1.Tatanga fazla konuşuyorsun bi ara skype'a gelmeni umuyorum yürek varsa
2.Bazı kendini bilmezler ortak olduğumuzu söylemiş biraz bilgi sahibi olsalardı keşke böyle kör cahil oldukları icin piyasada yoklar
3.Cok konuştu bazıları ayni şekil onlari da skype'a bekliyoruz
4.Oyunda olmayıp forumdan öten bi kisi gördüm kör cahil kendisinin lonca'si vardi fian diye nerelerde ilk önce kendi altını temizle yavrum.
KADİM HİDRA
- xXxJERUSALEMAxXx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Iııı İstiklal Iııı
Re: KADİM HİDRA
JeRuSaLeMa
JeRuSaLeMa:Kudüs(Peygamberimizin ALLAH ile görüştüğü yer Mirac)
Aho ve Maho
FeNeRBaHÇe, Ahoo
●●● Iııı İstiklal Iııı LONCASI ™ ●●●
© 2013 Iııı İstiklal Iııı LONCASI Telif Hakları Iııı İstiklal Iııı Loncasına Aittir
JeRuSaLeMa:Kudüs(Peygamberimizin ALLAH ile görüştüğü yer Mirac)
Aho ve Maho
FeNeRBaHÇe, Ahoo
●●● Iııı İstiklal Iııı LONCASI ™ ●●●
© 2013 Iııı İstiklal Iııı LONCASI Telif Hakları Iııı İstiklal Iııı Loncasına Aittir
xXxJERUSALEMAxXx yazdı:1.Tatanga fazla konuşuyorsun bi ara skype'a gelmeni umuyorum yürek varsa
2.Bazı kendini bilmezler ortak olduğumuzu söylemiş biraz bilgi sahibi olsalardı keşke böyle kör cahil oldukları icin piyasada yoklar
3.Cok konuştu bazıları ayni şekil onlari da skype'a bekliyoruz
4.Oyunda olmayıp forumdan öten bi kisi gördüm kör cahil kendisinin lonca'si vardi fian diye nerelerde ilk önce kendi altını temizle yavrum.
Siz işinizi Skyp'demi çözersiniz
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
:idea: :arrow: viewtopic.php?f=24&t=75478
:idea: :arrow: viewtopic.php?f=24&t=75947
Link verdiğim konularda size kurallar hakkında uyarılarda bulunmuştuk. Hala aynı konu ve tartışmaları devam ettirmektesiniz. Son olarak uyarı amaçlı forum hesabınız 1 gün uzaklaştırılmıştır. Ceza bitiminde tartışmaya yönelik konuların devamı halinde cezanızın artacağını hatırlatmak isterim. Bilginize....
:idea: :arrow: viewtopic.php?f=24&t=75947
Link verdiğim konularda size kurallar hakkında uyarılarda bulunmuştuk. Hala aynı konu ve tartışmaları devam ettirmektesiniz. Son olarak uyarı amaçlı forum hesabınız 1 gün uzaklaştırılmıştır. Ceza bitiminde tartışmaya yönelik konuların devamı halinde cezanızın artacağını hatırlatmak isterim. Bilginize....
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!