SAYIN YÖNETİM YAZIK DEĞİLMİ ONCA EMEĞE

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
WalTRaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: SAYIN YÖNETİM YAZIK DEĞİLMİ ONCA EMEĞE

Mesaj gönderen WalTRaN »

türk telekomu ciddi ciddi dewstekleyen varmı ya yazık gerçekten
Resim

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Kullanıcı avatarı
kFygFb
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kFygFb »

O dediğim tarihte birleşme oldu evet sobee nin arkasında telekomun olduğu beirttim yaklaşık 1 senedir yani 1 aylık birşey değil bir nevi sponsor telekom ;)
Göster
www.raidersofanatolia.com

Tılsım RoA

Resim
Kullanıcı avatarı
pasakadir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen pasakadir »

Sayın zembekoğlu sizinde fuarda olduğunuzu biliyoruz.Öncelikle sürekli videolarla tanıtımı yapılıp hadda gelecek bölümün lideri olan heratera ile ilgili konu mankeni bile varken ve iyce konunun merak edilmesi üzerine kesin bir tarih veremeyiz ancak yılbaşına kadar aktif olucak diyen sayın İKV yönetiminden başkası değildi .Ayrıca sonuçta ben br çok yabancı oyunu bırakın ülkemin yaptığı oyuna destek vermek isterken sizin bunu demeniz benim açımdan pek doğru olmadı.Ben ve loncam herzaman destek olup gereken herşeyi yapmış olmamıza rağmen inanın hak ettğimizi alamıyoruz. Maksatım kiyaslama değil ancak bir çok oyun daha geniş haritalar üstünde oynanıyor keza bunun ıspadı bu gün etkilik yapacak alan bulma konusunda epey zorlanmanızda açıkcası buna bir delildir.Saygılarımla Arz Ederim...
Paşaxkadir-Paşaxartemis-Paşaxakmenrah :roll:
PaşaxKadir Paşaxkadirhan PaşaxSina
Q_P_a_Ş_a_X_k_A_d_İ_r_Q
PaŞaLaRıN LoNcAsI
LoNcA KuVa-İ MiLLiYe
Kullanıcı avatarı
MCPredator
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen MCPredator »

Pasakadir :arrow: okadar (ş i k a y e t) ediyosun sen yap bi oyun online de görelim ben ce ikv hayatim da oynadigim tum oynlarin e güzeli onu güzel yapan memleketim, ülkem ,uraslar, emekler ve turk olmak oyun daha ilerde sabir ve emekle dünyanin en iyi online oyunu olabilir ama zaman, sabIr ,özveri ve anlayis lazim buraya kadar evet bazi hatalar vardi istenmeyen sorunlarda cIkmIs ola bilir.Bizim ve tum ikv halkinin yapmasi gereke ikv de emegi gece herkese destek verip yaptiklarindan gururduymaktir.şahse ben gurur duyuyorum ve bu oyunun eniyi yere gelcegine tüm kalbimle inaniyorum.

=====================================================================================================
Mcpredator
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

MCPredator yazdı:Pasakadir :arrow: okadar (ş i k a y e t) ediyosun sen yap bi oyun online de görelim ben ce ikv hayatim da oynadigim tum oynlarin e güzeli onu güzel yapan memleketim, ülkem ,uraslar, emekler ve turk olmak oyun daha ilerde sabir ve emekle dünyanin en iyi online oyunu olabilir ama zaman, sabIr ,özveri ve anlayis lazim buraya kadar evet bazi hatalar vardi istenmeyen sorunlarda cIkmIs ola bilir.Bizim ve tum ikv halkinin yapmasi gereke ikv de emegi gece herkese destek verip yaptiklarindan gururduymaktir.şahse ben gurur duyuyorum ve bu oyunun eniyi yere gelcegine tüm kalbimle inaniyorum.

=====================================================================================================
Mcpredator

bu ayatımda gördüğüm en acemice yorumdu // adam ailem işim var diyo sen git sen online oyun yap diyosun ! doktor seni ameliyat edipte iyileştiremeyince sen ameliyat et kendinide görelim dermi senin dediğin bunun gibi birşey
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
PhxMecnun
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen PhxMecnun »

Merhabalar,

Yorumları Okudum Ve Konunun Amacını ve Verilen Cevapları Okudum ve Çogu Kişinin Bilgisi Olmadıgı halde Yorum Yapma Geregi duydugunu goruyorum..
Zembekoglu (Barış Hocanın) soyledikleri biraz yanlıs bence neden derseniz..
1.oyunu kimse kimseye zorla oynatıramaz sizi zorlamı oyuna sokuyoruz derken bu tur yaklasımda bulunmam kusura bakma ama Barış Hocam yanlıs bir yaklasımdır Bizler İKV destek olan insanlarız sizlerde destek olan insanlara hemen istemiyorsan git yada zorlamı oynatıyoruz demek gibi bir kelimenın kulanılması bence yanlıs hocam iyice dusunurseniz dediklerimin dogru oldugunu ve bu sekilde bir cevap yerine bazı sorunlar var insallah kısa bir zamanda cozulur de sizleride Stem etmekden kurtarırız diyebilirdiniz.

2.kim/kimler size yılbasında gelecegini soyledi diye bir soru getirmissin Barış Hocam Sobee en Ust Kademesinde Bulunan Mevlüt Hoca/ Fevzi Bey/ ve sohbet etigim Fuarda Ahmet Hoca Arif Hoca dahil hepsinin Soyledigi Şudur En yakın zamanda Migrat/Sıgnaklar Bölgeleri gelecek ne kadar kısa surede diye sordugumda yanımda bulunan Paşaeyüp ve birkac kişi daha vardı (Yıl Başı) na kadar bekleyin dediklerini Bizat En Üst Kademede bulunan Mevlüt hoca Fevzi Bey ve saydıgım En Yetkili yonetimde Duydum..

Umarım Bundan sonraki yaklasımların Biraz daha Esnek ve Anlayıslı olur Sonucta Biz/Bizler Oyuncu Oldugumuz Kadar Musteri Sayılırız..

Umarım Oyun Daha Guzel Olur Yonetimler Gider Oyuncular Kalır Herzaman Bu Boyle Olmustur Olacaktır..

Emege Saygı Duymamak Mumkun Deyil Ama Emek Pazarlanınca Daha Degerli Olur Emegin Degeri Musterilerinin Memnuniyetinde Gizlidir Herzaman Boyle Olmus Boyle Olacaktır...

Saygılarımla...
Saygılarımla..

Resim

Web Sitemiz : www.PhClan.OrG

Phx ( Planet Hunter = Gezegen Avcıları ) Grup Lideri...

PhMecnun - PhxMecnun -PhxLider-PHxMECNUNxTeşkilat
Kullanıcı avatarı
Prince
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Prince »

PhxMecnun yazdı:Merhabalar,

Yorumları Okudum Ve Konunun Amacını ve Verilen Cevapları Okudum ve Çogu Kişinin Bilgisi Olmadıgı halde Yorum Yapma Geregi duydugunu goruyorum..
Zembekoglu (Barış Hocanın) soyledikleri biraz yanlıs bence neden derseniz..
1.oyunu kimse kimseye zorla oynatıramaz sizi zorlamı oyuna sokuyoruz derken bu tur yaklasımda bulunmam kusura bakma ama Barış Hocam yanlıs bir yaklasımdır Bizler İKV destek olan insanlarız sizlerde destek olan insanlara hemen istemiyorsan git yada zorlamı oynatıyoruz demek gibi bir kelimenın kulanılması bence yanlıs hocam iyice dusunurseniz dediklerimin dogru oldugunu ve bu sekilde bir cevap yerine bazı sorunlar var insallah kısa bir zamanda cozulur de sizleride Stem etmekden kurtarırız diyebilirdiniz.

2.kim/kimler size yılbasında gelecegini soyledi diye bir soru getirmissin Barış Hocam Sobee en Ust Kademesinde Bulunan Mevlüt Hoca/ Fevzi Bey/ ve sohbet etigim Fuarda Ahmet Hoca Arif Hoca dahil hepsinin Soyledigi Şudur En yakın zamanda Migrat/Sıgnaklar Bölgeleri gelecek ne kadar kısa surede diye sordugumda yanımda bulunan Paşaeyüp ve birkac kişi daha vardı (Yıl Başı) na kadar bekleyin dediklerini Bizat En Üst Kademede bulunan Mevlüt hoca Fevzi Bey ve saydıgım En Yetkili yonetimde Duydum..

Umarım Bundan sonraki yaklasımların Biraz daha Esnek ve Anlayıslı olur Sonucta Biz/Bizler Oyuncu Oldugumuz Kadar Musteri Sayılırız..

Umarım Oyun Daha Guzel Olur Yonetimler Gider Oyuncular Kalır Herzaman Bu Boyle Olmustur Olacaktır..

Emege Saygı Duymamak Mumkun Deyil Ama Emek Pazarlanınca Daha Degerli Olur Emegin Degeri Musterilerinin Memnuniyetinde Gizlidir Herzaman Boyle Olmus Boyle Olacaktır...

Saygılarımla...
gerisine yorum yokkk
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen nabuforum »

zembekoğlu yazdı:Öncelikle oyunu oynayıp oynamayacağınız ya da oyuna zaman ayırıp ayırmayacağınıza siz karar vermelisiniz. Bizler sizi zorla bu oyuna sokmuyoruz.
Böyle bir cevap zaten ancak ikv de görülmüştür.Müşteri memnuniyeti diye birşey var ama ikv ekibi zaten bu durumdan bihaber.Yüzlerce kez forumda yazı yazdım.Gönüllü usulü bu işler yürümez.Eğer ki büyük bir camiayız diyorsanız bu gönüllülük işini bir kenara bırakıp profesyonel bir ekip ile çalışacaksınız. İnternet cafeden, oturduğun yerden yürümüyor işte bu işler. Arkada ttnet var diyenlerede soruyorum nerede bu ttnet.Altyapı eğer buysa, destek eğer buysa vay halimize. Müşteri olarak geliyoruz, ürün alacaz, beyefendi diyor zorla satmıyoruz. Ürün ancak ikv de böyle pazarlanır.
İkv de işler yürür ama nasıl yürür.Yılda 1 adım ile. Eleştiri yapmak polemik haline gelmiş bazılarına göre :) Forumu kapatın bari etkileşimde bulunmayalım..
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Kullanıcı avatarı
Barmen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Barmen »

Gargoyle35 yazdı:Arkadaşım bir oyunun bazı seviyelere gelmesi için geçmesi gereken aşamalar var ikv henüz emekleme safhasında arkasında ne dev bir sponsor nede muazaam büyüklükte bir kadroları var.Anlayış hoşgörü herşeyin temeli inan senin dediğin herşeyden bende şikayetçiyim belki fazlası var ama hergün böyle isyan konuları açarak o insanlarında çalışma şevklerini ellerinden alıyoruz.Sorun çok ama anlayış ve hoşgörü yok lütfen sitem etmeden önce durup düşünelim.
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "

İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,

Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

Barmen yazdı:
Gargoyle35 yazdı:Arkadaşım bir oyunun bazı seviyelere gelmesi için geçmesi gereken aşamalar var ikv henüz emekleme safhasında arkasında ne dev bir sponsor nede muazaam büyüklükte bir kadroları var.Anlayış hoşgörü herşeyin temeli inan senin dediğin herşeyden bende şikayetçiyim belki fazlası var ama hergün böyle isyan konuları açarak o insanlarında çalışma şevklerini ellerinden alıyoruz.Sorun çok ama anlayış ve hoşgörü yok lütfen sitem etmeden önce durup düşünelim.
İkv'nin arkasında dev bir sponsor yok diyorsun Sobee ve Türk Telekom nedir peki ?? Ayrıca ikv emekleme safhasında diyorsun bu oyun Aralık 2007'de açıldı 3 yıl emekleme safhasındaysa gelişme safhası 5-6 yıl olması lazım senin dediğin cümleye göre.. Tamam bende bu oyunu çok seviyorum kadrosu ve yöneticileri emektar saygılı insanlar ama bir tarih verdilerse ve en geç yılbaşı diyorlarsa verdikleri tarihten 3 ay sonra yapmaları bence biraz acemilik olmuş yada herhangi bir sorun çıkacağını göz önüne alıp daha geç bir tarih söyleselerdi bizi ha geldi ha gelecek tarzında merakta bırakmazlardı ..
Ama yinede bu benim düşüncem tabi..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön