Selametle !!
Kısa Bir Ara ! [GÖKxByCrixuS]
Re: Kısa Bir Ara ! [GÖKxByCrixuS]
Sende biliyorsunki ben oyunu bıraktım, Ayrıca biliyoruz loncanın adını kirletmeden bu oyundan gitmen güzel oldu Crixusuda borcun karşılığı verdin bunuda biliyorsun ömer karşılıksız iş yapmaz yaptıklarını herkes biliyor
Ayrıca Nasıl bi adamsın sen İneqöllü çarın ile Güzel İnegölümüzün adını kirlettin Ben bile bazen inegöllü koymayı düşündüm ama sırf Sen kirllettin diye koyamıyorum senin loncan olmasa bile sen kirlisin bunu bil
Ayrıca Ömer'e faceden msj atmışsın onun kafasını ağzını kırıcam demişsin bekliyorum

Selametle !!
Selametle !!
All rights reserved. This nickname can not be used in any way without my written permission. Blank ®
Blank © 2012.
-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum
Blank © 2012.
-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum
Yolun açık olsun kardeşim reel hayatında başarılar.
Bi kere İnegöllü charı oyunda en saygın isimlerden biriydi...Ayrıca senin burada kimseyi eleştirmene qerek yok...Senin ne #@!? olduğunda Ömer abiye > Ömer diye hitap etmendir...Yaşına göre konş...CrixuS'u da herkes bilir sen rahat oL..
<<<...GÖKxByCrixuS...>>>
- XxBaDFeeLxX
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyamet Şovalyeleri
En saygın İsimmiş pehh
Sen de hatırlarsın belki jethro dalgasına bütün oyun İneqöllü çarını Dışladılar madem çok saygındı oynamaya devam etseydin ondan sonra çok oynadın ayrıca senin her oyunda ne olduğunu bilirim lonca toplantından tut kastığın çarları ezbere bilirim seni senden iyi tanıyan biriyle tartışma derim ben
:? Hadi Şimdi kesde gel bizim ağzımızı burnumuzu kır ayrıca ömer'e ömer dememin en büyük sebebide Sensin sen saygınlığını kaybettirdin
İyi Forumlar.
İyi Forumlar.
Kısacası BLanK 
Jethro dediğin adam oyunun en sağlam adamı olmasından dolayı ve bunu kendine yediremeyen insanların onu kıskanmalarından dolayı banlandığını benden ii de kimse bilemez...Jethro dediğin adam oyunu daha bilmediğim zamanlarda telefondan plus almaya çalıştığım vakitlerde bna yardımcı olmş saygın bir insandır...Benim ona yolladığım TL' leri istese çalabilirdi fakat o yapmadı aksine üstüne para bile ekledi...Tabi siz ne bilirsiniz sadece oyunda duyduklarınızla yetinirsiniz...Sizin gibi bebelerin oyunu zaten bu ... Belki aramızda vardır bi kaç tane sağlam adam fakat emin ol bunların arasında hiç bir zaman yer alamıcaksın...Ayrıca İnegöllü charı hiçbir kişi tarafından dışlanmamıştı...İnegöllü charı çalındı...Ve bu düşünceyide bilip bilmeden meydana atman senin ne kadar geri kafa bir insan olduğunu göstermektedir...
Ayrı bir yandan Sedat'ın ayyıldız loncasındayken çaldığın itemleride biliyoruz...Sen kafanı sıkma .... Mavirüyaxx loncasındaki charınında ne #@!? olduğunu biliyoruz...O yüzden kapa çeneni oyununa bak ... oyundaki bebelerle takılmaya devam et....
Bir GÖKx üyesi olarak verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim...İyi Forumlar...
Ayrı bir yandan Sedat'ın ayyıldız loncasındayken çaldığın itemleride biliyoruz...Sen kafanı sıkma .... Mavirüyaxx loncasındaki charınında ne #@!? olduğunu biliyoruz...O yüzden kapa çeneni oyununa bak ... oyundaki bebelerle takılmaya devam et....
Bir GÖKx üyesi olarak verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim...İyi Forumlar...
<<<...GÖKxByCrixuS...>>>
- XxBaDFeeLxX
- Sahaf Yardımcısı
Sende Bunu iyi bilirsınkı biz maviruyaxx loncasındayken bu oyuna yeni başlamıştık ve buna rağmen ozamanın sağlamlarından biriydi ve bu maviruyaxxviper çarının ozmnlar senın ezme büyünü kesiyorduk bunu çekemeyerek İnegöllü çarını kastın ama yine sonuç aynı yıne de ezmeydın ve Crixsusda öyle full ışık olmasına karsın senın full kenan adamı kesemedın ve bızı tanıyan tanır bıze hırsız diyorsun ama sen o ömer olacak insan olmayakcak kadar bı mahlukla Berkuk'un carını caldınız buna karsın hala sen kendını sereflı bırı olarak görüyorsan bn ne yapabilirim ben seni reelde'de tanırım ne hırsızlıklar yaptığını bilirim sen rahat ola ve sen ömere mesaj olarak ben bu ismail ile fatih'in kafasını kıracam demıssın bnım nerde olduhumu bılırsın ve her zaman kapım acıktır...
İyi Forumlar...
İyi Forumlar...
Kısacası BLanK 
- TimexLoRDs
- İskele Babası
Ok Kardeş Reel Hayatında Basarılar
~Öñèmlí oLan yå$amak deqíldìr,ßa$armak hìç deqìldìr.Önemlì olan ìn§an kalmayi ßìlmèktír~
<<<...GÖKxByCrixuS...>>>
- XxBaDFeeLxX
- Sahaf Yardımcısı
Evet sizinle başladım sizinle bıraktım diyelim pek doğru olmasada
Ama şunu Bilki Gökx loncası adam gibiyken girmek istedim Ve artık alıp üstüne 10 tane çar verseler yine girmem sen onu bunu bırakta bizim ağız burun kıracaktın o meseleye değin biraz 
Kısacası BLanK 
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Haklısın Gökx eskiden iyidi
Rowx de öyle 
Vindemiatrix[(^)Ecel Getiren]---Kastilya
İlk göz ağrım => Kincalious (Silindi)
--------------------------------------------------------------------------------------
Frkncl /*/ Sıkıntı yok !
İlk göz ağrım => Kincalious (Silindi)
--------------------------------------------------------------------------------------
Frkncl /*/ Sıkıntı yok !