Krospower hakkında !!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ferday-i kyamet

Re: Krospower hakkında !!

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

Kaptanxmuro yazdı:Emre adam 5milyar dolandırdı yol aldı =))
yok artık sende :D 100 kişiyi mi dolandırdı :D 500 mü ne kaldırdı :D
Kullanıcı avatarı
Kaptanxmuro
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Rotasızlar

Mesaj gönderen Kaptanxmuro »

pm atmıştı da 50bn x 60m hesapla işte =)) 3 milyar falan gene =))
KaptanxCusto
Kaptanxcusto
CUSTO
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen abuzeddin »

ıIxÖmeRxIı adılı kişi çalmıştır.. bnm savaşçı ve şifacı itemlerimi alıp bölgeden ve klandan yansıtarak satmaya çalışıor.. oyunda tanıdığım çoğu kişiye akçe plus vb gibi şeyler satıorum diyip dolandırmıştır.. şuan savaşçı ve şifacı çarım blok yemiştir.. büyücü çarım başka üyelikte olduğu için o şuan bnm elimde .. dolandırılan arkadaşlardan çok çok özür dilerim .. ve şunuda eklemek istiorum .. burda ciddi bişi var ve bazı kişiler ciidye almayıp dalga geçiolar.. bnm adıma üzülen arkadaşlarada çok teşekkür ediyorum .. hayırlı ramazanlar dilerim ..
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
Kullanıcı avatarı
Kaptanxmuro
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Rotasızlar

Mesaj gönderen Kaptanxmuro »

Biz 60m nin derdindeyken sen daha fazla şey kaybettin Geçmiş olsun kardeşim bn soyuldugumu anladıgımda da Kanunyukusu mu ne ona dedm çarı çalınmıştır diye. Giden gitti olan oldu kmse arkasından bakmasın .!
KaptanxCusto
Kaptanxcusto
CUSTO
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

eyw kardeşim çok saol .. kanuykusu ile konuştum açıkladım durumu oda pişman . Dolandırılan arkadaşlar ne kadar zararınız varsa ödemeye çalışıcam . benmle irtibata geçin ve çalındığına dahir kanıtınız bana gösterin . hani bazıları çıkarcılık için bnde dolandırıldım gibi şeyler yapıolar o yüzden istiorum kanıtı . yanlış anlamayın ..
Theundertaker
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Theundertaker »

KROSPOWER YALAN SÖYLEME NİKEXNİKE İLE KONUŞMUŞSUN NASIL YAPIYON BU İŞİ FELAN NE AYAK GİDEN 50 M KOYMUYODA BÖLE YAPTIN KOYUYO OK.
Resim
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Theundertaker yazdı:KROSPOWER YALAN SÖYLEME NİKEXNİKE İLE KONUŞMUŞSUN NASIL YAPIYON BU İŞİ FELAN NE AYAK GİDEN 50 M KOYMUYODA BÖLE YAPTIN KOYUYO OK.
kardeşim öncellikle sen kimsin çarlarının adları ney? Senin sölediğin şu konuya gelince şuan büyücüm farklı üyelikte olduğu için o duruyor.. savaşçı ve şifacım ise ban yemiş bulunmaktadır. Ban sebebi ise çalan kişi bölgeye ve klana benim güvenilirliğimi bilerekten akçe plus vs satılır demiş. Çarlarımı çalan şahıs kuklacıdan yeni gelen ıIxÖmeRxIı karakter adlı şahıstır. Bundan nasıl mı emin oldum? Benim savaşçı ve şifacımın itemlerini bölge ve klandan yansıtmış olmasıdır.. Bu kadar tank itemini bulamaz ve bu itemler beenimkilerle aynı.. Ayrıca sunucuda nadir bulunan itemlerimide yansıtmış bulunmaktadır. ( Farabi shen ko KK , Farabi plevne yatağan vs ). Bu şahısı yakından tanıyan varsa bana ulaşırsa sevinirim çünkü 3.5 yıllık emeğim boşa gitmiş bulunmakta.Ayrıca Dolandırılan arkadaşlar bana ulaşsın paralarını ödemeye çalışacağım...
Kullanıcı avatarı
13022534910
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen 13022534910 »

Emre Kimsenin Birşeyine DOkunmadım Dokunmam da Emin Olma. Bende Ugrsıorum Ve Akcenı aLdm. ben ıIxÖmeRxIı Su zamana kadar kımsenın bır seyıne dokunmadım ve farabı plevne yatagan kendımdede vardı XXXCEZAXXX Den satın aldım sora bılırsın KK Ranım yok ve ne ıtemı yansıtmısım söylermısın ?
gün gelir belki sana yalvardığım gibi yalvarırsın bana ozaman bende kabul etmem inan

[^_^ÖmeR^_^]
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

eminönü bölgesinde bölgeden sırasıyla benim itemleri yansıtmışın ve hepside savaşçı itemleri bu itemlerde benim çardaki itemlerin aynısı çoğu kişide olmayan itemler. mesela onlardan hariç urban karacin ceket var onu kimden aldın? düşürdün mü bu itemi? shen ko* pantolon bu itemi nerden çıkardın? Ayrıca Krospower adında Kuklacıda çar açılmış o çar ban yemiş sende kuklacıdan geldin bunuda açıkla bakalım? Ve şifremi benim dışımda 3 kişi biliyordu sen ve 2 kişi daha ? DAha önce böle bişey olmadı sen şifreyi öğrenince oldu bu olanlar buda mı tesadüf? Ve Kanuykusu karakterli arkadaşımızla 240m para aktarmışın peki bu parayı nerden buldun bu kadar? Milleti dolandırarak benim adımdan değil mi? 2 gün önce netim gitti ve bugün geldi olanlara bak senin yaptığın hak mı? Seni mahkemeye versem ailene yazık değil mi? Ya itemlerimi ver yada bu iş uzar.. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar sonra bi söndümü bidaha yanmaz haberin olsun? oyun oynuyoruz burda ve sen emek çalıyorsun sadece benim 3.5 yılımı değil milleti dolandırarakta başkalarının haklarınıda yiyorsun? Adam gibi itemleri verirsin satmadıklarını ve dolandırdığın kişilerin paralarını geri iade edersin o zaman bu iş uzamaz tatlıya bağlanır. Yoksa mahkemeye kadar uzar bu iş mahkemede nolcağıda belli.

Sayın yöneticilerimiz konuyla ilgilenirseniz sevinirim.. Şimdiden teşekkür ederim . iyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
IIIKaNuYKuSuIII
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen IIIKaNuYKuSuIII »

Olayın ucu git gide bana dokunuyor gibi ıIxÖmeRxIı adlı kişi benle 240ml aktarım yapmadı senin şifacı çarın olan Krospwerr çarına 240ml akçe almak için verdi :idea: olay anında bende yanındaydım adam parayı vermeden önce bana sordu kardeş güvenilir mi vereyimmi diye :idea:
IıIGaLLaRDoIıI (IIIKaNuYKuSuIII)

“Genel Sohbet” sayfasına dön