Sana demedim zaten o mesajı atana dedimErdi55 yazdı:yok bu benim char değil benimkinin adı ÖlmekistermisinxFirelifex yazdı:O birisi dediğin kişi sen olmayasınMaryhuana yazdı:Bir Ara GM Kubilay Bankada Arbalet Giymişi Büyük Bişey Bi Kerede Başka Birisi Ada'da Pompalı Gibi Bişey Aldı Eline
[Öneri] Tüfek :O
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: [Öneri] Tüfek :O
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- xllSmALoWllx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
beyler ben olabilcek eşyaları oyuna getirdim ama foto almadım bazı fotoalr var facemde o kadar çemberliden önce gaffarı ilk görenlerdenim yol savaşçısı felanxFirelifex yazdı:Sana demedim zaten o mesajı atana dedimErdi55 yazdı:yok bu benim char değil benimkinin adı ÖlmekistermisinxFirelifex yazdı:O birisi dediğin kişi sen olmayasınMaryhuana yazdı:Bir Ara GM Kubilay Bankada Arbalet Giymişi Büyük Bişey Bi Kerede Başka Birisi Ada'da Pompalı Gibi Bişey Aldı Eline
PreNsxSmAloW
PreNsxŞiFaCı
PreNsxŞiFaCı
Bir zaman hata olmuştu o tüfek düşmüştü tamamen oyun hatasıxFirelifex yazdı:Sana demedim zaten o mesajı atana dedimErdi55 yazdı:yok bu benim char değil benimkinin adı ÖlmekistermisinxFirelifex yazdı:O birisi dediğin kişi sen olmayasınMaryhuana yazdı:Bir Ara GM Kubilay Bankada Arbalet Giymişi Büyük Bişey Bi Kerede Başka Birisi Ada'da Pompalı Gibi Bişey Aldı Eline
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- jkmoco14
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
inanmayın arkadaşlar.adamın çantasında 2 adet ıslık çalan var.mümkünmü sizce
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
- Splash
- Zincir Bozan
- Lonca: <Game Master>
Zeki arkadaşımın Islık Çalan Görev itemi Ve üretilmediğinde Başka Başka karkaterlere Aktarılabilior..jkmoco14 yazdı:inanmayın arkadaşlar.adamın çantasında 2 adet ıslık çalan var.mümkünmü sizce
Yane adamın çantasında 50 Tanede Olabilirdi...Tane 100 binden ALmak Mümkün
Çaktırma KankaxFirelifex yazdı:O birisi dediğin kişi sen olmayasınMaryhuana yazdı:Bir Ara GM Kubilay Bankada Arbalet Giymişi Büyük Bişey Bi Kerede Başka Birisi Ada'da Pompalı Gibi Bişey Aldı Eline
Adalet:Türkiye'de Sadece Saray İsmi !!
- xllSmALoWllx
- Sahaf Yardımcısı
data dataForumkral yazdı:Bir zaman hata olmuştu o tüfek düşmüştü tamamen oyun hatasıxFirelifex yazdı:Sana demedim zaten o mesajı atana dedimErdi55 yazdı:yok bu benim char değil benimkinin adı ÖlmekistermisinxFirelifex yazdı:O birisi dediğin kişi sen olmayasınMaryhuana yazdı:Bir Ara GM Kubilay Bankada Arbalet Giymişi Büyük Bişey Bi Kerede Başka Birisi Ada'da Pompalı Gibi Bişey Aldı Eline
PreNsxSmAloW
PreNsxŞiFaCı
PreNsxŞiFaCı
- ZahirBey
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Data falan Değil Saçmalamayın artık

Bende Alışırım Gözlerimi Kapamaya...
ve Tanrı Ağlıyordu..
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır [Hz] Ali.
ve Tanrı Ağlıyordu..
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır [Hz] Ali.
Kütükyaran sevdasından sonra Tüfek sevdasını başlatıcaksınız İKV kitlesinde.ZahirBey yazdı:Data falan Değil Saçmalamayın artık![]()
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
- xllSmALoWllx
- Sahaf Yardımcısı
la olum datayı benden iyi mi anlayacan
o jotem data seninkide data olabilir o fotoyu ne zaman çektiğine bağlı çemberliden sonra çekmişsen paint modelidir o
İkv Datalardaki Sır 
PreNsxSmAloW
PreNsxŞiFaCı
PreNsxŞiFaCı