Merhabalar
Aynı şeyden bahs etmişim , size verdiğim cevaptada bu mevcut. Karakter silindiğinde Özel kutu ( Yani Plus ) aktif olmalı. Plus bitmiş ise direk çöpe gidiyor malesef
GM Nacomment bakarmısın..
Re: GM Nacomment bakarmısın..
Merhabalar
viewtopic.php?f=19&t=39554
Karakter kurtarma nedir?
Herhangi bir nedenle hesaptan silinen karakterlerin, tamamen silinmeyip arka planda saklanması diyebiliriz. Karakterin saklanması için, karakter silindiğinde üyeliğiniz Plus Paket aboneliğine sahip olmalıdır. Her hangi bir Plus Paket aboneliği yeterlidir (1 aylık 3 aylık ). Aksi takdirde, karakteriniz silindiğinde üyeliğinizde Plus Paket yüklü değilse karakteriniz eskiden olduğu gibi direk olarak silinecektir.
Cevap sizin için yeterli değilse ; Lütfen Buraya http://www.istanbuloyun.com/support.aspx başvurnuz.
İyi forumlar
Sayın GM Nocomment ,
Destek takımındaki arkadaşlar sizin kadar bilgili olduğunu düşünmüyorum. Bana hep aynı hikayeyi anlatıyorlar ve ben bu hikayeden tatmin olmuyorum..
DEV Nerull konuyla ilgilenmiyor oysaki destek takımına mail attığımızda DEV Lathander'in dikkatine diye yazdığımızda direk ilgileniyordur aynı durum Nerull için geçerli değil sanırım.
Benim karakterimin oyun hatasından dolayı kaybolan saçını bile Lathander ekledi şimdi olsa idi karakterlerimide geri alabileceğime inanıyorum.
Sizi asla suçlamıyorum ama yazılımcı arkadaşlar bu konuda biraz hassasiyet göstermelidir.
Destek takımındaki arkadaşlar sizin kadar bilgili olduğunu düşünmüyorum. Bana hep aynı hikayeyi anlatıyorlar ve ben bu hikayeden tatmin olmuyorum..
DEV Nerull konuyla ilgilenmiyor oysaki destek takımına mail attığımızda DEV Lathander'in dikkatine diye yazdığımızda direk ilgileniyordur aynı durum Nerull için geçerli değil sanırım.
Benim karakterimin oyun hatasından dolayı kaybolan saçını bile Lathander ekledi şimdi olsa idi karakterlerimide geri alabileceğime inanıyorum.
Sizi asla suçlamıyorum ama yazılımcı arkadaşlar bu konuda biraz hassasiyet göstermelidir.
Kayıplarda,
Sorununuz ile bizzat ilgileneceklerdir buna emin olun . Gerek DEV Nerull Gerek DEV Orti bu konuda / bizden daha uzmandırlar . Şayet Talebiniz kurallara uygun ise bundan endişeniz olmasın lütfen .
Lütfen başvurunuzu yapın . Oradan size geri dönüş olacaktır. Konuyu kilitliyorum çünkü forum üzerinden çözmemiz imkansız , destek birimi başvurunuz üzerine gereken incelemeyi yapar ve size olumlu yada olumsuz geri dönecektir.
İyi forumlar