Tipik Bir Oyun Hatası :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Tipik Bir Oyun Hatası :)

Mesaj gönderen oOllxJeWeLSxllOo »

Bu olay dogru olabilir cunku SivriAda'da Arzin Cocuklari sancaginin ordaki taziyi kesmistim ve etrafta dolasirken Lodos sancagin orda yerde poset vardi ve itemsiz bir esya cikti.

Yani bu tur olaylar (hatalar) meydana geliyor .

Sacma sapan yorumlar yapip konuyu kirletmeyiniz.
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Blues yazdı:Bugün karakterimin kuklacı görevi vardı kestim ve ödülleri almadım.Olduğu gibi çanta orda kaldı..Oyundan çıktım Ve 1 Saat sonra girdim meteora geçtim Bab-ı Ali'ye gidiyordum baktım çanta duruyo , açayım dedim açtımki ne göreyim kuklacı görevinde verilen ödüller burda geziyor :D
Resim
Resim
Madem Böle bişi var neden Sohbeti Gizledin sohbette Aldığın itemlerin modeli yazıor diyemi?
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Splash yazdı:
Blues yazdı:Bugün karakterimin kuklacı görevi vardı kestim ve ödülleri almadım.Olduğu gibi çanta orda kaldı..Oyundan çıktım Ve 1 Saat sonra girdim meteora geçtim Bab-ı Ali'ye gidiyordum baktım çanta duruyo , açayım dedim açtımki ne göreyim kuklacı görevinde verilen ödüller burda geziyor :D
Resim
Resim
Madem Böle bişi var neden Sohbeti Gizledin sohbette Aldığın itemlerin modeli yazıor diyemi?
Çantada aldığı itemlerin isimleri yazması için GRUPTA OLMASI GEREKİR.

DÜŞÜNEREK YORUM YAPINIZ
Kullanıcı avatarı
PROFx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen PROFx »

Neyin tartışmasını yapıyor bu kadar kişi? Adam sırf oyun hatası diye millete yutturmak için çantayı açıp meteora gidip yaratıktan torba düşürerek, arkadaşından görev itemlerini aktarıp vs vs. niye uğraşsın ki. İkv'de elle tutulur gözle görülür bir dünya hata varken böyle bir hatanın oluşması bazı kişileri niye rahatsız ediyor? Niye illa da konuyu açan kişiyi yalan söylemekle suçlama girişiminde bulunuyorsunuz? Basit bir hatadır gülelim eğlenelim geçelim. Boş yere kendinizi kasan yorumlar yapmayın. Kimsenin babasının oyunu değil. Bir hata forumda dile getirildi diye kimse üzülmez.
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

Resim
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen fuci »

PROFx yazdı:Neyin tartışmasını yapıyor bu kadar kişi? Adam sırf oyun hatası diye millete yutturmak için çantayı açıp meteora gidip yaratıktan torba düşürerek, arkadaşından görev itemlerini aktarıp vs vs. niye uğraşsın ki. İkv'de elle tutulur gözle görülür bir dünya hata varken böyle bir hatanın oluşması bazı kişileri niye rahatsız ediyor? Niye illa da konuyu açan kişiyi yalan söylemekle suçlama girişiminde bulunuyorsunuz? Basit bir hatadır gülelim eğlenelim geçelim. Boş yere kendinizi kasan yorumlar yapmayın. Kimsenin babasının oyunu değil. Bir hata forumda dile getirildi diye kimse üzülmez.
/katıl /alkış
ResimResim
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

olayı anlatayım. adam komutanda çantaya tıkladı ganimet penceresi açık kaldı. sonra da açık ken gitti bir ganimetin yanına aaaaaa!

hatam varsa pm le ;)
Blues
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Blues »

arkadaslar yorumlarınız ıcın tskler fakat ben kımseyı ınandırmak zorunda degılım sızde ınanmak zorunda degılsınız. ben sadece karsılastıgım hatayı sıze gostermek ıstedım bu kadar ... ısterse yonetım karakterlerımı ınceleyebılır bole bı hata meydana gelmısmı gelmemısmı dıye.
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bbsnake »

Her konuda bir üçkagıtcılık arayan insanları yalancı durumuna düşürmek isteyen zekiler .Adam oyun hatasını göstermış bu kadar abartılacak ne var?
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

bbsnake yazdı:Her konuda bir üçkagıtcılık arayan insanları yalancı durumuna düşürmek isteyen zekiler .Adam oyun hatasını göstermış bu kadar abartılacak ne var?
Eee kardeşim bunların beyinleri anca buna yetiyor. İnsanı karalamaktan başka bir halta yaramazlar..
Kullanıcı avatarı
AxOResX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Time of Death

Mesaj gönderen AxOResX »

lBlackDeathl yazdı:olayı anlatayım. adam komutanda çantaya tıkladı ganimet penceresi açık kaldı. sonra da açık ken gitti bir ganimetin yanına aaaaaa!

hatam varsa pm le ;)

aynen dediğim gibi bana ne derseniz deyin ama benim dediğim gibi olmuş bir olay
Anka

Axor
Berkayxaxor ^Ejder Asa
Resim
Xaxorx

Kuklacı

Wiçhester
Axor

“Genel Etkileşim” sayfasına dön