katılıyorum, bu şans faktörü diyip geçiştirdikleri çok genel ve yanlış bir sistem. Onun yerine en azından her çeşit bossu kestiğimizde o boss a özel madalyadan başka bir materyal verilse, örneğin GMB-X'in Ruh Taşı veya Junon'un Kalkanı gibi. Normal şans faktörüyle item düşmesinin yanında bu materyallerden belli bir sayıda biriktirildiğinde -örneğin 25 tane veya 50 tane- bir npcden alınan görevde bu materyalleri teslim ederek o bosstan düşen şaheser eşyalardan birini rastgele olarak verilse. En azından şanssız olan arkadaşlarımız ve grup bölgesine girip eli boş dönen arkadaşlarımız için ufak da olsa bir teselli olur. Oyuncuların grup bölgelerine ilgisini arttırırsınız.
Saygılar yNçRxSwaCk
Konuyu KAPATMADAN Bİ BAKIN HAKSIZZSAK HAKSIZSINIZ DİYİN FOTO
Re: Konuyu KAPATMADAN Bİ BAKIN HAKSIZZSAK HAKSIZSINIZ DİYİN FOTO
SUNUCU : SANCAK KLAN: LODOS
SWACK
YENİÇERİXSWACK

SWACK
YENİÇERİXSWACK

''Tamamen şans.''
Yalan! Karakterlere göre droplar farklı haksızlık var ortada.
Yalan! Karakterlere göre droplar farklı haksızlık var ortada.
Ray malifalitiko
- Muriscoyagmao
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Yiğit kardeşime katılıyorum kesinlikle her boss'un kendine özel bir materyali olsa bunlar aktarımı olmasa ve belli bir sayıda bir Npc'ye verilse oda rastgele bir şahaser efsun verse çok iyi olur ve oyunun durgunluğunu ve ayrılışların önüne geçebilir...
insensitivE KAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
Bunun şans olduğunu basit bir örnekle anlatayım ; Büyücümle 234 madalya aldım (Miğrat+Sığınak) elimdekiler şunlar "Alternator Yüzük" , "Kıyamet Alevi Yüzük" "Cevriye Sultan Modeli Cevriye Sultan Modeli Yüzük" "Maraton Adam Ayakkabı" "Azat cevriye mor pantolon" başka bir item yok ama savaşçımla 2. Kenanda "Işık Hanım Yüzük" 3. Kenanda "Farabi Farabi yüzük" ve "Evovati'nin Koruması Kolye" 4. junonda "Kenan'ın Gücü Yüzük" 6. Junonda "Evocati'nin Koruması Zırh" ve ayrıca savaşçımda yağma arttırıcı veya plusta yok Büyücümde ise var tamamen şans işi anlayın artık :? ... İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Bu konu hakkında Desteğe attığım mesaj ve cevabı szinle yayınlamak istiyorum...
Selamın aleyküm 1 aydır motordan maraton ayak düşürmee çalışıyorum ama bir türlü düimüyor neden ?..son 4 gündür gğnde 6-7 kere motor kesiyorum millet her girişte alırken ben neden alamıyorum? yardımcı sans artıcılarınızdan aldım bedva dı deneme amaçlı ama gene yok..şu haksızlığa bi çara bulun oyundan soğudum resmen..........
Ve destekten aldığım Cevap
Talep Tarihi : 08.08.2011 01:34:48
Bildirim Tipi : Soru-Cevap
Sunucu : Sancak
Üyelik Tipi : Sobee
Karakter Adı : xlxKeNaNxlx
Yanıt :
Merhaba,
Öncelikle kısaca Plus Paket'in eşya düşürme üzerindeki işlevinden bahsedelim.
Plus Paket Grup Bölgeleri gelene kadar sadece düşen eşyaların efsunlu olma oranını artırmaktaydı. Yaratıklardan eşya düşüp düşmeme şansına etki etmemekteydi. Yani plus paket abonesi olan üye ile plus paket sahibi olan üyenin bir yaratıktan eşya düşürme ihtimali aynı iken, düşecek bu eşyanın efsunlu olup olmayacağı ihtimali Plus Paketli oyuncun Plus Paketsiz oyundan 3 kat daha fazlaydı.
Grup Bölgeleri ile beraber bu olasılıklara az önce Plus Paketli ve Plus Paketsiz oyuncunun eşit ihtimale sahip olduğu "yaratıktan eşya düşme şansı" %50 daha artırılmıştır. Yani artık ister efsunsuz olsun ister efsunlu olsun Plus Paket sahibi oyuncuya hem daha fazla eşya düşerken hem de bu avantajına ek olarak bu düşen eşyaların da efsunlu olma olasılığı 3 kat daha fazladır.
Bu sistem matematik formülü olup, kullanıcılara veya durumlara göre farklı davranamaz. Ya çalışır ya da çalışmaz. Bu formüle dışardan etki eden tek unsur Yağma artırıcılardır. Karakter cinsiyeti, eşya, karakterin saçı vs etki etmemektedir.
Hedeflediğiniz karakter yapılanmasına uygun en üst seviye efsunlara sahip olmak ise sadece Plus Paket ile elde edilebilecek bir güç değildir. Bunun için ayrıca iyi bir oyun deneyimi ve yaratık kesim sayısı gereklidir. Plus Paket ise bu deneyimlere ve çabalara ek olarak önemli bir güç sağlayan yardımcıdır. Şu an Plus Paket avantajları ile böyle bir sıkıntı içinde olduğunuzu belirttiğinizi hatırlarsak Plus Paketsiz bu kesim sayısı ile çok daha zorlanacağınızı hatırlatırız. Elbette efsunlu eşya olmanın az önce vurgusunu yaptığımız oyun deneyimin elde edilmesi sizin oyun dünyası içinde göstereceğiniz etkinliğe bağlıdır.
Sevgilerimizle,
İyi oyunlar. :evil:
Plus var,Arttıcı var, Günce 6 kesim motor ve item yok Yönetime yazıyourm aldığum Cevap bu.....
Şuan ÇEmberli taştan 90 giriş 1 Ruh döven eldiven ADalet buymuş demekki....
Selamın aleyküm 1 aydır motordan maraton ayak düşürmee çalışıyorum ama bir türlü düimüyor neden ?..son 4 gündür gğnde 6-7 kere motor kesiyorum millet her girişte alırken ben neden alamıyorum? yardımcı sans artıcılarınızdan aldım bedva dı deneme amaçlı ama gene yok..şu haksızlığa bi çara bulun oyundan soğudum resmen..........
Ve destekten aldığım Cevap
Talep Tarihi : 08.08.2011 01:34:48
Bildirim Tipi : Soru-Cevap
Sunucu : Sancak
Üyelik Tipi : Sobee
Karakter Adı : xlxKeNaNxlx
Yanıt :
Merhaba,
Öncelikle kısaca Plus Paket'in eşya düşürme üzerindeki işlevinden bahsedelim.
Plus Paket Grup Bölgeleri gelene kadar sadece düşen eşyaların efsunlu olma oranını artırmaktaydı. Yaratıklardan eşya düşüp düşmeme şansına etki etmemekteydi. Yani plus paket abonesi olan üye ile plus paket sahibi olan üyenin bir yaratıktan eşya düşürme ihtimali aynı iken, düşecek bu eşyanın efsunlu olup olmayacağı ihtimali Plus Paketli oyuncun Plus Paketsiz oyundan 3 kat daha fazlaydı.
Grup Bölgeleri ile beraber bu olasılıklara az önce Plus Paketli ve Plus Paketsiz oyuncunun eşit ihtimale sahip olduğu "yaratıktan eşya düşme şansı" %50 daha artırılmıştır. Yani artık ister efsunsuz olsun ister efsunlu olsun Plus Paket sahibi oyuncuya hem daha fazla eşya düşerken hem de bu avantajına ek olarak bu düşen eşyaların da efsunlu olma olasılığı 3 kat daha fazladır.
Bu sistem matematik formülü olup, kullanıcılara veya durumlara göre farklı davranamaz. Ya çalışır ya da çalışmaz. Bu formüle dışardan etki eden tek unsur Yağma artırıcılardır. Karakter cinsiyeti, eşya, karakterin saçı vs etki etmemektedir.
Hedeflediğiniz karakter yapılanmasına uygun en üst seviye efsunlara sahip olmak ise sadece Plus Paket ile elde edilebilecek bir güç değildir. Bunun için ayrıca iyi bir oyun deneyimi ve yaratık kesim sayısı gereklidir. Plus Paket ise bu deneyimlere ve çabalara ek olarak önemli bir güç sağlayan yardımcıdır. Şu an Plus Paket avantajları ile böyle bir sıkıntı içinde olduğunuzu belirttiğinizi hatırlarsak Plus Paketsiz bu kesim sayısı ile çok daha zorlanacağınızı hatırlatırız. Elbette efsunlu eşya olmanın az önce vurgusunu yaptığımız oyun deneyimin elde edilmesi sizin oyun dünyası içinde göstereceğiniz etkinliğe bağlıdır.
Sevgilerimizle,
İyi oyunlar. :evil:
Plus var,Arttıcı var, Günce 6 kesim motor ve item yok Yönetime yazıyourm aldığum Cevap bu.....
Şuan ÇEmberli taştan 90 giriş 1 Ruh döven eldiven ADalet buymuş demekki....
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
sonverr yazdı:Çemberli taşta Herkez için şans eşittir diyorsunuz(Herkezin pluslu olamk koşulu ile) , Fakat ne hikmetse bi item düşüren hep düşürüyor adam ilk girişte bıçak eldiven hidra zırh gbmx ilk kesişte ergi yolu ilk kesişte galatayı götürüyor ,
yüzlerce örnekten bir kaçı PLUSU BİLE YOK, Fakat benim tablom şu
82 ADET STUART kesim/x2 saaten 164 Saat
10 GBMX kesm / x3 saaten 30 saat = = = = 1 erg 1 galata + 1 kelvin eldiven REÇETESİ
11 yol kesim(bazıları gbmye dahil eksiltiyorum) x6 saat
NE HİKMETSE BEN KÖŞK MADALYONUNUN BİLE ŞEKLİNİ HENÜZ BİLMİYORUM GÖRMEDİM ADMALAR SET DİZİYOR BANA BİR TANE KÖŞK BİLE DÜŞMEDİ SÜREKLİ MADALYA KUP KURU BÖYLE Bİ SAÇMALIK OLURMU YA ,
ŞİMDİ DİCEKSİNİZKİ ŞANS ŞANS ŞANS .. tamam şans OLSUN O ZAMAN NASIL DÜŞÜREN ADAM Bİ DÜŞÜRDÜNMÜ HİÇ BOş ÇIKMIYOR NASIL OLURDA İLK GİRİŞTE ELDİVENİ ZIRHI AYAKBIYI vs.. DÜŞÜRÜYOR .. BÖYLE ŞANS OLURMU BİZİM SUÇUMUZ EKSĞİMİZ NEY ONU SÖYLEYİN :SS
Not: Tüm karakterlerim kasa erişm + yetenek + plus + ayı yüklüdür(savaşç)..
yNçRxMeVa , BEYDAĞI , Beydağlı==SANCAK fOTOLAR AŞŞADA
emin kardeşime sonuna kadar katılıyorum nedir bu oyunun çilesi böyle Allah aşkına daha geçen 4 gbmx kestim 4 madalya düştü en son giren ofans bıçak ayak düştü bumudur adalet nerde bu oyunun adaleti her gün en az 5 stu atıorum o kadar yol atıorum halen bi zırh yüzü göremedim neden ????
IIxEzBeRxII
- Zodiac1
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
bn ılk sıgınaa gırdım ılk kestıımız delıden mevlana el recete dusmustu.
xDFMx[^Ejder Asa]
Hestawot[(^)Latif]
Evsaıceha[İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli(^) Çıbanlı Akrep (Asa)]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
Hestawot[(^)Latif]
Evsaıceha[İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli(^) Çıbanlı Akrep (Asa)]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
Plusluyken Girdiğim Sığınak Bölgesinde Hiç Eşya Düşüremedim.İksir Hariç.Plusum Bittiği Gün Bir Sığınak Attım.Motorinden Asa Ve Kenan'dan Alter Yüzük Aldım.Şans Oranı Plusluyken Daha Düşük.
Adalet:Türkiye'de Sadece Saray İsmi !!
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Loncusız
Migrat geleli 1-2 hafta olmuştu daha, ilk günleriydi yani. O zamanlar ortalama 3 saatte tamamladığımız migrattan düşüremediğimiz zırhı, arkadaşım Plus olmadan aynı çantadan iki zırh çektiği gün, işte o gün oyundan soğumuştum ben :lol: Plus bitene kadar girmemiştim migrata.

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Büyücüyle savaşçının şansı bir değildir kardeşim olayı çarptırtma...Melodrama yazdı:Bunun şans olduğunu basit bir örnekle anlatayım ; Büyücümle 234 madalya aldım (Miğrat+Sığınak) elimdekiler şunlar "Alternator Yüzük" , "Kıyamet Alevi Yüzük" "Cevriye Sultan Modeli Cevriye Sultan Modeli Yüzük" "Maraton Adam Ayakkabı" "Azat cevriye mor pantolon" başka bir item yok ama savaşçımla 2. Kenanda "Işık Hanım Yüzük" 3. Kenanda "Farabi Farabi yüzük" ve "Evovati'nin Koruması Kolye" 4. junonda "Kenan'ın Gücü Yüzük" 6. Junonda "Evocati'nin Koruması Zırh" ve ayrıca savaşçımda yağma arttırıcı veya plusta yok Büyücümde ise var tamamen şans işi anlayın artık :? ... İyi Forumlar.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG