AlpAykan yazdı:Bana uyar , Ali ne zaman kim hangi görevi isterse yardıma hazırım .
Hatta bu konuda konu bile açabiliriz
YArdım isteyecekler oradan bakıp bize rahatça ulaşabilirler..
Evet fakat konuyu güncel tutmamız gerekecek ve bir çok oyuncudan destek almamız gerekecek.Tılsım Sunucunun neferlerinden destek alabilecek miyiz?!
Bu konuyu müsait bir zamanda görüşelim inşAllah kardeşim...
Ali kardeş burda Aslanlar gibi forum kurdu duruyor sen merak etme güncel tutma işini
Sunucuda böyle şeyler çok gerekli.Hatta her sunucuda Rehber ekip dışında siz değerli oyuncuların bu tip şeyler yapması çok gerekli.
Kitabe, Tılsım, Dev Ana, Cevriye Sultan gibi görevlerde yardımcı olduğunuz oyunculardan emin olun çok fazla hayır duası alırsınız.
Şimdiden kolay gelsin.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
AlpAykan yazdı:Bana uyar , Ali ne zaman kim hangi görevi isterse yardıma hazırım .
Hatta bu konuda konu bile açabiliriz
YArdım isteyecekler oradan bakıp bize rahatça ulaşabilirler..
Evet fakat konuyu güncel tutmamız gerekecek ve bir çok oyuncudan destek almamız gerekecek.Tılsım Sunucunun neferlerinden destek alabilecek miyiz?!
Bu konuyu müsait bir zamanda görüşelim inşAllah kardeşim...
Forumdan bir özel mesaj yada Msn'den ulaşmak yeterli olur. Ben de bir Tılsım neferi olarak elimden geleni ardıma koymam. Şifaysa şifa buluruz, büyüyse büyü, ara sıra destek atmak lazım gerçekten. Ben oyuna ilk başladığımda Tılsım görevini yaklaşık iki ayda yapmıştım (gerçi o zamanlar anca sağlam bi 39 savaşçı kesebiliyordu ama olsun. )
Ayrıca konuyu açan arkadaşı, bu masum yardım çağırısından, bu kadar insanın yardıma kalkışmasına vesile olmasından ötürü kutluyorum. Şu sıralar bu tarz insanlar az bulunuyor...
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
yaptığınız yorumlar için teşekkür ederim bizde bu yollardan geçtiğimiz için neler çektiğimizi biliyorum en azından yeni başlayan arkadaşlar çekmesin dedim
Oyuna yeni başlamıştım , kızılkum denen lanet yaratığı tam 1 hafta aramıştım
Bende bilirim görev yapmanın zorluklarını ama benim vakit ayırıp yardım etmem sanırım birazcık zor Kusura bakmayın yardım sever arkadaşlar ama her türlü desteği elimizden geldiğince vereceğiz .
Cesurzade yazdı:Oyuna yeni başlamıştım , kızılkum denen lanet yaratığı tam 1 hafta aramıştım
Bende bilirim görev yapmanın zorluklarını ama benim vakit ayırıp yardım etmem sanırım birazcık zor Kusura bakmayın yardım sever arkadaşlar ama her türlü desteği elimizden geldiğince vereceğiz .