Bak birader sana son yorumum kulaktan duyma bilgileri lütfen buraya taşıma siz bir tapınakta İKV figürlerine tapın daha hoş olur.mirkan1453 yazdı:Bence bunlar gerçekler değil SENİN gerçeklerinBaLikekmek yazdı:Güncel
Game Master ve üstdüzey bir yetkili lütfen iletişime geçebilirmi benimle Mynet hesabımla oyuna giriş yapmak istiyorum Sobee hesaplarla değil.
Hiçmi utanmıyıorsunuz Sobee studios ?
Mynet olmasaydı şimdi İKV olmazdı ! (Kim nederse desin bu benim görüşüm değil gerçeklerdir).
Mynet hesabımla oyuna giriş yapabilmem benim bir hakkımdır o hakkımı neden elimden alıyorsunuz ve bir çok kişide benimle aynı görüşte.
Daha hangi hakkımızı elimizden alıcaksınız?
İnanın bana herkes sobee üyeliği açınca hesaplarınız daha tehlikeye girecek,sobee studios çalışanları hiç kaliteye ödün veren insanlara benzemiyor.
KONU GÜNCEL ÜST DÜZEY BİR YETKİLİ BANA CEVAP VERENE KADAR !
1)Bu oyunu geriye götüren ve oyunu az kalsın oynanmaz hale getiren Mynettir 39 seviyeden sonra oyuna yatırım yapmayı kestiler
2)Mynet hesabın çalınsa arasan myneti hesabım çalındı desen önce hesabına mynetin cebine para giden birşey yüklemişmisin diye bakıyorlar
3)Sobee şu anda en güvenli işi yapıyor hiçbir hesabın tehlikeye girdiği yok şifreni daha önce kimse bilmiyorsa kimse senin karakterlerini çalamaz.
4)Sobee olmasa İKV olmazdı, siz bayım veya bayan sobee yi ticari bir kuruluş olarak görüyorsunuz sobee ticari bir kuruluş değil İSTANBUL KIYAMET VAKTİ ni de yazan bir Yazılımcı şirkettir.
İyi forumlar.
Mynet benim asıl tercihim gerisi boş...
-
BaLikekmek
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Mynet benim asıl tercihim gerisi boş...
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
200 karakterin tamamında emegim var Meran sunucusuna gelip Arz Klanına Mirkanı tanıyan varmı yazabilirsin herhangi bir kişiye sor o anlatır.Senin ıq seviyen tavan yapmış durumda şu anda ne yapacagını bilmiyorsun hatta ben sana ispatlı şeyler sunuyorum sen hala konuşuyorsun, konu ilgi alanımdan çıktı, mantıklı cevaplar atacak birin bekliyordum umarım şikayetlerinle ilgilenecek birini bulursun, iyi forumlarBaLikekmek yazdı:Böyle IQ seviyesi düşük insanların yorum yazmasını istemiyorum,cevap verirken zorlanıyorum.mirkan1453 yazdı:Benimde 200 den fazla karaterim 61 tanede mynet hesabım var ve bende kp kasıyorum sen reklamlardan konu açmışsın mynette reklamlar bilgisayarı daha fazla yoruyor sobee nin yavaş oldugunu söylemişsin yanlışın var. İspatınıda hemen yapayım görev yöneticisini aç ve ekrana sabitle sonrada önce mynette şifre girilen yeri aç ve performans ayarlarına bak bide sobee de dene bunu aradaki farkı göreceksin. Kanatimce senin yavaştan kastın mynet te üyelik adının hatırlanıyor olmasıydı sende hemen şifreyi kopyala yapıştırla giryordun sobee de öyle değil, işte buda işin ceremesi. Haa bide aşşagıda göz dagı vermişsin ya. İşte o sözde bir göz dağı, neden mi? Sobee gibi sayemizde milyon dolarlık olmuş bir şirket AVM lerde ürün satarken anlaşma yapıp giriyor Türkiyedede Hal Hatırla iş yapacak insan sayısı artık yok hele AVM ler veya şirketlere Hal Hatırla iş yaptıramazsın hatta bu tanıdığın değil baban olsa bile(tabi baban tazminat verip şirketini batırmayı göze alıyorsa)BaLikekmek yazdı:Arkadaşlar artık mynet hesaplar kullanılamaz hale geliyormuş bu nasıl bir iştir ben mynette kalmak istiyorum Sobee'e geçmekte istemiyorum bir defa benim mynet hesaplarımda kabasını alırsak yaklaşık 78 tane karakterim bulunuyor.
Ben bunları şimdi tek tek aktarmak zorundamıyım ve ayrıca Sobee hesaplarla kp kasma işlemi oldukça zor oluyor,Sobee giriş sayfasına koyduğu reklamlar yüzünden.
YANİ KISACA BEN MYNET ÜYELİĞİMLE OYUNA GİRMEK İSTİYORUM
LÜTFEN BUNUN ÖNÜMÜZDEKİ 1 NİSAN ŞAKASI OLDUĞUNU VE SABIRSIZ YÖNETİMİN ŞİMDİ BU ŞAKAYI PATLATTIĞINI SÖYLEYİN
Arkadaşım o 200 karakteri sen illegal yollarla satın almışsındır yada arkadaşlarından dilenerek almışsındır kandırmayalım birbirimizi.
Mynet bilgisayarı daha fazla yormaz aksine daha rahat açıp kapanır anasayfasıSeni bilemem benim öyle...
Not:Şifreyi yazarak giriyordum.
Sobee gibi sayemizde milyon dolarlık olmuş bir şirket AVM lerde ürün satarken anlaşma yapıp giriyor Türkiyedede Hal Hatırla iş yapacak insan sayısı artık yok hele AVM ler veya şirketlere Hal Hatırla iş yaptıramazsın hatta bu tanıdığın değil baban olsa bile(tabi baban tazminat verip şirketini batırmayı göze alıyorsa
Şakacı çocuk hal hatır değil hepsi bizim sektörün personelleri ve genel müdürleri.
İstersek o kutuları kaldırırız teftiş sırasında sadece yerlerine dizeriz,bukadarmı kıt bir kişiliğie sahipsin?
Ben babamdan para almayalı yıllar oldu tabi sen alıyorsan o başka alıyorsun demekki bu yorumu yazıyorsun.
Sana tavsiyem Sosyal Evlere gitmen burada bana saldırmanın lüzumu yok anladınmı delikanlı.
BaLikekmek yazdı:Bak birader sana son yorumum kulaktan duyma bilgileri lütfen buraya taşıma siz bir tapınakta İKV figürlerine tapın daha hoş olur.mirkan1453 yazdı:Bence bunlar gerçekler değil SENİN gerçeklerinBaLikekmek yazdı:Güncel
Game Master ve üstdüzey bir yetkili lütfen iletişime geçebilirmi benimle Mynet hesabımla oyuna giriş yapmak istiyorum Sobee hesaplarla değil.
Hiçmi utanmıyıorsunuz Sobee studios ?
Mynet olmasaydı şimdi İKV olmazdı ! (Kim nederse desin bu benim görüşüm değil gerçeklerdir).
Mynet hesabımla oyuna giriş yapabilmem benim bir hakkımdır o hakkımı neden elimden alıyorsunuz ve bir çok kişide benimle aynı görüşte.
Daha hangi hakkımızı elimizden alıcaksınız?
İnanın bana herkes sobee üyeliği açınca hesaplarınız daha tehlikeye girecek,sobee studios çalışanları hiç kaliteye ödün veren insanlara benzemiyor.
KONU GÜNCEL ÜST DÜZEY BİR YETKİLİ BANA CEVAP VERENE KADAR !
1)Bu oyunu geriye götüren ve oyunu az kalsın oynanmaz hale getiren Mynettir 39 seviyeden sonra oyuna yatırım yapmayı kestiler
2)Mynet hesabın çalınsa arasan myneti hesabım çalındı desen önce hesabına mynetin cebine para giden birşey yüklemişmisin diye bakıyorlar
3)Sobee şu anda en güvenli işi yapıyor hiçbir hesabın tehlikeye girdiği yok şifreni daha önce kimse bilmiyorsa kimse senin karakterlerini çalamaz.
4)Sobee olmasa İKV olmazdı, siz bayım veya bayan sobee yi ticari bir kuruluş olarak görüyorsunuz sobee ticari bir kuruluş değil İSTANBUL KIYAMET VAKTİ ni de yazan bir Yazılımcı şirkettir.
İyi forumlar.
auril & DoubleLift