Nakit ve Seviye kasmakta zorlanıyormusunuz? İçeri!
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Re: Nakit ve Seviye kasmakta zorlanıyormusunuz? İçeri!
Misal 14 ten 43 e ne kadar sürede kasılır?
Uğrasılmaz oyunu oyna geç sıkıntıya gerek yok
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
hızlı kasarsın diyorsunda biz onlara bir kere vurunca yere seriliriz nasıl olacak o iş :?: :?: açıklarmısınYusufATMACA yazdı:Dediğim gibi işte ; küçük adımlar atarak büyük adıma gitmek daha iyi bir fikir . Günde 7 Mavi Topaz garanti çıkabilir fakat günde 1/2 Menekşe Elmas çıkmayabilir. Mavi Topaz çekmek akıl işi. Ek olarak Mavi Topaz'ı klana yansıttığın an alıcısı her daim olur.ibrahimking yazdı: ben arkadaşımla beraber 2 ejder bastım 15 gunde.hepsını de mavı topaz çekerek yaptım. o aralar 6m den fılan gıdıyodu.40 tane çektık nerdeyse.kalanları da fazla çarlar vardı onların kadımlerı sattık 100 m nakıt geldı.menekşelerı aldık.akıklerı çektık.
bide bilkazandan byük ödül kazandık
pat pat ejder
Düzeltmek zorunda kaldığım yerler vardıxxJUN yazdı: tam olarak böyle değildi :mrgreen: olsun emeğine sağlık
Bkz: Alacaksınız elinize paltayı
Ek olarak ; yayımlamamda izin verdiğin için teşekkürlerimi sunarım.
30 seviyeden 43 seviyeye Taş Kanatlarda kasmak daha fazla vakit alır , 14 seviyeden 43 seviyeye Taş Kanatlarda daha hızlı kasabilirsinlBlackDeathl yazdı:Güzel paylaşım bir sorum olacak:
14 ten 43 e taşkanatta kasmak ne kadar akıl işi?
30 a kadar labi falan sonra olabilir![]()
Dene ve gör
Teşekkürlerimi sunarım | Keyifli forumlar.

- YusufATMACA
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
1 adet 49 seviye arkadaş bulunması şart dedim yafuci yazdı: hızlı kasarsın diyorsunda biz onlara bir kere vurunca yere seriliriz nasıl olacak o iş :?: :?: açıklarmısın
Vurduğun an gelirken devreye arkadaşınız girip vurarak hiddeti alıcak olay bu
PASLIBIÇAK - xCENTERx

- YusufATMACA
- Işık Hanım'ın Elemanı
1 gününüzü alırlBlackDeathl yazdı:Misal 14 ten 43 e ne kadar sürede kasılır?
PASLIBIÇAK - xCENTERx

- xxJUN
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Zuğauça
fuci yazdı:hızlı kasarsın diyorsunda biz onlara bir kere vurunca yere seriliriz nasıl olacak o iş :?: :?: açıklarmısınYusufATMACA yazdı:Dediğim gibi işte ; küçük adımlar atarak büyük adıma gitmek daha iyi bir fikir . Günde 7 Mavi Topaz garanti çıkabilir fakat günde 1/2 Menekşe Elmas çıkmayabilir. Mavi Topaz çekmek akıl işi. Ek olarak Mavi Topaz'ı klana yansıttığın an alıcısı her daim olur.ibrahimking yazdı: ben arkadaşımla beraber 2 ejder bastım 15 gunde.hepsını de mavı topaz çekerek yaptım. o aralar 6m den fılan gıdıyodu.40 tane çektık nerdeyse.kalanları da fazla çarlar vardı onların kadımlerı sattık 100 m nakıt geldı.menekşelerı aldık.akıklerı çektık.
bide bilkazandan byük ödül kazandık
pat pat ejder
Düzeltmek zorunda kaldığım yerler vardıxxJUN yazdı: tam olarak böyle değildi :mrgreen: olsun emeğine sağlık
Bkz: Alacaksınız elinize paltayı
Ek olarak ; yayımlamamda izin verdiğin için teşekkürlerimi sunarım.
30 seviyeden 43 seviyeye Taş Kanatlarda kasmak daha fazla vakit alır , 14 seviyeden 43 seviyeye Taş Kanatlarda daha hızlı kasabilirsinlBlackDeathl yazdı:Güzel paylaşım bir sorum olacak:
14 ten 43 e taşkanatta kasmak ne kadar akıl işi?
30 a kadar labi falan sonra olabilir![]()
Dene ve gör
Teşekkürlerimi sunarım | Keyifli forumlar.
İyi oku sonra yorum at
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Başka bir para kasma yolu;öncelikle kasa erişimi alıp kasanda ve çantanda dolu yer bırakmamalısın.Sevdiğin ve hızlı canavar kesebileceğin bir karakterle karacin mağrası veya merana gidip çöp eşyaları çantana ve kasana doldurup plus yüklü karakterinle npclere satarsan 1-2 saat gibi bir sürede en az 1,5 m kazanırsın.2 saatte bir şan yenileniyor zaten ondan gelecek parada var.Oyunda aktif olma sürene göre ortalığın mına korsun. :mrgreen:
- Maynaqsifaci
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Just For Fun*
Ellerine sağlık Yusufcum, ellerine sağlık Orçuncum 
Bir düzeltme yapayım plusun olduğu hesaba maximum 4 karakter oluşturulabilir.

- YusufATMACA
- Işık Hanım'ın Elemanı
Teşekkür ederim.Maynaqsifaci yazdı:Ellerine sağlık Yusufcum, ellerine sağlık Orçuncum
Lakin anlatmamda yanlış anlaşılma olmuş heralde ; misalen 5 karekter dedim / ayrı bir hesap ve aynı bir hesap olabilir o ayrıntıyı gözetmeden söyledim
PASLIBIÇAK - xCENTERx

- YusufATMACA
- Işık Hanım'ın Elemanı
Bu taktiği uygulayan bir çok kişi mevcut ve sorduğumda bir hayli yüksek nakit yaptığını söylüyorkatakuli yazdı:Başka bir para kasma yolu;öncelikle kasa erişimi alıp kasanda ve çantanda dolu yer bırakmamalısın.Sevdiğin ve hızlı canavar kesebileceğin bir karakterle karacin mağrası veya merana gidip çöp eşyaları çantana ve kasana doldurup plus yüklü karakterinle npclere satarsan 1-2 saat gibi bir sürede en az 1,5 m kazanırsın.2 saatte bir şan yenileniyor zaten ondan gelecek parada var.Oyunda aktif olma sürene göre ortalığın mına korsun. :mrgreen:
Son iki kelime haricinde verdiğin bilgi için teşekkürler.
Keyifli forumlar
PASLIBIÇAK - xCENTERx