Kesilmeyi hazmedemeyen girmesin klana

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
citroenn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Gods Ofthe Game

Re: Kesilmeyi hazmedemeyen girmesin klana

Mesaj gönderen citroenn »

haha tmm ben seni kesmiş olabilirim ama kimseden haber almadım ve sen bana tek bi kelime bilene etmedin işim var vs diye nese snnle muhattab olmak istemiyorum iyi forumlar.
Resim

Resim
TEŞKİLAT SUNUCUSU BÜYÜCÜ VS'Sİ https://www.youtube.com/watch?v=nWxADXiI_VU
Kullanıcı avatarı
furkaneryilmaz81
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen furkaneryilmaz81 »

SINIFI SEVİYESİ KİŞİLİĞİ VE HER NEYSE TANKSA OFANSA NE OLRUSA OLSUN KARŞI KLANDAKİNİ KESERİM. TANKI KESMEK ADAMLIK DEĞİL DİYE BİR KELİME KİMSE KULLANAMZ ÖNÜME 1 LEVEL KARŞI KLANADŞ ÇIKSIN ONU DA KESERİM. KİMSENİN BUNA LAF SÖYLEMEYE HAKKI YOK

SuCuxReiS
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen DiSMoTi »

furkaneryilmaz81 yazdı:SINIFI SEVİYESİ KİŞİLİĞİ VE HER NEYSE TANKSA OFANSA NE OLRUSA OLSUN KARŞI KLANDAKİNİ KESERİM. TANKI KESMEK ADAMLIK DEĞİL DİYE BİR KELİME KİMSE KULLANAMZ ÖNÜME 1 LEVEL KARŞI KLANADŞ ÇIKSIN ONU DA KESERİM. KİMSENİN BUNA LAF SÖYLEMEYE HAKKI YOK

SuCuxReiS
googleye aç köpek yaz sucuxreis çıksın
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Tank olana, karizma almaya gidene, vermeye gidene dalınmaz diye bi kural yoktur. Hiç bir sebep insanları masum kişiler üzerinden küfür etmeye itemez. Bunlar benim görüşlerim ben bunlar çerçevesinde klan savaşımı yaparım.Eğer klandaysan her zaman, her yerde, her türlü saldırıya açıksın demektir.

Hele ki lodossan... :twisted:
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

atabey yazdı:Tank olana, karizma almaya gidene, vermeye gidene dalınmaz diye bi kural yoktur. Hiç bir sebep insanları masum kişiler üzerinden küfür etmeye itemez. Bunlar benim görüşlerim ben bunlar çerçevesinde klan savaşımı yaparım.Eğer klandaysan her zaman, her yerde, her türlü saldırıya açıksın demektir.

Çok doğru karizma satcaktım 20 karizmayla admın yanına vardım :D
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
furkaneryilmaz81
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Dismoti yeşil kadim diye gıcımda geziodun daha dün abi diyodun şimdi köpek diyorsun senin gibiler muhattabım deil kocum kaybol

yalvarıodun lan resmen dün gibi hatırlıom
Kullanıcı avatarı
furkaneryilmaz81
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

atabey yazdı:Tank olana, karizma almaya gidene, vermeye gidene dalınmaz diye bi kural yoktur. Hiç bir sebep insanları masum kişiler üzerinden küfür etmeye itemez. Bunlar benim görüşlerim ben bunlar çerçevesinde klan savaşımı yaparım.Eğer klandaysan her zaman, her yerde, her türlü saldırıya açıksın demektir.

AYNEN SERKAN ABİ BU KENDİNİ BİLMEZ DENSİZLER OLMAYAN BEYİNLERDİNDE KURAL CIKARTMISLAR YOK KP CARINA YOK TANK A YOK DÜŞÜK LEVELE DALINMAZMIŞ . aSIL KENDİLERİ AÇ KÖPEK BUNLARIN BURDA BUNLARI DİYOLAR YOLSA 1 TANE KARŞI KLANDAN GÖRMESİNLER YÜZÜNE BAKMAZ ANINDA KESERLER.

YİNE SÖYLÜYORUM KARSIMA CIKAN NE OLURSA OLSUN YETER Kİ LODOS OLSUN KESERİM
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen DiSMoTi »

furkaneryilmaz81 yazdı:Dismoti yeşil kadim diye gıcımda geziodun daha dün abi diyodun şimdi köpek diyorsun senin gibiler muhattabım deil kocum kaybol

yeşil kadim diye kıcındamı geziyordum :D 5 kişiyle kestiniz kadimde banada kesersiniz artık dedğimde şaka yaptıgımı anlayamıycak kadar gerizekalı sın seviyen yetmiyor işte kadim kesicek olsam kesicke dostlarım var çok şükür şimdi sağdan 2le
Kullanıcı avatarı
furkaneryilmaz81
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

DiSMoTi yazdı:
furkaneryilmaz81 yazdı:Dismoti yeşil kadim diye gıcımda geziodun daha dün abi diyodun şimdi köpek diyorsun senin gibiler muhattabım deil kocum kaybol

yeşil kadim diye kıcındamı geziyordum :D 5 kişiyle kestiniz kadimde banada kesersiniz artık dedğimde şaka yaptıgımı anlayamıycak kadar gerizekalı sın seviyen yetmiyor işte kadim kesicek olsam kesicke dostlarım var çok şükür şimdi sağdan 2le

LAN 12 YASINDAKİ COCUKSUN HADDİNİ BİL BEN SANA Bİ 2 LERİM DOĞUM TARİHİNİ HATIRLAYAMAZSIN ADAM OL VE KAYBOL
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen DiSMoTi »

furkaneryilmaz81 yazdı:
DiSMoTi yazdı:

LAN 12 YASINDAKİ COCUKSUN HADDİNİ BİL BEN SANA Bİ 2 LERİM DOĞUM TARİHİNİ HATIRLAYAMAZSIN ADAM OL VE KAYBOL
12 yaşında ? 16 yaşındakiler ne zamandır 12 yaşında deniyor velet git önüne gelen ilk lodosa sor bakalım dismotixfireman kaç yaşında al cevabını ramazan ramazan açtırma benim ağzımı ilk okul ağızlarıyla gelme bana oy liselim liselim yazına sağlık liselimm

“Genel Sohbet” sayfasına dön