Karakterin mi değişti noldu eskiden böyle slk slk şeyler yazmazdın. Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?Mrxbaris yazdı:ayıp değil hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
Bakın bi dk !
- BlackDeath2
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: Bakın bi dk !
Uzaklaştırma durumlarında bu hesaptayım.
Gizlenmiş İçerikGöster
Ben yaşadıkça sen çıldıracaksın.
- Kastilyax
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
XxTayfunxX yazdı:Ban yiyicen furkan dıkkat et
Düşünmen yeter eski dostum tayfun
Mrxbarış sein bu yaptığına itlik denir biliosun demiMrxbaris yazdı:5 kere şikayet ettim bu konuyu oki ?
XxTayfunxX yazdı:Böyle adiler hep var .D
haklısın böyle itler her yerde var
Ama ban yersem çokta tın ben bu zamana kadar çok çar bıraktım 1 tane daha gitse üzülmem
Arz olmak bir ayrıcalıktır ***
Frkncl
Frkncl
sunucuda ban birisi it mi dedi gördüğüm kişilere it dicem hırsız mı dedi gördüklerime hırsız dicem kıllık olsun diye şikayet edecem herkesi :evil:BlackDeath2 yazdı:Karakterin mi değişti noldu eskiden böyle slk slk şeyler yazmazdın. Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?Mrxbaris yazdı:ayıp değil hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
- BlackDeath2
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Barış seni kimse takmıyor tam bir şebeksin. Yazdıklarına bak hele
Gizlenmiş İçerikGöster
Mrxbarış adlı arkadaşmızın facebook hesbaını buldum 11 yaiında proflinde smekdon resimleri bulunan bir profil yazık acıyorum ergenliğe bile girememiş ettiği küfürleri şikayet etsem oyun hesabı bile ban alır ama oda benim insafiyetim
Zaten bide diyor iğileştirmem 900 xD
En son bilinmez tarafından 17 Ağu 2011 21:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Kastilyax
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Konuştukça batıyon cümlesini tamamlayan olay bu olsa gerek
D
Arz olmak bir ayrıcalıktır ***
Frkncl
Frkncl
bende sadece ikv fotoları var vede bir manzara resmi bide Türk bayrağı resmi var o smekdon fotoları yok bende aslanım oki ?bilinmez yazdı:Mrxbarış adlı arkadaşmızın facebook hesbaını buldum 11 yaiında proflinde smekdon resimleri bulunan bir profil yazık acıyorum ergenliğe bile girememiş ettiği küfürleri şikayet etsem oyun hesabı bile ban alır ama oda benim insafiyetimZaten bide diyor iğileştirmem 900 xD
- BlackDeath2
- Şarapçı'nın Sırdaşı
@bilinmez, Bi bakalım şu facebook' a öm at
Gizlenmiş İçerikGöster
özelden ismini soyisimi verince bulamammı sandınMrxbaris yazdı:bende sadece ikv fotoları var vede bir manzara resmi bide Türk bayrağı resmi var o smekdon fotoları yok bende aslanım oki ?bilinmez yazdı:Mrxbarış adlı arkadaşmızın facebook hesbaını buldum 11 yaiında proflinde smekdon resimleri bulunan bir profil yazık acıyorum ergenliğe bile girememiş ettiği küfürleri şikayet etsem oyun hesabı bile ban alır ama oda benim insafiyetimZaten bide diyor iğileştirmem 900 xD
Black o face bende kalsın zaten 1 saate siler
- BlackDeath2
- Şarapçı'nın Sırdaşı
@bilinmez, Tamam kardeş. 
Gizlenmiş İçerikGöster