KADİM HİDRA

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xXxJERUSALEMAxXx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Iııı İstiklal Iııı

Re: KADİM HİDRA

Mesaj gönderen xXxJERUSALEMAxXx »

1.Tatanga fazla konuşuyorsun bi ara skype'a gelmeni umuyorum yürek varsa
2.Bazı kendini bilmezler ortak olduğumuzu söylemiş biraz bilgi sahibi olsalardı keşke böyle kör cahil oldukları icin piyasada yoklar
3.Cok konuştu bazıları ayni şekil onlari da skype'a bekliyoruz
4.Oyunda olmayıp forumdan öten bi kisi gördüm kör cahil kendisinin lonca'si vardi fian diye nerelerde ilk önce kendi altını temizle yavrum.
JeRuSaLeMa
JeRuSaLeMa:Kudüs(Peygamberimizin ALLAH ile görüştüğü yer Mirac)

Aho ve Maho
FeNeRBaHÇe, Ahoo
●●● Iııı İstiklal Iııı LONCASI ™ ●●●

© 2013 Iııı İstiklal Iııı LONCASI Telif Hakları Iııı İstiklal Iııı Loncasına Aittir
Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen FiaNNa »

xXxJERUSALEMAxXx yazdı:1.Tatanga fazla konuşuyorsun bi ara skype'a gelmeni umuyorum yürek varsa
2.Bazı kendini bilmezler ortak olduğumuzu söylemiş biraz bilgi sahibi olsalardı keşke böyle kör cahil oldukları icin piyasada yoklar
3.Cok konuştu bazıları ayni şekil onlari da skype'a bekliyoruz
4.Oyunda olmayıp forumdan öten bi kisi gördüm kör cahil kendisinin lonca'si vardi fian diye nerelerde ilk önce kendi altını temizle yavrum.

Siz işinizi Skyp'demi çözersiniz :) Gelsem ne yapıcan sövücen dimi küfürbaz insan . Piyasada yok demişsin kusura bak sizler gibi oyuna bağlı kalamadım sizler gibi asosyal olmadım yapamadım sizler gibi kör cahil olmadığım kendi hayatımı düşündüğüm için bu oyunu fazla oynayamadım kardeş bumudur eğer buysa sorun sen oyununu oynamaya devam ben kendi çapınca ;) Cahil senin gibi insanlara denir karıştırdın sanırım Bükemediğin bileği öpeceksin :D Fianna ya saygı duy sizler gibi küfürbaz olamadık hehe şimdi yoluna ... Ayrıca ha sen #@!? ha o #@!? ikinizde aynı boksunuz farkınız yok birbirinizde Örgülü müş peh :D ama adam öyle diyorsa haklıdır sizden beklenicek hareketler bunlar ;)
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol

LEEWOHT
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

:idea: :arrow: viewtopic.php?f=24&t=75478
:idea: :arrow: viewtopic.php?f=24&t=75947

Link verdiğim konularda size kurallar hakkında uyarılarda bulunmuştuk. Hala aynı konu ve tartışmaları devam ettirmektesiniz. Son olarak uyarı amaçlı forum hesabınız 1 gün uzaklaştırılmıştır. Ceza bitiminde tartışmaya yönelik konuların devamı halinde cezanızın artacağını hatırlatmak isterim. Bilginize....
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön