Arz olmadan önce son karizmaları satarak tanıştığım ama 5 dk içinde 10 numara biri olduğu anlaşılan Metin abi. Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın Tabi oyun içinde gayet relax,Stuart yolunda yapılan hatalara verdiğin tepkiler ve üstümdeki zırhı seninle düşürmem dahada sevdirdi bana kendini
Allah mutluluğunuzu daim etsin,torunlarınızın torunlarını görmeyi nasip etsin sizlere..
ömür boyu mutluluklar dilerim birbirinize saygınız ömrünüzün sonuna kadar daim olsun saygı olursa sevmek kolay iş
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Zamanında bu defa hayatımın aşkıni ikv sayesinde buldum diye düşündüğüm,sonra hüsranla biten bir anıyı buruk bir şekilde hatırlattı bana.
Ben başaramadım ama sizin mutluluğunuz beni çok mutlu etti.Allah yar ve yardımcınız olsun sevginiz hiç bitmesin.Bir birinizi Her görüşünüzde ilk günkü gibi heyecanlanın.
KiNgHaKkI yazdı:Arz olmadan önce son karizmaları satarak tanıştığım ama 5 dk içinde 10 numara biri olduğu anlaşılan Metin abi. Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın Tabi oyun içinde gayet relax,Stuart yolunda yapılan hatalara verdiğin tepkiler ve üstümdeki zırhı seninle düşürmem dahada sevdirdi bana kendini
Allah mutluluğunuzu daim etsin,torunlarınızın torunlarını görmeyi nasip etsin sizlere..
Daha nice zırhlara hakkım hakkım 10 numara değiliz daha, inşallah olacağız ama...