ee napaQ ???lBlackDeathl yazdı:Sondaki gülücük herşeyi anlatmış.Doktordoctor yazdı:okurken duygulandım vallahaŞaka gibi.
İnsan İki Yüzlülüğü HaYaTMeZuNu CaRıNıN HiKaYeSi
Re: İnsan İki Yüzlülüğü HaYaTMeZuNu CaRıNıN HiKaYeSi
auril & DoubleLift
- xHaYaTMeZuNux
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Tşk ederim arkadaşlar tanımadığım insanlar bana bunları yapsalar zaten zoruma gitmezdi.Benim ailem bildiğim kişidir.Hergün o tatlı ve delikanlılar için skype acardım. Sırf muhabbetleri için ...Kendilerine bilior... işTE hAYAT wurdumu wuruor bizde DİPLOMAmızı aldık hayattan gencler...... :roll:
- onurbabaxdxd
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: BÜYÜK SELÇUKLULAR
kerem abiyi ankaya geldği ilk günden ber itanıyan biri olarak gerçekten başına gelen bu olaylar içler acısı.buolaylar onun peşini ankadada fazla bırakmmaış olsada onun içindeki okişiliği herzman bizlere güven verir.umarım yeni dostlarıyla birdha böyle bir olayın içinde olmaz .seviliyorsun kerem dayııı ... (KaRiZmAXOGUZ)
ŗąҡıŋıŋ ŧąđı ąƈı ɠεℓïγσŗşą εğεŗ ŗąҡı ïçεƈεҡ ҡąđąŗ ąƈı ŧąŧɱąɱışşıŋ đεɱεҡŧïŗ....
-
- İri Fare Avcısı
helriders lütfen sancak suncusun genel etkileşimine bakamrısın adamın biri kfüürleri saydırıyor.Infecter yazdı:[İçerik Silinmiştir.]
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür,argo kullanılmasından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
HellRiDerS
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Bişi yapma .dAuril yazdı:ee napaQ ???lBlackDeathl yazdı:Sondaki gülücük herşeyi anlatmış.Doktordoctor yazdı:okurken duygulandım vallahaŞaka gibi.
Çok çok fazla fedakarlık - yanlış insanlar = Pişmanlık
İyi niyetli biri olduğun belli. O kadar belli ki onca zamandır konuştuğun sohpet ettiğin kişilerin nasıl insanlar olduğunu anlayamamışsın. Seni suçlayamam tabi bunun için. En azından başın dik kapanmış mevzu.
İyi niyetli biri olduğun belli. O kadar belli ki onca zamandır konuştuğun sohpet ettiğin kişilerin nasıl insanlar olduğunu anlayamamışsın. Seni suçlayamam tabi bunun için. En azından başın dik kapanmış mevzu.

- xHaYaTMeZuNux
- Salgın Koruyucusu
Ben eski Emreyi kaybettiğim için hala üzgünüm. 3yıllık arkadaşım hergün Sohpeti için Skype actığım konuştukca mutlu olduğum....Birisiydi . AMa bi yerden sonra cıkar ve hırsla mı yoksa aklında başka Düşüncelerlemi nasıl değişti bilemiorum Ben Onun gibi birini kaybettiğim için hala üzülüorum... :|
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:Crack yazdı:Çok çok fazla fedakarlık - yanlış insanlar = Pişmanlık
auril & DoubleLift