Ben böyle oyunun !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
streetart34
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Ben böyle oyunun !

Mesaj gönderen streetart34 »

Nocomment yazdı:
IISehrazatII yazdı:Küfredince çarı susturuyosunuz, Allah aaşkına bu ne rezilliktir ya bu nasıl bi rezillikitir.Gbmx 14 candayken bu yapılır mı ya Kim verecek içtiğim 15 ejderha iksiri, 15 iksir kolay mı bulunuyor kaç saattir şu pc nin başındayım götüm terledi. Bütün grup aynı anda düştü yaw bu mu yapcağınız iş. Allah belanızı versin, haram olsun o paralar.
Tüh, bilseydik Gbmx kestiğini, küfür ettin diye seni susturumuyduk ? Sizin küfür etme ve Gbmx kesme hakkınız başkasının değerlerinden önce gelir tabi.

Forum hesabınız kapatıldı
Gayet halk dili :) Resmiyete ne gerek var canım böyle olması daha iyi bence :D
THE END

Beta'dan Beri..

Resim
Kullanıcı avatarı
BySensivity
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BySensivity »

streetart34 yazdı:
Nocomment yazdı:
IISehrazatII yazdı:Küfredince çarı susturuyosunuz, Allah aaşkına bu ne rezilliktir ya bu nasıl bi rezillikitir.Gbmx 14 candayken bu yapılır mı ya Kim verecek içtiğim 15 ejderha iksiri, 15 iksir kolay mı bulunuyor kaç saattir şu pc nin başındayım götüm terledi. Bütün grup aynı anda düştü yaw bu mu yapcağınız iş. Allah belanızı versin, haram olsun o paralar.
Tüh, bilseydik Gbmx kestiğini, küfür ettin diye seni susturumuyduk ? Sizin küfür etme ve Gbmx kesme hakkınız başkasının değerlerinden önce gelir tabi.

+1
Kullanıcı avatarı
KARAHAMZALI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen KARAHAMZALI »

gm nin dili güzel etkileyici fakat asıl konu gbmx gibi zorlu bi bosu keserken düşmek gerçekten acı verici diye düşünüyorum...

en azından bir uyarı gelebilirdi...
günlük sunucu bakımları için 5 dk önceden haber veriliyor ancak beklenmedik bir güncelleme için en az 15 dk öncede haber verilmeli diye düşünüyorum...

o kadar emek verince kişinin asabiyet göstermesi birazda orucun etkisiyle normal gibi sanki ;)
Kullanıcı avatarı
BySensivity
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BySensivity »

KARAHAMZALI yazdı:gm nin dili güzel etkileyici fakat asıl konu gbmx gibi zorlu bi bosu keserken düşmek gerçekten acı verici diye düşünüyorum...

en azından bir uyarı gelebilirdi...
günlük sunucu bakımları için 5 dk önceden haber veriliyor ancak beklenmedik bir güncelleme için en az 15 dk öncede haber verilmeli diye düşünüyorum...

o kadar emek verince kişinin asabiyet göstermesi birazda orucun etkisiyle normal gibi sanki ;)
;) bu işareti yapınca eline ne geçiyor ?
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Felipemassa »

streetart34 yazdı:
Nocomment yazdı:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Gülmekten öldüm.Yönetim görevinizi yapın küfür edeni değil etmeyeni susturun :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
berke271
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen berke271 »

Nocomment yazdı:

harbi güzel laf :D
MackRuLz yazdı:
W0IkaN yazdı:
Aynen ya nocomment bir başka :D

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ama adamın götü terlemiş adamın hakını verın :D
:D
TILSIM
Superxdragon

Evindelisi
Auratus
Gizlenmiş İçerikGöster
fennec_1905@hotmail.com
Deli olmadan Deli olunmaz...
Kullanıcı avatarı
Ayyildizcabbar
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Ayyildizcabbar »

Vaybe ne büyük birşey yapmış gm.Gidin elini ayağını öpün bari.Şikayette bulunan kişi küfürden susu yediği için şikayet etmiyor bütün grubun aynı anda düştüğünden şikayet ediyor.Bizim gm neden düştüklerine değilde işi başka yere çekerek kendince haklı çıktı ya! Sizde vaybe gm abi gm abi diye yalakalığınızı yapın.Aynı durum başınıza geldiğindede gm abiniz sizede cevap yazar buradan.
AteşCaBBaR
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

COŞMAYIN NİHATÇILAR
kişi diyor ki küfürü görüp susturmakla iş bitmiyo diyo
6 kişi birden bölgeden düşermi diyo

Herkes istediği yorumu yazar ama Allah için el-vicdan

nihat bey'in cevap verilmek istenmeyen konuları nasıl kilitlediğinide biliyoruz
GM lerin adam kayırdığı ispatlanan konular nedense hemen kayboluyor

Kendiniz olun
küfürü susturmayı beceren oyun efendileri düşeni kaldırmayıda becersin
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
goldenll
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen goldenll »

Oraya kadar gidip o iksirleri harcamak ve en önemlisi o zamanı harcayıp aniden düşmek adama ne kadar koyar tahmin edebiliyorum.işte ikv budur beyler emeğin değeri yoktur.
Goldenll

Goldenlxl
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

Nocomment yazdı:

Hem oyuncuları sömürün hemde azarlayın oh ne güzel dünya siz hiç gbm xe emek harcamadığınız için bol keseden atmak kolay tabiki arkadaşın dediğine gelelim ben küfür olmayan kelimeler yüzünden kaç kere susturma cezası aldım adam ana avrat sövüyor susturulmuyor bu nasıl iş hemde klandan 3-4 gün susturulmadığını biliyorum sonra ne oldu bilgim yok bu ekip nasıl çalışıyorsa artık son sözüm şunu bilin ki bu oyunda ADALET yok...
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön