[ÖNERİ] Susturmama susturdukça sıra sana gelecek !
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Re: [ÖNERİ] Susturmama susturdukça sıra sana gelecek !
Adam günde 10 cümle yazıcak peki sizce kime yazar
:?: Gidip yine adama küfür edecek
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
CuRe yazdı:Arkadaşlar susturma cezasının asıl sebebinin ne olduğunu siz de çok iyi biliyorsunuzdur.
Oyun refahını sağlamak ve düzeni korumak adına yapılan cezalandırmalar caydırıcı amaçlıdır.
Başka bir konuda da belirtmiştim. Bayanlarında oynadığı bu oyunda ''utanmadan'' argo ve küfür sarf edebiliyorsanız, aldığınız cezaya katlanmalısınız. Bu benim şahsi düşüncemdir.
Yapılan bu davranışın doğru olduğunu varsayıp ''5 gün çok fazla'', ''İşimiz çok zor'' vb. gibi cümleler kurmanız gerçekten düşündürücü. Yaptığınız davranış hoş değil ki size tolerans gösterilmesini istiyorsunuz. Sizi empati kurmaya davet ediyorum. :!:
Öte yandan sebepsiz yere susturulduğunuzu düşünüyorsanız da İKV Destek takımına başvurabiliyorsunuz.
Umarım bundan sonra daha dikkatli olursunuz ve verilen cezalar bir nebze olsun caydırıcı olur.
İyi forumlar.
Arkadaş çok haklı. Madem sevmiyorsunuz susturulmayı o zaman susturulmanıza sebep olacak davranışlardan kaçının. Bu kendi sorununuz bence.
Küfür etmezseniz böyle çözüm yolu bulmak zorunda kalmazsınız.

Şimdi Eminönü'nde...
aynenintikamatesi yazdı:Adam günde 10 cümle yazıcak peki sizce kime yazar:?: Gidip yine adama küfür edecek
![]()

Şimdi Eminönü'nde...
Erdi55 yazdı:Melodrama yazdı:Bunun yerine siz hakaret içerikli sözler söylemeseniz nasıl olur :? ... İyi Forumlar.
kardeş ben hayatım boyunca küfür etmemiş insan tanımıyorum ! ve bende oyunda meteora giremedigim için bir arza küfür ettim kabul ediyorum ama bu kadar kısıtlamada yeter artık !
Hakeret edersin tabi ama bunu yazıya dökmeden de yapabilirsin
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Susturma cezası şart. Kötü yanı adam kodlu küfür ediyor bariz belli küfür ettiği ancak bir şey yapılmıyor.