Sanal makina kuracam arz charları toparlıyacam kılıç yapacam o rütbeyi taktım
Şaka şaka okadar vaktim olmuyo
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Sn RÜtben Ney Bu kadar Hava YAPAcak kadar Kendine Güveniosun Bir loNcayı Kücümsüyosun .. (Saygısızlık yapma ) Adam Sana Özenerek Acmadı Bu loncayı .. !!
Sen kimsinki ?
Beyaz Köşkte dahi oynamıyosun :lol:
Gel oyuna gör rütbemi.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
featdeat yazdı:Sn RÜtben Ney Bu kadar Hava YAPAcak kadar Kendine Güveniosun Bir loNcayı Kücümsüyosun .. (Saygısızlık yapma ) Adam Sana Özenerek Acmadı Bu loncayı .. !!
EveT Arkadaşım tşkr edRm Ben bunu Daha önCe söyLemişTim aMa AnLamamış Arkadaş Sen önCe Bi HayırLı oLsun De SonRa KaLitemden bahseT beLki Çocuksun beLki büyük BiRi aMa Zeka yaşıTın 10 LaRda kaLmış heraLde..
Bizde kankamla birlikte böyle bir topluluk kurmuştuk.
Siz bizi alakadar etmezsiniz haaa böyle bir guruplaşma varken yüzsüzce böyle bir gurup kuruyorsanız buda sizin yüzsüzlüğünüz.
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
İmzamı güncelledim her yorumumda size cevabımı vermiş olucam.
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
BeLLiki BazıLaRı RüTbe YaPınCa Adam oLduqunu sanıyoR o zaman herkes Arz çar aLsın Rütbe yaPsın kessin ve Bunun qiBi öNe Çıksın..!
YeniDen TekRarLıyoRum Biz oYunDa BöyLe BiR qRup GörMeDik ve sen haLa özenTi Demeye DevaM eDebiLiRsin HeRaLde AnLamıYorSun DoqRu ya Çocuqa Ne Desen AnLamaz ))
Kankalarxlider yazdı:BeLLiki BazıLaRı RüTbe YaPınCa Adam oLduqunu sanıyoR o zaman herkes Arz çar aLsın Rütbe yaPsın kessin ve Bunun qiBi öNe Çıksın..!
YeniDen TekRarLıyoRum Biz oYunDa BöyLe BiR qRup GörMeDik ve sen haLa özenTi Demeye DevaM eDebiLiRsin HeRaLde AnLamıYorSun DoqRu ya Çocuqa Ne Desen AnLamaz ))
Kankalarxlider
Ardadaşım uzatma böle bir grub var Kankalarxbüyücü 49 lwl Kankalrxbxy 3 yıldız daha da var ama hatırlamıyorum.