Cent ile geçtiğini sanıyordum benDiSMoTi yazdı:panpa adam ol benim hayatım junonla geçti lanMeLankoLkBanyemS yazdı:Sen ne öğrendin lanDiSMoTi yazdı:oğuzhancım yaşayarak öğrenirsinben junon hakkında hiçbirşey bilmiyordum gide gide öğrendim
MİGRAT BİLGİSİ OLAN BAKSIN
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: MİGRAT BİLGİSİ OLAN BAKSIN
hadi len git düşünen kes uğraşma benle

Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
dürüst olayım n e yapacagımı soyleyın derım yazdıklarını okudum sağol.DiSMoTi yazdı:ben ilk zamanlarda yani 4 5 ay önce biliyorum diye diye girmiştim şimdi profum maşallahoguzhan98 yazdı:Yağız tamamda başta girince işi biliyormusun diye soruyyorlar :mrgreen:DiSMoTi yazdı:oğuzhancım yaşayarak öğrenirsinben junon hakkında hiçbirşey bilmiyordum gide gide öğrendim
.şaka bi yana kolay iş çek önce grubu evoyu ve fundiyi keserler sen immuları oyalarsın evoyu ve fundiyi kestikten sonra immunelerde sap kons olan büyücüye onlar kesicek işte bu kadar
yani iş basit oyala hepsi kesilince sap sarsıl.centrionda büyücüler çeviricek sen durucaksın sadece.junon hakkında bir bilgi veremiycem çünkü junon kesimini hiç tankla yapmadım zaten bu bilgileri bile izlenimlerimden verdim
junonda stresli olduğumdan sadece kendi işime yoğunlaşıyorum
)
:mrgreen:
Asilsavaşcı [ Ecel Getiren ]