Mynet Hesabımı Aktaramıyorum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rocnqpung
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Re: Mynet Hesabımı Aktaramıyorum

Mesaj gönderen Rocnqpung »

Nocomment yazdı:Sorununuz hala devam ediyorsa bu arkadaşımızın anlatımı ile deneyin lütfen

viewtopic.php?f=46&t=75398

Nocomment sanıyorum sorun burada değil. Bu sorunu yaşıyan birkaç kişiden daha pm aldım ve sorun şöyle ki ;

Bu kişiler şifre ve mynet üyelik adlarını mynet ana sayfasında rahatlık ile yazıp girebiliyorlar ve diledikleri aktivitede bulunabiliyorlar.

Fakat oyunda mynet üyelik sağlayıcısını seçtiklerinde ve aynı şifre ve üyelik adlarını yazıp giriş yapmaya çalıştıklarında aldıkları hata ;

Üyelik Adı ve / veya şifre yanlış.

oluyor. Ben sabah mynetten sobeeye aktardım bu sorunu yaşayan bir arkadaşın hesabında denediğimde aktaramadım . Bu bir hata sanıyorum :?

Arz ederim.
TILSIM

KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia

ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI

xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE

EMİNÖNÜ

Rocnqpungg

since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Kullanıcı avatarı
Rocnqpung
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Rocnqpung »

00.00 mynet güncellemesi ile bu hatanın düzelmiş olması lazım.

İyi forumlar.
TILSIM

KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia

ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI

xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE

EMİNÖNÜ

Rocnqpungg

since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Kerbelamalatya
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kerbelamalatya »

aynı sorun bndede war bana böle yapılcak dıyor bn sankı yapmıyorum lutfen dogru duzgun cozum bulun
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Rocnqpung yazdı:
Nocomment yazdı:Sorununuz hala devam ediyorsa bu arkadaşımızın anlatımı ile deneyin lütfen

viewtopic.php?f=46&t=75398

Nocomment sanıyorum sorun burada değil. Bu sorunu yaşıyan birkaç kişiden daha pm aldım ve sorun şöyle ki ;

Bu kişiler şifre ve mynet üyelik adlarını mynet ana sayfasında rahatlık ile yazıp girebiliyorlar ve diledikleri aktivitede bulunabiliyorlar.

Fakat oyunda mynet üyelik sağlayıcısını seçtiklerinde ve aynı şifre ve üyelik adlarını yazıp giriş yapmaya çalıştıklarında aldıkları hata ;

Üyelik Adı ve / veya şifre yanlış.

oluyor. Ben sabah mynetten sobeeye aktardım bu sorunu yaşayan bir arkadaşın hesabında denediğimde aktaramadım . Bu bir hata sanıyorum :?

Arz ederim.
Sorun o arkdaşlar mynet sayfasından maile girip linki ya direk tıklamları yada yeni sayfada aç demlerinden kaynaklanıyor. Kopyala yapıştır diyecek. sorun oldugunu zanetmiyorum 4 saattir hesap aktarıyom teklemedi bile.

Ve aktardıktan sonra sobe üyeliğini seçmeden myneti secip ordan gireceklerinden kaynaklanıyor.
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön