S!ZC£?
Re: S!ZC£?
Arkadaşım bundan 2 yasda 1 yıl once 49 lvl yoktu düşün bakalım ozaman şaheser denen birşey varmıydı -Yoktu neden çünkü 39 lvl kalıcı degıldı sımdı 49 lvl cıktıgında 49 llvl şaheser eşyalar cıktı ve ayrıca degerlerı yuksek buna göre 59 lvl cıkıp yenı saheserler cıkarsa bırak oyunu bırakmayı destek küfürden geçemez.
- Mykollux
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
merandanx yazdı:59 levelerin gelmesine en az 2 yıl var 2 yıl boyunca boş boş dolaşıcam diyosan bencede üretme
son derece katılıyorum kardeş 2 yıl flan alır çemberlıtaş yenı geldı daha bıçak sırtı kılıç dusuren varmıdır bılmem ama gormedım. bence 59 leveller gelırse çogu kısı sinirden oyunu bırakır..
SİNCE 2008 - MERAN
Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı

- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
59 lvl diye bişiy yok kardeşim gelmicek öyle bi seviyemorgcu yazdı:Arkadaşlar bnm ejder malzemelerim hazır sayılır.Ejderi üretmemi tavsiye edermisiniz.Neden bu soruyu soruyorum...Çünkü bazı kişiler üretme dior.59 leveller çıkınca çöp olacakmış die bir söylenti var.ejder için vereceğim madenlere yazık olurmu die bu konuyu açtım.Diğer yandanda düşününce üretmeyince ne sığnak ne migrat yapabiliyorum.Siz düşüncelerinizi yazarsanız iyi olur.Cevaplarınız bekliorum.
İyi oyunlar...Cevaplı forumlar... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
:|[/quote]Auril yazdı:8========)VeNGaT yazdı:Auril yazdı:+++++Canceazi yazdı::arrow: :arrow: :arrow: :arrow:Auril yazdı: O üretme diyenlerin çoğu ejder asa üretemeyen oyuncular olabilir mi ?Ejder asa üretmeden hiç bir şey yapamazsın. Diğer oyuncuları boşver daha 59 levellerin geleceği bile belli bir şey değil.
:arrow: :arrow: :arrow:
KaRGaLaR SüRüYLe KaRTaLLaR YaNLıZ UÇaR...
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Lonca: #direngezi
kanka karar verdim
))))))))))))): daha gerçekçi

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

panpa su pıtbull a bısey soyle nereye yorum atsam konuyu kılıtlıyor
dalıcam kafa goz 
auril & DoubleLift
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

Auril yazdı:panpa su pıtbull a bısey soyle nereye yorum atsam konuyu kılıtlıyordalıcam kafa goz

Canceazi yazdı:Auril yazdı:panpa su pıtbull a bısey soyle nereye yorum atsam konuyu kılıtlıyordalıcam kafa goz
auril & DoubleLift
kanka hatırlıyonmu bı ara ıletıler dusmustu bnm 1500 vardı 600 olmustu ıste o gun ben post kasmayı bırakmıstım ama ıletıler gerı gelınce yenıden basladım 
auril & DoubleLift
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

panpa ben çok çalışıp 1000i geçmiştim. Sonra benimkini 0ladılar. Sonra kasmaya başladım. sonra bi baktı 1200 eklediler. 1000lerden 2000 lere direkAuril yazdı:kanka hatırlıyonmu bı ara ıletıler dusmustu bnm 1500 vardı 600 olmustu ıste o gun ben post kasmayı bırakmıstım ama ıletıler gerı gelınce yenıden basladım