Bir sonraki güncellemeyi hazırlayacak yetkilere sahip olsam öncelikle bir arındırma işlemi başlatırdım.Emeğe saygısızlar için,haddini bilmezler için...keremkel yazdı:neden? bir sonraki güncellmeyi sen mi hazırlayacaksın o zaman hakketen bırakırımizdirapgrafik yazdı:Sen kendini bu kadar sınırlıyorsan bir sonraki güncellemede oyunu bırakmak zorunda kalırsın.keremkel yazdı:
kendim geldimevet te kudret basma değil hepsi saçma hızlandırmaymış kritik artırmaymış çok abartılı.
Efektli Yetenek Tasarımları (Şifacı)
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Re: Efektli Yetenek Tasarımları (Şifacı)
2006-2013
izdirapgrafik yazdı:Bir sonraki güncellemeyi hazırlayacak yetkilere sahip olsam öncelikle bir arındırma işlemi başlatırdım.Emeğe saygısızlar için,haddini bilmezler için...keremkel yazdı:neden? bir sonraki güncellmeyi sen mi hazırlayacaksın o zaman hakketen bırakırımizdirapgrafik yazdı:Sen kendini bu kadar sınırlıyorsan bir sonraki güncellemede oyunu bırakmak zorunda kalırsın.keremkel yazdı:
kendim geldimevet te kudret basma değil hepsi saçma hızlandırmaymış kritik artırmaymış çok abartılı.
fikirini belirtmek emeğe saysıgısızlıksa saygısızım
Emeğe Saygı Arkadaşlar. İKV İçin Birşey Yapanlara Destek Vermeniz Yerine Köstek Oluyorsunuz.
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Bir kaç kendini bilmez basmış konuyu..
Muhalefet olmak güzeldir hoştur ancak uslubuna bağlı olarak değişir..
Oyun için elini kıpırdatmayanların yaptıgı yorumları pekde ciddiye almamak gerek.
Muhalefet olmak güzeldir hoştur ancak uslubuna bağlı olarak değişir..
Oyun için elini kıpırdatmayanların yaptıgı yorumları pekde ciddiye almamak gerek.

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
xPrince yazdı:Abartılı kötü fikirler, basit fotoşop çalışmaları, ve aslında hepsi hayalden ibaret..
Yok hayalmiş yok abartıymış... Sanki mevcut oyun yetenekleri çok mantıklı ya gelip bunları söylüyorsunuz burada.keremkel yazdı:kendim geldimevet te kudret basma değil hepsi saçma hızlandırmaymış kritik artırmaymış çok abartılı.
Her şey hayal etmeyle başlar. Önce bunu öğrenin.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
nesi mantıksız oyundaki yeteneklerin.XTIMURX yazdı:xPrince yazdı:Abartılı kötü fikirler, basit fotoşop çalışmaları, ve aslında hepsi hayalden ibaret..Yok hayalmiş yok abartıymış... Sanki mevcut oyun yetenekleri çok mantıklı ya gelip bunları söylüyorsunuz burada.keremkel yazdı:kendim geldimevet te kudret basma değil hepsi saçma hızlandırmaymış kritik artırmaymış çok abartılı.
Büyücü yetenekleri, şifacı yetenekleri, savaşçının dikkat dağıtması sanki çok mantıklı, çok gerçekçi. Savaşçının büyü yapması diye bir şey var mıdır ? (Dikkat dağıtma, büyü bozma vb)keremkel yazdı:nesi mantıksız oyundaki yeteneklerin.XTIMURX yazdı:xPrince yazdı:Abartılı kötü fikirler, basit fotoşop çalışmaları, ve aslında hepsi hayalden ibaret..Yok hayalmiş yok abartıymış... Sanki mevcut oyun yetenekleri çok mantıklı ya gelip bunları söylüyorsunuz burada.keremkel yazdı:kendim geldimevet te kudret basma değil hepsi saçma hızlandırmaymış kritik artırmaymış çok abartılı.
Zaten oyunumuz tamamen kurgusal. Adamlar hayal etmeseydi, yok o mantıksız, yok bu saçma oldu vs deselerdi MMORPG gibi bir oyun türü ortaya çıkmazdı. Artık Counter oynar dururdunuz.
Umarım anlatabilmişimdir.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı
Fikirlerin ve Emeğin Güzel Eline Sağlık
Fakat Kudretli Bulut Hariç Diğer Yetenekleri Abartılı Bulduğum Bir Gerçek, Ne Yazık ki...
Fakat Kudretli Bulut Hariç Diğer Yetenekleri Abartılı Bulduğum Bir Gerçek, Ne Yazık ki...
xPrince yazdı:Daha iyilerini yapmanı beklerdim o zaman ha avatar güzelmi güzelde, yorumlara açık olduğunu düşünerek bunlara iyi yorum veremicem.izdirapgrafik yazdı:Photoshop kalitesi konusunda senin imzan beni sollamış haklısın.Bazı yaralar var demek ki böyle yorum yapılıyor.Ayrıca şu an kullandığın avatar da bana ait.xPrince yazdı:Abartılı kötü fikirler, basit fotoşop çalışmaları, ve aslında hepsi hayalden ibaret..
Ya şu velet Prince ye takılmayın görseniz her yaptığı yorum aynı isterseniz araştırın. Her zaman kötüler. Bir arkadaş askerimizi savunmuş yazdığı yorum şu dikkatinizi çekerim " ÇOK SEVİYORSAN SİLAH ALIP DAĞA ÇIK " böyle saçma adamlar ne arıyor forumda anlamış değilim.
GÜZEL OLMUŞTA BİRAZ ABARTILI OLMUŞ HELE ŞU EN SONDAKİ DELİ DOKTORU.
Sadece düzeltme "TÜRK ÜLKENİ ÇOK SEVİYORSAN SİLAH ALIP DAĞA ÇIK"pumpit yazdı:xPrince yazdı:Daha iyilerini yapmanı beklerdim o zaman ha avatar güzelmi güzelde, yorumlara açık olduğunu düşünerek bunlara iyi yorum veremicem.izdirapgrafik yazdı:Photoshop kalitesi konusunda senin imzan beni sollamış haklısın.Bazı yaralar var demek ki böyle yorum yapılıyor.Ayrıca şu an kullandığın avatar da bana ait.xPrince yazdı:Abartılı kötü fikirler, basit fotoşop çalışmaları, ve aslında hepsi hayalden ibaret..
Ya şu velet Prince ye takılmayın görseniz her yaptığı yorum aynı isterseniz araştırın. Her zaman kötüler. Bir arkadaş askerimizi savunmuş yazdığı yorum şu dikkatinizi çekerim " ÇOK SEVİYORSAN SİLAH ALIP DAĞA ÇIK " böyle saçma adamlar ne arıyor forumda anlamış değilim.
GÜZEL OLMUŞTA BİRAZ ABARTILI OLMUŞ HELE ŞU EN SONDAKİ DELİ DOKTORU.