CuRe yazdı:Videoyu yaparken esinlendiğim tek bir dostum vardır. O da video yapımı hakkında bilgiler veren Nirvana loncası videoları ve forum temsilcisi Davut'dur.
Video yapımında kullanacağım programın lisans tarihinin dolması nedeni ile yoktan var etmek zorunda kaldım.
Media Maker 2.6 ile ancak bu kadar olabiliyor.
Videonun aceleye geldiğini de söylemek isterim.
Öte yandan ''bize özenmişsiniz'' gibi yorum yapan arkadaşlar da heveslenmesin ki video yapımında nereden esinlendiğimi yukarıda açıklamış bulunmaktayım. :!:
Mühim olan birliktelik ve dostluktur.
İyi forumlar.
Ünalım bu laf banaysa video olarak iki videonun arasında çok fark var sadece yazıların bazılarını bizden esinlenmişsin yada bı kaç kelime değiştirmişsin bunu belirtmek istedim tartışmak gibi bi niyetim yok. 3 loncanında videosu birbirinden güzel olmuş herkezin eline sağlık
iyi oyunlar iyi forumlar ...
Yok Burhan'cım sana gerekli açıklamamı yapmıştım zaten. Sizinle tartışmam mı ? Her ne kadar bana sırt çevireniniz olsa da aynı mahallenin çocuklarıyız, kardeşiz. Saçmalıyorsun.
2 sayfada da izleyiciler değil sadece video yapımcıları yorum yaptı. Bizim konuşmamız/tartışmamız gerekmez söylenecek ne kadar söz varsa 1. sayfanın ilk yorumunda söyledik zaten.
HanedanxBisus yazdı:Herkesin Vidiosu Kendine Güzeldir
Herkesin videosu kendine güzeldir elbet ama başkalarının görüşleri alınmak üzere açılmış bir konuydu bu. Görünüyor ki başkaları dışında bütün loncaların üyeleri konunun amacından sapmasına yol açmış. Ama şöyle bir şeyde var ki başkaları da bazen seçim yapmak istemiyor veya yaparken zorlanıyor çünkü 3 video da birbirinden hoş