Sobee Çarım Saniye Saniye Soyuldu.(Yönetici Bir Cevap Ver)
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
Re: Sobee Çarım Saniye Saniye Soyuldu.(Yönetici Bir Cevap Ver)
İşin garip yanı charı Sadece Görevli kişiler Bloklayamıyormu? ( Yanlışım Varsa Düzeltin )

Benimde çrım Aynen böyle çalındı
ben bişi yapamadım ama belki sen çrını geri alabilirsin
sanada geçmiş olsun derim
ben bişi yapamadım ama belki sen çrını geri alabilirsin
sanada geçmiş olsun derim
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
:BETA:*:
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
Benmde Diyer çarda şöle çalıntı anlatayım ;
Bir kişi gm mim (bu kişi emeinöünüdeki xxxxdenizcamexxxx) diye herkesi kandırıyo ve vebir e-posta adresi veriyo
sonra benim krdeşim de alıo o e postayıo sonra sahte gm le konuşmaya başlıo kardeşim de benim çrbloklu olduğundan (bbloklanması 1 hafta felan olmuştu)yardım etmek istio ve gm de buna şifrte ve Id yi ver diyo sonra benim kardeşimde verio ve sonra pat hem benim çar çalındı hemde blok açıldı sonra başka bir karakterimle benim çarıma pm attım
dedim sen nasıl bloku açtıın oda "meslek sırrı" dedim lütfen çarı geri ver oda şöle dedi"çok safsınız hala kardeşin beni gm sanıo " yani bir gariplik varrr
Bir kişi gm mim (bu kişi emeinöünüdeki xxxxdenizcamexxxx) diye herkesi kandırıyo ve vebir e-posta adresi veriyo
sonra benim krdeşim de alıo o e postayıo sonra sahte gm le konuşmaya başlıo kardeşim de benim çrbloklu olduğundan (bbloklanması 1 hafta felan olmuştu)yardım etmek istio ve gm de buna şifrte ve Id yi ver diyo sonra benim kardeşimde verio ve sonra pat hem benim çar çalındı hemde blok açıldı sonra başka bir karakterimle benim çarıma pm attım
dedim sen nasıl bloku açtıın oda "meslek sırrı" dedim lütfen çarı geri ver oda şöle dedi"çok safsınız hala kardeşin beni gm sanıo " yani bir gariplik varrr
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
:BETA:*:
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
- ByTeXaS
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Yöneticinin Bir Açıklama Yapmasını Bekliyorum.. Ayrıca Mail Aderesime Gelen e-posta ile e-posta da yazanlarda Gençxqataloq mynet hesabına aktarılmıştır.Diyor Yöneticiler açıklama Yapması Lazım. Ben Böyle Bir İstekte Bulunmadım..
Hollywood ~~
Gençxtexas~~
Lovextexas~~
Gençxtexas~~
Lovextexas~~
Öncelikle yapılacak şeyler var bunları birkaç arkadaş söylemiş inşallah geri alabilirsin.
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
geçmiş olsun benim merak ettiğim sobee üyelik tel. no la giriş yapılıor senin tel. no nasıl öğrenmiş bunlar karakterini çalan kişiler nefes alıp verdiğin kadar yakınnda olabilir...
İYi Forumlar ...
İYi Forumlar ...
Yakacef - Emergencyroom - Patronus

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
- ByTeXaS
- Salgın Koruyucusu
ByTeXaS yazdı:Öncelikle Kuklacı Sunucusundan / Gençxqataloq çalınmıştr.
Evet Arkadaşlar Konunun Adında Belirttiğim Gibi kuzenimin Çarı Saniye Saniye Soyuldu Nasıl mı?
Buyrun -->
1-Oyuna Sabah Girdiğimde Ekranda bu Yazıyı Gördüm.
2- Vaktimin Geç olduğunu Görünce İşe Geç kalmamak için Erken çıktım.
3-Akşam Kuzenim Oyundaydı.(hollywood).Çarımın Açık olduğunu Görünce çarımdaki kişi veya kişiler hemen çarımı klandan çıkartıp aktarım için yeraltına #@!? ve daha sonra orda ' Urfalıların Malı Bedava .... nın Malı Bedava '' diye iyi itemleri ve madenleri Kendine Aktarıyordu.Kötü itemleri de alışveriş Açana aktarıyordu.Bunu Gören Kuzenim hemen olaya El atmak istediğinde ağır hakaretler işitti.Aktarımı Yapan Kişi veya Kişilerin hemen Fotosunu Aldı
Not: o gün internet cafe ' de Olduğu İçin Bu Kadar Foto alabilmiş.
4-Alışveriş Açtığımda Her İki Tarafında Aktarımda olduğunu Gördüm...
5-Hala Çarıma Girdiğimde aynı yazıyla karşılaşıyorum..
6-Daha En Büyük Sorun İse Kuzenimin Çarını Sobee ' den --> mynet e Aktardıklarını gösteren iletiyi aldım..
7-İkv Destek Bölümüne Yazdığım Açıklamalar Hesaba alınmayan Yöneticiler ' e Burdan Sesleniyorum..
Not : Forum Kullanıcım Olmadığı için Bu Kullanıcıdan Size Ulaşmış Bulunuyorum..
Oyun yöneticilerinin Bu konuyla ilgilenmesini arz Ederim....
Ben Hollywood ( Gençxqatoloq ' un Kuzeniyim)
İşte Böyle birşey Başıma geldi.Adam Aktarım Yaparken hemen onu Oyundan Düşürmek İstedim.Ancak Adam oyundayken yine Bloklanmışsınız Yazısı Geldi . Adam Kim ? Yönetici Mi Acaba?
Hollywood ~~
Gençxtexas~~
Lovextexas~~
Gençxtexas~~
Lovextexas~~
- ByTeXaS
- Salgın Koruyucusu
ByTeXaS yazdı:Öncelikle Kuklacı Sunucusundan / Gençxqataloq çalınmıştr.
Evet Arkadaşlar Konunun Adında Belirttiğim Gibi kuzenimin Çarı Saniye Saniye Soyuldu Nasıl mı?
Buyrun -->
1-Oyuna Sabah Girdiğimde Ekranda bu Yazıyı Gördüm.
2- Vaktimin Geç olduğunu Görünce İşe Geç kalmamak için Erken çıktım.
3-Akşam Kuzenim Oyundaydı.(hollywood).Çarımın Açık olduğunu Görünce çarımdaki kişi veya kişiler hemen çarımı klandan çıkartıp aktarım için yeraltına #@!? ve daha sonra orda ' Urfalıların Malı Bedava .... nın Malı Bedava '' diye iyi itemleri ve madenleri Kendine Aktarıyordu.Kötü itemleri de alışveriş Açana aktarıyordu.Bunu Gören Kuzenim hemen olaya El atmak istediğinde ağır hakaretler işitti.Aktarımı Yapan Kişi veya Kişilerin hemen Fotosunu Aldı
Not: o gün internet cafe ' de Olduğu İçin Bu Kadar Foto alabilmiş.
4-Alışveriş Açtığımda Her İki Tarafında Aktarımda olduğunu Gördüm...
5-Hala Çarıma Girdiğimde aynı yazıyla karşılaşıyorum..
6-Daha En Büyük Sorun İse Kuzenimin Çarını Sobee ' den --> mynet e Aktardıklarını gösteren iletiyi aldım..
7-İkv Destek Bölümüne Yazdığım Açıklamalar Hesaba alınmayan Yöneticiler ' e Burdan Sesleniyorum..
Not : Forum Kullanıcım Olmadığı için Bu Kullanıcıdan Size Ulaşmış Bulunuyorum..
Oyun yöneticilerinin Bu konuyla ilgilenmesini arz Ederim....
Ben Hollywood ( Gençxqatoloq ' un Kuzeniyim)
İşte Böyle birşey Başıma geldi.Adam Aktarım Yaparken hemen onu Oyundan Düşürmek İstedim.Ancak Adam oyundayken yine Bloklanmışsınız Yazısı Geldi . Adam Kim ? Yönetici Mi Acaba?
Hollywood ~~
Gençxtexas~~
Lovextexas~~
Gençxtexas~~
Lovextexas~~
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
Cevap Verecek Bir Kişi ?
kasaphasan06 yazdı:İşin garip yanı charı Sadece Görevli kişiler Bloklayamıyormu? ( Yanlışım Varsa Düzeltin )

Merhabalar,
Bu tarz tek doğrunun olduğu konularda doğru bilgi için foruma değil İKV Destek'e başvurun ve gelecek yanıtnı bekleyiniz.
Doğru bilgiye bilgisizce tahmin yürüterek bir cevap alınamayacağı bu forumda oldukça güzel sergilenmiştir.
Bu tarz tek doğrunun olduğu konularda doğru bilgi için foruma değil İKV Destek'e başvurun ve gelecek yanıtnı bekleyiniz.
Doğru bilgiye bilgisizce tahmin yürüterek bir cevap alınamayacağı bu forumda oldukça güzel sergilenmiştir.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]