Kesilmeyi hazmedemeyen girmesin klana
- citroenn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gods Ofthe Game
Re: Kesilmeyi hazmedemeyen girmesin klana
haha tmm ben seni kesmiş olabilirim ama kimseden haber almadım ve sen bana tek bi kelime bilene etmedin işim var vs diye nese snnle muhattab olmak istemiyorum iyi forumlar.
- furkaneryilmaz81
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
SINIFI SEVİYESİ KİŞİLİĞİ VE HER NEYSE TANKSA OFANSA NE OLRUSA OLSUN KARŞI KLANDAKİNİ KESERİM. TANKI KESMEK ADAMLIK DEĞİL DİYE BİR KELİME KİMSE KULLANAMZ ÖNÜME 1 LEVEL KARŞI KLANADŞ ÇIKSIN ONU DA KESERİM. KİMSENİN BUNA LAF SÖYLEMEYE HAKKI YOK
SuCuxReiS
SuCuxReiS
googleye aç köpek yaz sucuxreis çıksınfurkaneryilmaz81 yazdı:SINIFI SEVİYESİ KİŞİLİĞİ VE HER NEYSE TANKSA OFANSA NE OLRUSA OLSUN KARŞI KLANDAKİNİ KESERİM. TANKI KESMEK ADAMLIK DEĞİL DİYE BİR KELİME KİMSE KULLANAMZ ÖNÜME 1 LEVEL KARŞI KLANADŞ ÇIKSIN ONU DA KESERİM. KİMSENİN BUNA LAF SÖYLEMEYE HAKKI YOK
SuCuxReiS
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Tank olana, karizma almaya gidene, vermeye gidene dalınmaz diye bi kural yoktur. Hiç bir sebep insanları masum kişiler üzerinden küfür etmeye itemez. Bunlar benim görüşlerim ben bunlar çerçevesinde klan savaşımı yaparım.Eğer klandaysan her zaman, her yerde, her türlü saldırıya açıksın demektir.
Hele ki lodossan... :twisted:
Çok doğru karizma satcaktım 20 karizmayla admın yanına vardımatabey yazdı:Tank olana, karizma almaya gidene, vermeye gidene dalınmaz diye bi kural yoktur. Hiç bir sebep insanları masum kişiler üzerinden küfür etmeye itemez. Bunlar benim görüşlerim ben bunlar çerçevesinde klan savaşımı yaparım.Eğer klandaysan her zaman, her yerde, her türlü saldırıya açıksın demektir.
- furkaneryilmaz81
- Sahaf Yardımcısı
Dismoti yeşil kadim diye gıcımda geziodun daha dün abi diyodun şimdi köpek diyorsun senin gibiler muhattabım deil kocum kaybol
yalvarıodun lan resmen dün gibi hatırlıom
- furkaneryilmaz81
- Sahaf Yardımcısı
atabey yazdı:Tank olana, karizma almaya gidene, vermeye gidene dalınmaz diye bi kural yoktur. Hiç bir sebep insanları masum kişiler üzerinden küfür etmeye itemez. Bunlar benim görüşlerim ben bunlar çerçevesinde klan savaşımı yaparım.Eğer klandaysan her zaman, her yerde, her türlü saldırıya açıksın demektir.
AYNEN SERKAN ABİ BU KENDİNİ BİLMEZ DENSİZLER OLMAYAN BEYİNLERDİNDE KURAL CIKARTMISLAR YOK KP CARINA YOK TANK A YOK DÜŞÜK LEVELE DALINMAZMIŞ . aSIL KENDİLERİ AÇ KÖPEK BUNLARIN BURDA BUNLARI DİYOLAR YOLSA 1 TANE KARŞI KLANDAN GÖRMESİNLER YÜZÜNE BAKMAZ ANINDA KESERLER.
YİNE SÖYLÜYORUM KARSIMA CIKAN NE OLURSA OLSUN YETER Kİ LODOS OLSUN KESERİM
yeşil kadim diye kıcındamı geziyordumfurkaneryilmaz81 yazdı:Dismoti yeşil kadim diye gıcımda geziodun daha dün abi diyodun şimdi köpek diyorsun senin gibiler muhattabım deil kocum kaybol
- furkaneryilmaz81
- Sahaf Yardımcısı
DiSMoTi yazdı:yeşil kadim diye kıcındamı geziyordumfurkaneryilmaz81 yazdı:Dismoti yeşil kadim diye gıcımda geziodun daha dün abi diyodun şimdi köpek diyorsun senin gibiler muhattabım deil kocum kaybol
yalvarıodun lan resmen dün gibi hatırlıom5 kişiyle kestiniz kadimde banada kesersiniz artık dedğimde şaka yaptıgımı anlayamıycak kadar gerizekalı sın seviyen yetmiyor işte kadim kesicek olsam kesicke dostlarım var çok şükür şimdi sağdan 2le
LAN 12 YASINDAKİ COCUKSUN HADDİNİ BİL BEN SANA Bİ 2 LERİM DOĞUM TARİHİNİ HATIRLAYAMAZSIN ADAM OL VE KAYBOL
12 yaşında ? 16 yaşındakiler ne zamandır 12 yaşında deniyor velet git önüne gelen ilk lodosa sor bakalım dismotixfireman kaç yaşında al cevabını ramazan ramazan açtırma benim ağzımı ilk okul ağızlarıyla gelme bana oy liselim liselim yazına sağlık liselimmfurkaneryilmaz81 yazdı:DiSMoTi yazdı:yeşil kadim diye kıcındamı geziyordumfurkaneryilmaz81 yazdı:Dismoti yeşil kadim diye gıcımda geziodun daha dün abi diyodun şimdi köpek diyorsun senin gibiler muhattabım deil kocum kaybol
yalvarıodun lan resmen dün gibi hatırlıom5 kişiyle kestiniz kadimde banada kesersiniz artık dedğimde şaka yaptıgımı anlayamıycak kadar gerizekalı sın seviyen yetmiyor işte kadim kesicek olsam kesicke dostlarım var çok şükür şimdi sağdan 2le
LAN 12 YASINDAKİ COCUKSUN HADDİNİ BİL BEN SANA Bİ 2 LERİM DOĞUM TARİHİNİ HATIRLAYAMAZSIN ADAM OL VE KAYBOL