Kimse işin para kısmı ile bir şey yazmadı. Zorluğundan bahsettiler verilen emeklerin karşılığından bahsettiler. İşin para kısmı derseniz haklısın ancak konu para değil. Zorluk.pumpit yazdı:İkv diğer online oyunlara bakılarak zor (ÇOK ZOR). Tamam arkadaşlar Gaffar zor. GMBX zor felan ama Kadim İlk geldiğinde kaç kişi gidiliyordu ? En az 20 kişi. Şimdi kaç kişi gidiliyor ? 5 - 6 kişi. Neden ? Taktikler bulundu çabalandı emek sarfedildi tüm taktikler bulundu.
Kenan ve Junon ilk geldiğinde tamam bu kadar zorlanmadınız ama bunda içtiğiniz iksir kadar ondada iksir kullandınız. EE diyorsunuz 2 aydır kesilmedi. Gaffar biraz daha kolay olsaydı herkes itemini dizip çekilecekti köşeye aynı Migrat ve Sığınaklarda olduğu gibi. Gaffar zor yapıldı çünkü İKV başka bölgelerle bilemedin başka eklentilerle uğraşıyor. Hangi oyun FAN ART düzenliyorda o günü oyuncularıyla geçiriyor ? Siz burda 25TL veriyorsunuz hemen köşeye çekilip İKV para oldu diyorsunuz. Hani para ya senin 25TL paranla mı İKV zengin olacak ? Ya en kötü örnek Wolfteam a bakın siz 25TL verseniz dahi bir hiçsiniz. Ciddi diyorum bir hiç. Oyuna en az aylık 150TL para yatırıp orada güçlü olursunuz. Metin +60 levelden sonra efsun dizmede görüyüm seni sıkıysa bir dizme. Kasılmak için gittiğin her yerde yatarsın. Knight Online +50 levelden sonra kasılması o kadar zorki en iyi yaratık 0.10 exp verir. Birde oranın 3 plusu var. Bronz / Gold / Platinium.
+50 den sonra mecbur Platinium alacaksın yoksa ne item yaparsın nede kasabilirsin oda aylığı 50TL. Ayrıca aylık orada eline savunma ve saldırı eldiveni felan satılır buradaki akçeye benzer bir yöntemle. Onun saldırı ve savunma eldivenlerini 1 aylık alsan gitti 60TL oraya. Ayrıca birde oyun kendi hilesini satıyor birde kasılmak için hile oda 20TL bu kadar bitti.
EE? Bırakanlar sizce hangi oyunları oynuyorlar ? Bırakanlar tamamen mi bıraktı sanıyorsunuz ? O bırakanlar 2 gün sonra oyuna tekrar dönüyor. Ben bırakanlara en fazla 3 ay süre veriyorum. 3 aydan sonra dönüş. İlk önce bir etrafınızda İsrail, ABD, Çin, Japonya yapımı oyunlara bakın ne kadar para harcanıyor gidin en yüksek leveline sorun ondan sonra gelip Burada İKV PARA GÖZLÜ olmuş diyin.
KNİGHT ONLİNE DESTEĞİ: İNGİLİZCE ÇOK ZOR CEVAP VERİYORLAR.
METİN DESTEĞİ: TÜRKÇE FAKAT 3 4 HAFTADA ANCA CEVAP GELİYOR.
WOLFTEAM DESTEĞİ: TÜRKÇE FAKAT CEVAP BİLE YAZMIYORLAR 1 SENEDİR AÇIK TİCKETİM VAR HALA CEVAP YOK ?
MUTLUYUM ÇOOK MUTLUYUM.
Mutlumusunuz ?
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Re: Mutlumusunuz ?
İşte bende onu diyorum oradaki zorluk para ile çözülüyor sadece başka çözümü yok.lBlackDeathl yazdı:Kimse işin para kısmı ile bir şey yazmadı. Zorluğundan bahsettiler verilen emeklerin karşılığından bahsettiler. İşin para kısmı derseniz haklısın ancak konu para değil. Zorluk.pumpit yazdı:İkv diğer online oyunlara bakılarak zor (ÇOK ZOR). Tamam arkadaşlar Gaffar zor. GMBX zor felan ama Kadim İlk geldiğinde kaç kişi gidiliyordu ? En az 20 kişi. Şimdi kaç kişi gidiliyor ? 5 - 6 kişi. Neden ? Taktikler bulundu çabalandı emek sarfedildi tüm taktikler bulundu.
Kenan ve Junon ilk geldiğinde tamam bu kadar zorlanmadınız ama bunda içtiğiniz iksir kadar ondada iksir kullandınız. EE diyorsunuz 2 aydır kesilmedi. Gaffar biraz daha kolay olsaydı herkes itemini dizip çekilecekti köşeye aynı Migrat ve Sığınaklarda olduğu gibi. Gaffar zor yapıldı çünkü İKV başka bölgelerle bilemedin başka eklentilerle uğraşıyor. Hangi oyun FAN ART düzenliyorda o günü oyuncularıyla geçiriyor ? Siz burda 25TL veriyorsunuz hemen köşeye çekilip İKV para oldu diyorsunuz. Hani para ya senin 25TL paranla mı İKV zengin olacak ? Ya en kötü örnek Wolfteam a bakın siz 25TL verseniz dahi bir hiçsiniz. Ciddi diyorum bir hiç. Oyuna en az aylık 150TL para yatırıp orada güçlü olursunuz. Metin +60 levelden sonra efsun dizmede görüyüm seni sıkıysa bir dizme. Kasılmak için gittiğin her yerde yatarsın. Knight Online +50 levelden sonra kasılması o kadar zorki en iyi yaratık 0.10 exp verir. Birde oranın 3 plusu var. Bronz / Gold / Platinium.
+50 den sonra mecbur Platinium alacaksın yoksa ne item yaparsın nede kasabilirsin oda aylığı 50TL. Ayrıca aylık orada eline savunma ve saldırı eldiveni felan satılır buradaki akçeye benzer bir yöntemle. Onun saldırı ve savunma eldivenlerini 1 aylık alsan gitti 60TL oraya. Ayrıca birde oyun kendi hilesini satıyor birde kasılmak için hile oda 20TL bu kadar bitti.
EE? Bırakanlar sizce hangi oyunları oynuyorlar ? Bırakanlar tamamen mi bıraktı sanıyorsunuz ? O bırakanlar 2 gün sonra oyuna tekrar dönüyor. Ben bırakanlara en fazla 3 ay süre veriyorum. 3 aydan sonra dönüş. İlk önce bir etrafınızda İsrail, ABD, Çin, Japonya yapımı oyunlara bakın ne kadar para harcanıyor gidin en yüksek leveline sorun ondan sonra gelip Burada İKV PARA GÖZLÜ olmuş diyin.
KNİGHT ONLİNE DESTEĞİ: İNGİLİZCE ÇOK ZOR CEVAP VERİYORLAR.
METİN DESTEĞİ: TÜRKÇE FAKAT 3 4 HAFTADA ANCA CEVAP GELİYOR.
WOLFTEAM DESTEĞİ: TÜRKÇE FAKAT CEVAP BİLE YAZMIYORLAR 1 SENEDİR AÇIK TİCKETİM VAR HALA CEVAP YOK ?
MUTLUYUM ÇOOK MUTLUYUM.
Oturup bunlarımı düşündün sen ?
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı
xPrince yazdı:Oturup bunlarımı düşündün sen ?
xPrince yazdı:Oturup bunları düşünmen yanlış git maden çek şahaser üret insanlarla konuş tanış kaynaş onlarla sığınak migrat at o zaman zevk alırsın.
Hocam Düşünme Kabiliyetinin Olmadığını Anladık...
Tamam da Bari İnsanların Düşünmesine, Düşüncelerini Paylaşmasına, Uygulamaya Geçirmesine Karışma !
İsteyen İstediğini Düşünür İstediğini de Paylaşır.
Senin Gibi Yobaz Zihniyetler ise Sadece Eleştirir.
Neden Forumda Yazmış Olduğun Mantıklı Bir Yorumunun ya da Açmış Olduğun Gerekli Bir Konunun Olmadığı Anlaşıldı.
Tamam da Bari İnsanların Düşünmesine, Düşüncelerini Paylaşmasına, Uygulamaya Geçirmesine Karışma !
Neden Forumda Yazmış Olduğun Mantıklı Bir Yorumunun ya da Açmış Olduğun Gerekli Bir Konunun Olmadığı Anlaşıldı.
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
JackGhosen yazdı:xPrince yazdı:Oturup bunlarımı düşündün sen ?xPrince yazdı:Oturup bunları düşünmen yanlış git maden çek şahaser üret insanlarla konuş tanış kaynaş onlarla sığınak migrat at o zaman zevk alırsın.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
JackGhosen yazdı:xPrince yazdı:Oturup bunlarımı düşündün sen ?xPrince yazdı:Oturup bunları düşünmen yanlış git maden çek şahaser üret insanlarla konuş tanış kaynaş onlarla sığınak migrat at o zaman zevk alırsın.
- eagleee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
diyelimki oyunda istediğin tüm itemler elindeNesTinaS yazdı:Ç.taşa ilk girdiğimiz de..
Daha bismillah demeden 2 robotun bizi katletmesinden dolayı
Mutlumusunuz ?
Slotları zorunlu olarak 1'li veya 2li bir şekilde çekme şansı bırakmayıp
3lü robotlara mahkum ettiğiniz ve biz oyuncuları biçtikleri için
Mutlumusunuz ?
Robotla çırakla uğraşmak zaten canımızı burnundan getirirken. Bir de yollar da, elektirikli tuzaklar kurup
Canımızı bezdirir hale getirdiğiniz için
Mutlumusunuz ?
Gbm 70, 71 leri star wars'taki robotlara dönüştürdüğünüz için
Mutlumusunuz ?
Kalfalar da bize soğuk terler boşalttığınız için
Mutlumusunuz ?
Yol savaşçısının öldürücü mermisini 2 snyelik süreye sıkıştırıp, bizden "şapkadan tavşan çıkarın" der gibi
dalga geçtiğiniz için
Mutlumusunuz ?
Saatler süren eziyetin ardından...
Gbmx denilen lanet robotu adeta bir terminatöre dönüştürüp, gerçek bir eziyete, işkenceye sürüklediğiniz için..
Ve iksir su gibi giderken, bir de kesilemediğin de ( ki çoğu zaman böyle oluyor )
Görevini yapamayıp 2ci bölgeye geçemeyen oyuncuları
Madden ve manevi olarak oyuncunun zihnini bunalıma soktuğunuz için
Mutlumusunuz ?
Son olarak sözde süper "boss" yaratıp Gaffarın kesilemediğini görmek, kesilse bile bunu oyunda daha kaç oyuncunun başarabileceğinin muamma olduğu bir ortamdan sahiden
Mutlumusunuz ?
Ve en önemlisi Oyuncu yaş yaş ortalaması 13-20 arası gidip gelen bir ortamda herkesin sizin gibi düşünmesini beklemek gibi bir hataya düştüğünüz için ve oyuncuları ç.taş'tan hatta ikv'den soğuttuğunuz için
Gerçekten Mutlumusunuz ?
itiraf etmeliyim ki...5 yıla yakındır bu oyunun için de olan bir oyuncu olarak ben ve binlerce ikv sever mutlu değil..
Yazık..
Gerçekten yazık..
İzlemeye devam edin (DEV)'ler..
Devam edin..
sonra nolacak mal zamanı nasıl geçirecen direk oyunu bırakıcan sıkılıp adamlarda para kazanamayacak :mrgreen:

- kerimcan123
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
İlk Sığınağım
Düşünen:Madalya
Motorin:Bilge Cevo asa
Mutlumuyum:EVET
2. Sığınağım
1.Düşünen:İksirler
2.Motorin:Maraton Ayak
Mutlumuyum:Hayır
neden?
Çünkü : Yapıcak bir şey kalmadı
kenan atamıyorum
ne yapıcam ben şimdi
2. Sığınağım
neden?
kenan atamıyorum
ne yapıcam ben şimdi

- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
Bende nuc kolye düşünce öyle olmuştu. Bir daha kenan atmıcam dye.kerimcan123 yazdı:İlk Sığınağım
2. Sığınağım
neden?
kenan atamıyorum
ne yapıcam ben şimdi