece bekçilerine giden yolda buz büyücüsünün biraz ilerisinde bir heykel var. o heykelin çevresinde 6 adet gece muhafızı var. bunları bir güzel kesiyoruz. Kasamız dolduğunda ise er meydanına geçiş yapıp arkadaşımıza aktarıyoruz.
Böyle 1 saatte sadece efsunsuz itemleri satarak 3m yapıyoruz. her 2 çantada en az 1 tanede efsunlu item çıkıyor. onada ortalama 5m yazarsanız iyi para kasabilirsiniz.
İsteğe bağlı adım 4= Diğer arkadaşınızda yapacak bir iş bulamıyorsa cincırın ilerisinde cin kessin hem işportaya yakın hemde çorbada bir tuzu olur
Not: Maden çek daha iyi diyen einsteinler için dip not düşüyorum bu bir taktik değil zaten oyun maden üzerine kurulu...
ALLAH aşkına saçmalama. bak ALLAH'ın adını verdim. 49 luk item onlar. 10 lwl'dan sonra efsun kaybederler. 59 da da iş görcekler yani.berke271 yazdı:sen oyuna geri dön neden dersen 59 lwlde şuanki gb ve diğer şaheserler 1 hiç olacak nereden çıkarıyorsun diyenlerede hemen açıklayayımRenah yazdı:Öncelikle oyuna beta döneminde başlamama rağmen, binbir zorlukla ejder ürettim yeni başlayanların ne çektiklerini iyi bilirim.Oyunu bırakalı 1-1,5 ay oluyor. Oyunu bırakmamdaki en büyük etmen ise şaheser saçmalığı. oyuna başlayan 10 kişi varsa 5i şaheser üretiyor 5i ise şaheser üretemediği, sığınağa bile giremediği için oyunu bırakıyor. yaklaşık 1 ay boyunca kimse oyunu bırakmasın diye teşkilatta ashablı şifacı arkadaşım ile birlikte yanıma 4 ejdersiz büyücü alıp sığınak yaptım bilen bilir. çevrenize bir bakın şahesersiz kimse kaldı mı? hepsi bırakıyor.
neyse daha fazla kişi bırakmasın diye ufakta olsa bir taktik vermek istiyorum.
Gerekenler:
1 Adet +45 level arkadaş.
Adım 1= Öncelikle hem sizde hem arkadaşınızda plus olacak(sizde olmasada olur ama item düşme şansı lazım)
Adım 2= Arkadaşınız ile birlikte 500 klan parası kasıp Er meydanına giriş yapabilecek duruma geliyorsunuz
Adım 3= Meran şehirde gece bekçilerine giden yolda buz büyücüsünün biraz ilerisinde bir heykel var. o heykelin çevresinde 6 adet gece muhafızı var. bunları bir güzel kesiyoruz. Kasamız dolduğunda ise er meydanına geçiş yapıp arkadaşımıza aktarıyoruz.
Böyle 1 saatte sadece efsunsuz itemleri satarak 3m yapıyoruz. her 2 çantada en az 1 tanede efsunlu item çıkıyor. onada ortalama 5m yazarsanız iyi para kasabilirsiniz.
İsteğe bağlı adım 4= Diğer arkadaşınızda yapacak bir iş bulamıyorsa cincırın ilerisinde cin kessin hem işportaya yakın hemde çorbada bir tuzu olur
Not: Maden çek daha iyi diyen einsteinler için dip not düşüyorum bu bir taktik değil zaten oyun maden üzerine kurulu...
şuanki şaheserlerin etkileri 55 lwlde son bulacak ve mecbur şaheserin etkisinin bittiğini gören arkadaşlar yeni itemleri takmaya meillenecek ama yeni itemlerim özellikleri şaheserlerden düşük olamaz neden derseniz şaheserlerinin etkisi bitmeden önce adam sertle yaratıklara 7-8bin vuruyorlarsa 55ten sonra yeni itemlerle 5-6 bin vururlarsa kendilerini salak gibi hissederler ve tüm dengeleri bozulur o zaman 50 lwlle gelecek efsunlar kesinlikle şaheserlerimizden fazla olacaktır söyleyeceklerim bu kadar