Mobil Ödeme Vodafone'da!
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Mobil Ödeme Vodafone'da!
oyun neden açılmıyor beyler bi bilgi verin luancer dedilerde dolmuyo bu luancer 0 kbs de kalıyor
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
İki kere turkcell hakkında bilgi verilmiş,vodafone unutulmuş dalgınlık sanırımNerull yazdı: - Mobil Ödemenin Limit aşımı (Avea: Tek işlem: 35 TL, Günlük: 40 TL, Haftalık:100 TL, Aylık: 175 TL), (Turkcell: Tek işlem: 35 TL, Aylık değişken) (Turkcell: Tek işlem: 35 TL, Haftalık:70 TL, Aylık: 150 TL)

hayırlı olsun ıkv camıasına uzun zamandır beklenen bı haber bu.
auril & DoubleLift
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
ben almanyada yasiyorum ve burada vodafone hattina sahibim mobil ödeme ile akce satin alabilirmiyim ? bilgilendirirseniz sevinirim
BiZANS İMPARATORLUĞU
IIXxBASEWxXII
Basewww
Basewxbizans
BaSewWxBiZaNS
İYİ FORUMLAR
IIXxBASEWxXII
Basewww
Basewxbizans
BaSewWxBiZaNS
İYİ FORUMLAR
Nerull yazdı: - Mobil Ödemenin Limit aşımı (Avea: Tek işlem: 35 TL, Günlük: 40 TL, Haftalık:100 TL, Aylık: 175 TL), (Turkcell: Tek işlem: 35 TL, Aylık değişken) (Turkcell: Tek işlem: 35 TL, Haftalık:70 TL, Aylık: 150 TL)
Galiba yanlış yazdınız ikikez turkcell yazıo
What is the problem ..
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Mrxbaris yazdı:yani ? 3 ay sonra mı alcaksınız akçeleriBayxaslan yazdı:Nerull yazdı:- Faturalı ve Faturasız hatların, mobil ödeme başlatılabilmesi için yeterli sürenin geçmiş olması gerekmektedir. (3 Ay)
3 ay beklemekmi zorundayız offff
Hattınızı taktığınız anda üzerinden 3 ay geçtikten sonra mobil ödeme yapabilirsiniz
tmm hayat avealıya güzel avea aveaThrashmetal yazdı:Mrxbaris yazdı:yani ? 3 ay sonra mı alcaksınız akçeleriBayxaslan yazdı:Nerull yazdı:- Faturalı ve Faturasız hatların, mobil ödeme başlatılabilmesi için yeterli sürenin geçmiş olması gerekmektedir. (3 Ay)
Hattınızı taktığınız anda üzerinden 3 ay geçtikten sonra mobil ödeme yapabilirsiniz
Thrashmetal yazdı:Mrxbaris yazdı:yani ? 3 ay sonra mı alcaksınız akçeleriBayxaslan yazdı:Nerull yazdı:- Faturalı ve Faturasız hatların, mobil ödeme başlatılabilmesi için yeterli sürenin geçmiş olması gerekmektedir. (3 Ay)
benim hattım 2 yıllık ama mobil ödemeye bugün açtırdım yarında akçe yüklemeyi düşünüyorum yükleyebilirmiyim ?

- Epiloque
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Yönetimi gerçekten tebrik ediyorum.
Vodafone sayesinde bu aylık maaşınız benden gelecek

Vodafone sayesinde bu aylık maaşınız benden gelecek
Ön Söz'ü Ben Yazarım Son Sözü'de Ben Söylerim .!
ultrAslan
ultrAslan