{ÖNERİ}Zırh Konusu
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: {ÖNERİ}Zırh Konusu
Saçma neden bılıyormusun
Yücelen zırh olsa bıle ole kolay yerlerden ulasılmamalı zaten savaşçılar urbanla bıle cok ıyı bırde oyle bırsey olursa kımse ısık zırhla ugrasmaz yücelen yapar dolanır junon felan desen olabılrdı ama
Yücelen zırh olsa bıle ole kolay yerlerden ulasılmamalı zaten savaşçılar urbanla bıle cok ıyı bırde oyle bırsey olursa kımse ısık zırhla ugrasmaz yücelen yapar dolanır junon felan desen olabılrdı ama
- kerimcan123
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Benim konum değil mi kardeş ? SananeCOMMANDER yazdı:5 ay onceki konuyu guncel yapmandaki amacı hala anlyabilmiş değilim açıkçasıkerimcan123 yazdı:Güncell

- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: za xd
O zaman git son sayfaya ordaki tüm konuları guncel yap nolur forumun hali biliormusn?kerimcan123 yazdı:Benim konum değil mi kardeş ? SananeCOMMANDER yazdı:5 ay onceki konuyu guncel yapmandaki amacı hala anlyabilmiş değilim açıkçasıkerimcan123 yazdı:Güncell
Ben tek siz hepiniz
- LAstRoManC3
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
Hayallerine Dokun :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:kerimcan123 yazdı:Arkadaşlar Merhaba
ilk önce oyunda bulunmayan zırhlar
Yücelen destekli zirh
farabi destekli zırh
Solucan zırh
vb zırhlar
Gb'lerde
Düşünen:Yücelen Destekli Zırh
Motorin:Yücelen Halit Destekli Zırh
Kenan:Yücelen Gece Zırhı
bunun gibi olsa fena olmazmı
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum 
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
Son sayfadaki konular onun değil -,~COMMANDER yazdı:O zaman git son sayfaya ordaki tüm konuları guncel yap nolur forumun hali biliormusn?kerimcan123 yazdı:Benim konum değil mi kardeş ? SananeCOMMANDER yazdı:5 ay onceki konuyu guncel yapmandaki amacı hala anlyabilmiş değilim açıkçasıkerimcan123 yazdı:Güncell
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
XxXxGaZixXxX yazdı:oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Hiç birisi mantıklı değil.
PIRASASAPI
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
Bu öneri gerçekleşemez.
Peki neden ?
Oyunda her 5 seviyede bir güçlenen efsun türleri bulunur. Bu efsunlar eşyalar üzerinde yine seviyeleri ile doğru orantılı olarak bulunur.
5. seviye efsunun 13. seviyede kullanılabilen bir eşyada bulunamayacağı gibi, 45. seviyede kullanılabilen ''Yücelen'' efsunu 39. seviye bir zırhta bulunamaz.
Umarım açıklayıcı olmuştur.
Peki neden ?
Oyunda her 5 seviyede bir güçlenen efsun türleri bulunur. Bu efsunlar eşyalar üzerinde yine seviyeleri ile doğru orantılı olarak bulunur.
5. seviye efsunun 13. seviyede kullanılabilen bir eşyada bulunamayacağı gibi, 45. seviyede kullanılabilen ''Yücelen'' efsunu 39. seviye bir zırhta bulunamaz.
Umarım açıklayıcı olmuştur.