Çemberlitaş ve Şifacı (Video)
Re: Çemberlitaş ve Şifacı (Video)
Furkan bn sana koyma demeimmi niyte laf dinlemiyosun. Oyunda ilk deva keslimiş olsa anlıycam.
IKuRBaNI
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
EZİK MUSTİ GBM KESİTK DİYE KOYMADIM ÇEMBERLİTAŞ DENEİYMİ OLMAYAN ARAKDAŞLARA YARDIM OLSUN DİYE KOYDUMIKuRBaNI yazdı:Furkan bn sana koyma demeimmi niyte laf dinlemiyosun. Oyunda ilk deva keslimiş olsa anlıycam.
Furkan birincisi düzgün konuş 2. yapma deninen şeyi bi daha yapma yapıcaksanda bnle gelme.
IKuRBaNI
- IIxCaNeRxII
- Salgın Koruyucusu
Furkan senin sözünün arkasında durmadığını ve sana güvenemeyeceğimizi anladık kardeşim. Kötü bir şey yaptın demiyorum. Hatta çok faydası olur tecrübesiz arkadaşlarımıza. Yanlız bize foruma koymayacağına dair söz vermiştin ve bunu tutmadın. Konuşmalarına dikkat et loncamızdan kimseye karşı aşağlayıcı bir tutum sergileme. Kardeşlerime laf söyletmem...

-
- Salgın Koruyucusu
IIxCaNeRxII yazdı:Furkan senin sözünün arkasında durmadığını ve sana güvenemeyeceğimizi anladık kardeşim. Kötü bir şey yaptın demiyorum. Hatta çok faydası olur tecrübesiz arkadaşlarımıza. Yanlız bize foruma koymayacağına dair söz vermiştin ve bunu tutmadın. Konuşmalarına dikkat et loncamızdan kimseye karşı aşağlayıcı bir tutum sergileme. Kardeşlerime laf söyletmem...
CANER GEREKLİ ŞEYLERİ OYUNDAN SÖYLEDİM
YÖNETİCİDEN KONUYA KİLİT İSTİYORUM...
İyi Günler
Noluyor len cocuk sanki vurdulu kırdılı film koymus gibi tepki almış resmen :shock:
Hotmail paraylamı mğ.
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın.
Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın.