30 lwldeki adamın üzerinde item yokken 15 veridigi ayının kanatması 49luk buyucuyu zorluyor bence savascının üzerindeki hasara orantılı olması lazım ayının bu sayedede güclü ofansla gücsüz ofansın farkı olsun..!
Adamla ws atıyorum ws de adamı kesıyorum üstüne ayıyı kesiyorum kalan 60 canımı ayı indiriyor ve ölüyorum en azından bu sacmalıga söyle el atsınlar ayı ölünce kanatma gitsin bu sadece karakterler arası savaslarda olsun onun dısında OOK lar üzerinde kanatma etkisi ayı ölsede devam etsin böyle bi güncelleme gelirse sevinirim...![/b][/color]
Yeni düzenlemeyle ;
1- OOK'lar üzerinde ayı ölsede attıgı kanatma etkisi verilen puan orantısında devam etsin.
2- Karakterler arasındaki savaslarda ise ayı öldürüldüğünde attıgı kanatma etkisi sona ersin.
3- Boz Ayının hasarı savascının hasarıyla orantılı olsun.
4- Boz Ayının enerjisi 2 bin kadar düşürülsün.
Saygılarımla; [Arenaxbüyü] - Kuklacı
BOZ AYILAR HAKKINDA..!
Re: BOZ AYILAR HAKKINDA..!
arena91 yazdı:30 lwldeki adamın üzerinde item yokken 15 veridigi ayının kanatması 49luk buyucuyu zorluyor bence savascının üzerindeki hasara orantılı olması lazım ayının bu sayedede güclü ofansla gücsüz ofansın farkı olsun..!
Adamla ws atıyorum ws de adamı kesıyorum üstüne ayıyı kesiyorum kalan 60 canımı ayı indiriyor ve ölüyorum en azından bu sacmalıga söyle el atsınlar ayı ölünce kanatma gitsin bu sadece karakterler arası savaslarda olsun onun dısında OOK lar üzerinde kanatma etkisi ayı ölsede devam etsin böyle bi güncelleme gelirse sevinirim...!
Yeni düzenlemeyle ;
1- OOK'lar üzerinde ayı ölsede attıgı kanatma etkisi verilen puan orantısında devam etsin.
2- Karakterler arasındaki savaslarda ise ayı öldürüldüğünde attıgı kanatma etkisi sona ersin.
*En azından parasıyla bi yere gelmiş olanla oyuna emek vermiş olanın bi farkı olsun...!*
" OYUN HİÇ BİR ZAMAN BİR AMAÇ DEĞİL, ZEVK ALMAK İÇİN FAYDALANILAN BİR ARAÇTIR...! "
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Tırnak içine aldığım yerde sadece bir yanlış gördüm ayıyı defansifde açabiliyoruz yani tankken değilmi ? tankın hasar giymesi gibi saçma bir durum bekliyorsun burda, ama şöyle bir değişiklik yapılabilir diyelimki defansif puanı arttıkca ve savaşçınında max can efsunu arttıkça ayının kanatma süresi uzayabilir canı düzgün bir oranda artabilir saldırı gücüde aynı şekilde orantılı olarak artabilir. Öbür türlü tanklık sistemi yine çöker.arena91 yazdı:30 lwldeki adamın üzerinde item yokken 15 veridigi ayının kanatması 49luk buyucuyu zorluyor bence ''savascının üzerindeki hasara orantılı'' olması lazım ayının bu sayedede güclü ofansla gücsüz ofansın farkı olsun..!
Adamla ws atıyorum ws de adamı kesıyorum üstüne ayıyı kesiyorum kalan 60 canımı ayı indiriyor ve ölüyorum en azından bu sacmalıga söyle el atsınlar ayı ölünce kanatma gitsin bu sadece karakterler arası savaslarda olsun onun dısında OOK lar üzerinde kanatma etkisi ayı ölsede devam etsin böyle bi güncelleme gelirse sevinirim...![/b][/color]
Yeni düzenlemeyle ;
Saygılarımla; Emekli Powerxtürkk
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Hatamı düzelttigin icin tesekkür ederim ancak benim bu oyunda tek karakterim var oda büyü sınıfında yani ben tank veya ofans kullanmadıgım icin bu olaya sadece büyü gözüyle el attım...brkcm yazdı:
Tırnak içine aldığım yerde sadece bir yanlış gördüm ayıyı defansifde açabiliyoruz yani tankken değilmi ? tankın hasar giymesi gibi saçma bir durum bekliyorsun burda, ama şöyle bir değişiklik yapılabilir diyelimki defansif puanı arttıkca ve savaşçınında max can efsunu arttıkça ayının kanatma süresi uzayabilir canı düzgün bir oranda artabilir saldırı gücüde aynı şekilde orantılı olarak artabilir. Öbür türlü tanklık sistemi yine çöker.
Saygılarımla; Emekli Powerxtürkk
Bilgi için teşekkür ederim! Ayrıca tavsiyen mantıklı geliyor...
Saygılarımla ; [Arenaxbüyü]
:ugeek: " BİLGİLER PAYLAŞILDIKÇA BÜYÜR ve YENİ FİKİRLER GELİŞİR...!" :ugeek:
:ugeek: " Oyun hiç bir zaman bir AMAÇ değil , daima keyif almak için bir ARAÇ olmalıdır...!" :ugeek: