sende kurallarımızı ihlal ediosun demek hea.FarkXTeaM yazdı:Saçmalıktan başka bir şey değil
Allah'a emanet ol kardeş reelde başarılarCan çok yanlış söylüyorsun Allah'tan başka kimse kıyametın ne zman olcağını bilmiyor Sadece mayalıların takvimindeki son gün Bence inanma MayalılaraCanceazi yazdı:panpa 1.5 yıl gibi düşün 2012 de ölcez zaten takmaZonguldakli yazdı:Aktarmak istediğiniz karakter 13.08.2014 19.19 tarihine kadar yasaklı durumdadır.
Bu kadarda saçmalık olmaz hiç takmıyorum ama haketmediği cezayı yiyince üzülüyor insan![]()
**EXKALLİBRE VEDA**
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: **EXKALLİBRE VEDA**
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
bu ay ramazan mübarek ay bu ay gülmiycez de ne zaman gülücez ?haydegidelum yazdı:sende kurallarımızı ihlal ediosun demek hea.FarkXTeaM yazdı:Saçmalıktan başka bir şey değil
Allah'a emanet ol kardeş reelde başarılarCan çok yanlış söylüyorsun Allah'tan başka kimse kıyametın ne zman olcağını bilmiyor Sadece mayalıların takvimindeki son gün Bence inanma MayalılaraCanceazi yazdı:panpa 1.5 yıl gibi düşün 2012 de ölcez zaten takmaZonguldakli yazdı:Aktarmak istediğiniz karakter 13.08.2014 19.19 tarihine kadar yasaklı durumdadır.
Bu kadarda saçmalık olmaz hiç takmıyorum ama haketmediği cezayı yiyince üzülüyor insan![]()

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Ramazan Ayı yoksulları anlamak ve nefsimize hakim olmak amaçlı oruçlu geçirdiğimiz bir aydır. bu ayda gülünür mü ki _?Canceazi yazdı:bu ay ramazan mübarek ay bu ay gülmiycez de ne zaman gülücez ?haydegidelum yazdı:sende kurallarımızı ihlal ediosun demek hea.FarkXTeaM yazdı:Saçmalıktan başka bir şey değil
Merhabalar
Hesaplarınızla alakalı sorunların çözüm yeri forum değil destek birimidir. Lütfen destek birimine başvurunuz
:arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
İyi forumlar
Hesaplarınızla alakalı sorunların çözüm yeri forum değil destek birimidir. Lütfen destek birimine başvurunuz
:arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
İyi forumlar