KUKLACIDA TANIDIK MESELESİ

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
MyTeaRsFoRYoUII
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: KUKLACIDA TANIDIK MESELESİ

Mesaj gönderen MyTeaRsFoRYoUII »

oğuzhan kardeşim bana karşı hiçbir saygısızlığını görmedim. görmeyeceğimide umuyorum. charlarımı geri alabilirsem umarım.berabar sığınak migrat yapabiliriz belki mısırda falan grup bulamazsan karpuzun tanıdıklarından kenana gelicek varmı der isen bizim loncadakiler olsun arkadaşlarım olsun seni kırmayacaklarını ve sana yardım ediceklerini sanıyorum. kolay gelsin..
SebebimSENSİN
MyTeaRsFoRYouII
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen DiSMoTi »

MaHMuTxSoLmaZz yazdı:
brkcm yazdı:
DiSMoTi yazdı:
MaHMuTxSoLmaZz yazdı:
brkcm yazdı:Senin önce insanlara saygın olsun 5 kişi arasından işi olan benim gelip durduk yere dalıp hareket çekip kaçıyorsun. Adama maden satıcam bırakmıyorsunuz 2 kişi. 1 kere kesersin 2 kere kesersin amenna. Ama b**unu çıkarmayın. Senin millete saygın olmaz ise milletinde sana saygısı olmaz. Grub Bölgeleri vs. de hayallerinde kalır anca.
Daha deminki başlıkta karızma alan tankı kestiğin ve küfür yediğin için yakınıyordun Şimdi kesildin diye yakınıyon .
dengesiz dangalak işte liseli pikaçu
Ben kesmesine abartmadıkdan sonra kızmadım. Kestiğimdede küfür etmesine kızdım konuyu gözünüzle okuyun başka bir azanızla değil. Bana dengesiz diyecek kadar dengen varsa dangalak diyecek kadar aklın varsa bana karşı kelime kullanmassın dismoti denen hergele. Bazı şeyleri doğru okuyun. Okuyamıyosanız gözlük falan takın.

Sen uyarana kadar götümle okuyordum teşekkurler..
yeminle sesli güldüm lan :D güzeldi :D :D
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Kullanıcı avatarı
oguzhan98
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen oguzhan98 »

Mahmut abı tamam boşver kendisi yapıyor kendısıne yapılınca yedıremıyor.
Asilsavaşcı [ Ecel Getiren ]

“Genel Sohbet” sayfasına dön