alın size Aslanbambam

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
DataciSmalow
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: alın size Aslanbambam

Mesaj gönderen DataciSmalow »

GÜNCEL :arrow:
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: mahşer

Mesaj gönderen Aslanbambam »

DataciSmalow yazdı:sunucumuzun usta hırsızlarından olan Aslanbambam (Yusuf DOĞAN) şunun tipe bak mk hırsızı :D yakında ordaklarıında fotosunu koycam ;)
Resim tipe bak şunu ya tam bir salak :D

Resim bu da facebook hesabı :D lan a.g salağı tam bir mal :lol:

senin ananı #@!? #@!? oğlu #@!? ananı #@!? çam dike o çamın altıdna bacını #@!?

he gel yawrum barış cansız gene mi sen :DDD lan ne bebeymişsn :D ibrahime bi ecel üretimine destek oldum die kedi ulaşamadığı ciğer ne dermiş :D
barış cansız smalow dallaması ispatla hırsz oldugumu 3 çarımda senin olsun :DD gözlerin gönlün çar görsün olum :D
bana gaffarı gördüm die hava atma rüyana mı girio gaffar sonrada diosun ben öyle bişi demedim olum git psikolojik tedavi ol bıçak sırtı kılıç reçetesi düştüğü zaman emin ol ki elimde olcak :D çekemiosan anten taktır :DD cine-5 olsun seni anca o kanaldaki kaarıncalı yayın keser :DD 12 yşında bebesin qq
Yusuf
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

bilinmez yazdı:Suçu olabilir ama Allah'ın yarattığı ( kendini bozmadığı hariç) başkasını eleştirmek günahtır.
suçum olsa nese kardeş :D
bu bebeye gülüom sadece kendisini tanıtsa bide mrxbarış die adam saymazlar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Yusuf
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

DataciSmalow yazdı:sunucumuzun usta hırsızlarından olan Aslanbambam (Yusuf DOĞAN) şunun tipe bak mk hırsızı :D yakında ordaklarıında fotosunu koycam ;)
Resim tipe bak şunu ya tam bir salak :D

Resim bu da facebook hesabı :D lan a.g salağı tam bir mal :lol:

senin ananı #@!? #@!? oğlu #@!? ananı #@!? çam dike o çamın altıdna bacını #@!?

resmimin reklamını yaptıgın için de sağol :DD
hadi gel barış sana ecelin sapını üretcem gel ağlama :DD sapı bile yeter kullanırsın ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Yusuf
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

DataciSmalow yazdı:GÜNCEL :arrow:
güncelini yesinler :D konuyu okuosun cvp yazamıosun deilmi onlıne duruosun ezo bana hırsızlığı kanıtla beni bilen bilio hadi büyü de gel kuçu kuçu fino seni :D
Yusuf
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

XeDwaRdianXX yazdı:Önce kendi tipinize bakın sanki siz dört dörtlüksünüz ne haddinizede milletin tipine laf atmak boş konu acma .

Not: Konu kilit ve sunun hesab blokla admin bizim carları blokladın gibi qq birz işe yarayın

saol kardeşm :) yha çoluk çocukla uraşıoz harbi akıl yaşı 5 o bile şüpheli bnm 1.sıınıf kardeşm daha zeki bunu okula alanda kabahat :DD

Mrxbarış konuyu oku oku ağla sana da ecelin sapını üretcez oda güzel la ağlama yırtınma :DD:D
Yusuf
DataciSmalow
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

geri zekalı bende ecelde var asabda diyeceksin "hani nerde :D " diye benim bu oyunda birtek PreNsxSmALoW adlı savaşçım yok bende çar çok ;) gaffarı görmüşmüş lan gülceğim yoktu güldürdün :D fotoalrı koy bakalım gaffarı gördüysen hırsızsın bakın anlatim olayı ben bu itin 3 çarına + arkadaşın çarına kp kastım daha sonrada kendim çar açtım işlerimden dolayı 25 level e kadar ibo (charizmatik) denilen it kastı sonra bütün kpleri ben kendim kastım diyecektir "ben ona 5 çar verdim o bana 3 var verdi diye" o gkbxxler senin değildi ali emrenindi vede sen bana 3 çar verdin mk ezosu bende sana 2 çar verdim diyecektir gene "ecel üretemedi kısanyor ezik :D " diye ben herkesin yaptığını yapmam benim amacım herkesden başka bi itemim olsun :) millet gibi ecel basıp havalanmam ayrıca bıçak sırtı kılıç reçetsini nah düşürü üretirsin hidrojen in neyden düştüğünü bulcam bıçak sırtı ceket üretcem ;) oki adam ol hırsız (bu ardad not:bu 2 si benden Smalowtwo adlı çarımı istedi bende vermem "o çar benim" dedim vermedim sonra bende ibonun büyücüsünü istedim vermedi ardından o" çar bizim kpleri biz kastık ona "dedin o zaman "ben senin 3 çarına kp kastım o çarlarda benim "dedim )
DataciSmalow
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Aslanbambam yazdı:
XeDwaRdianXX yazdı:Önce kendi tipinize bakın sanki siz dört dörtlüksünüz ne haddinizede milletin tipine laf atmak boş konu acma .

Not: Konu kilit ve sunun hesab blokla admin bizim carları blokladın gibi qq birz işe yarayın

saol kardeşm :) yha çoluk çocukla uraşıoz harbi akıl yaşı 5 o bile şüpheli bnm 1.sıınıf kardeşm daha zeki bunu okula alanda kabahat :DD

Mrxbarış konuyu oku oku ağla sana da ecelin sapını üretcez oda güzel la ağlama yırtınma :DD:D
o ecelin sapı senin ananın amı girsin ayrıca ibo yaşını 18 diyor lan bana ilk 15 sonra 15 ardındna 16 sonrada yok 13 dedi en sonra ben 18 yaşımdayım diyor daha yaşını bile sölüyemeyen bir veled :D hatırlarsan senle çar silmesine ws atmıştık seni yenmiştim 45 canım vardı sen yerde ayaklarımı öperker ;)
Kullanıcı avatarı
XxTayfunxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen XxTayfunxX »

Aslanbambam yazdı:

Cocuk oLan benmıyım ?
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. :(
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

DataciSmalow yazdı:geri zekalı bende ecelde var asabda diyeceksin "hani nerde :D " diye benim bu oyunda birtek PreNsxSmALoW adlı savaşçım yok bende çar çok ;) gaffarı görmüşmüş lan gülceğim yoktu güldürdün :D fotoalrı koy bakalım gaffarı gördüysen hırsızsın bakın anlatim olayı ben bu itin 3 çarına + arkadaşın çarına kp kastım daha sonrada kendim çar açtım işlerimden dolayı 25 level e kadar ibo (charizmatik) denilen it kastı sonra bütün kpleri ben kendim kastım diyecektir "ben ona 5 çar verdim o bana 3 var verdi diye" o gkbxxler senin değildi ali emrenindi vede sen bana 3 çar verdin mk ezosu bende sana 2 çar verdim diyecektir gene "ecel üretemedi kısanyor ezik :D " diye ben herkesin yaptığını yapmam benim amacım herkesden başka bi itemim olsun :) millet gibi ecel basıp havalanmam ayrıca bıçak sırtı kılıç reçetsini nah düşürü üretirsin hidrojen in neyden düştüğünü bulcam bıçak sırtı ceket üretcem ;) oki adam ol hırsız (bu ardad not:bu 2 si benden Smalowtwo adlı çarımı istedi bende vermem "o çar benim" dedim vermedim sonra bende ibonun büyücüsünü istedim vermedi ardından o" çar bizim kpleri biz kastık ona "dedin o zaman "ben senin 3 çarına kp kastım o çarlarda benim "dedim )

ezik sana ispat etcek bişiyim yok forumu iyi oku hidrojen kimden düşüo bulursun ;))
beni bilen bilir sana cvp yazma tenezzülüne bile kalkdım yha ona dua et :))
hadi erkeksen üret eceli de görelim ayrıca gaffarı gördüm die bana hava atan sensin unutma sonrada gaffarı ben görmedim diosun bide söylediğin sözler kıvırtıyor :DD sanki gelinlik kız gbisin bozulmuşsun ama evlenememişsn gbi cır cır ötme ;)
Yusuf
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön