Çaçaya katıLıorum Sıhıyeler 18 bın can basıor en iyi onlar :twisted: benım ıyıLeştırmem 1800 lerde Lıstedesen sılebılırsın Kuklacıda en az 50 sıfacının ıyıLeştırmesı 2bın200 oLmustur :lol:
HEYHAT yazdı:Her zaman vurguladığım gibi üstünde şuan item düşürebilen değil , gaffarda ustaca oynayabilen şifacı en iyi şifacıdır .
Ve bu listede belki sizde biliyorsunuz birbiriyle kapışabilecek sadece 3 tane şifa yeralmakta , diğerleri zaten mazide kaldı .
Çünkü zurnanın zirt dediği yer orası , Belki üstünde mevlana olmayabilir , belki w.s bilmiyor yada kazanamıyor olabilir ama tek şifa bölgede girdiğinizi gördüğünüzde evet Kuklacının şifacısı bu diyeceksiniz . Liste sonlarında olsa dahi bu listede o kişi yer almakta .
Eli ayağı birbirine dolanıp , üstünde 4 adet mevlana olan şifacıyı ben neyleyeyim bana yaramadıktan sonra ???
Bu sorunuzu tarafsız olarak yanıtlıyorum . Listeye almış olduğunuz bir çok RoA elemanı var hepsi sevdiğim ve şifacılıgına saygı duyduğum insanlar . ancak EaTMe (Savaş) benim görüşüm hem bu listedekiler içinde hem de kuklacı sunucusunda en sağlam şifacı kullanan ; grup bölgesi içinde bilgisi yüksek ; tecrübeli şifacıdır. Şahsi görüşümdür.