SIĞINAKLARRRRR
- jkmoco14
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: SIĞINAKLARRRRR
BENİM İSTEDİĞİM SADECE PANTOLON VE GÖZLÜK ALMAK SONRASINDA İSE SIĞINAK ZATEN GELİR LONCA BEKLENTİM ARTIK KALMADI 
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
İstediğim gibi konu açarım demişsin açamazsın buna hakkın yok açıp forumu kirletmeye ne senin ne bir başkasının hakkı vae pantolon ve gözlük istiyorum yazmışsın ben bir ibni ibni ceket üretmek için sabahlara kadar gerek madenlerini gerek parasını yapmak için g*tümü yırttığımı bilirim. Az emek ver meyvesini elbet alırsın.jkmoco14 yazdı:NE BİLİYİM BEN YERDE DEĞİL HİÇ Bİ YERDE BULAMADIM HEP KONU AÇIYOM CEVAP TA YOK FORUMA İSTEDİĞİMİ YAZARIM İSTEDİĞİM KONUYU AÇARIM EN AZINDAN SİZ LONCA VEYA ARKADAŞ BULMUŞSUNUZ BEN BULAMADIM
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
800 şifayı hor görmemek lazım unutmayın tecrübe olduktan sonra 43 level şifaıcyla sadece çift direnç+can kurtaran+büyü bozma ile 0 büyü şifalı çarla kenan kesebilirim inanmayan olursa oyunda irtibata geçsin deneyip gerekli cevabı kendisine iletiyim.

Karaköy
Ultron
Megatron
- jkmoco14
- FareAdam Düşmanı
O KADAR EMEĞİ HİÇBİR OYUNA VERMEDİM VEREMEM ZATEN BEN BU OYUNU İLGİNÇ VE AKICI GELEN HİKAYESİ İÇİN OYNUYORUM FAKAT BENİM İÇİN EN İLGİ ÇEKİCİ YER SIĞINAKLARDIR ARKADAŞIMLA BİR ADAM DAHA BULUP SADECE MÜZİĞİNİ DİNLEMEK VE DELİ KESMEK İÇİN GİRMİŞTİK FAKAT DAHA DELİ KESEMEDİK AMA O ZAMANLAR ÇOK EZİKTİM (ŞİMDİ DE EZİĞİM AMA NEYSE)VE SADECE 1-2 DK DURMAMIZA RAĞMEN ÇOK ZEVKLİYDİ O ZAMANDDAN BERİ HEP CİDDİ BİR GRUPLA GİRMEK İSTERDİM .FAKAT OYUNDA YENİ OLDUĞUM İÇİN NE YAPMAM GEREKTİĞİ HAKKINDA HİÇBİ FİKRİM YOKTU.ŞİMDİ OYUNU ANLADIM.ŞİFANIZIN 1000 ÜSTÜ OLMASI LAZIMMIŞ 833 ŞİFA VAR HERKES ÇOK EZİKSİN DİYO DOĞRU DİYORLAR SADECE PANTOLON VE GÖZLÜĞÜM YOK GÖZLÜĞÜ KADİM HİDRA PENÇESİNİ SATARAK ALABİLİRİM DE PANTOLONU SATAN YOK HERKESTE MOR VAR HERALDE HİÇKİMSE SATMIYO ZATEN 5M PARAM VAR SARISINI DA ALAMAM ZATEN DE NEYSE YETER BU KADAR BEN FORUMDA SEDECE KARAKÜRK FELAN GİBİ GÖREVLERİM İÇİN BAŞLIK AÇIYORUM RAHATSIZLIK VERDİĞİM HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM
- jkmoco14
- FareAdam Düşmanı
HOR GÖRÜYOLAR İŞTE 800 AZ BENCE AMA SEN ÖYLE DİYORSAN ÖYLEDİR ÇİFT DİRENCİM VAR CAN KURTARANIM VAR BÜYÜ BOZMAM VAR LAKİN ALMIYORLAR KUDRET İKSİRİM FELAN DA VAR SADECE TECRÜBEM YOK AMA SONUÇTA BİR YERDDEN BAŞLAMAK LAZIM KESKE ALSALAR OFFFFFF 
- IIYaKaRGeCeRiMII
- İri Fare Avcısı
Ortak Çok kafaya takmışsın. 
DoSTa DoST DüŞMaNa DüŞMaN ..

19 YaŞındaYım eLimde EmaneT Cebimde 1 MiLyon Yok Bu Ne BiÇim AdaLeT !
SoSYeTe çoCukLaRI DisKoLaRDa BaRLaRda GezeRken Ben KenDimi UnuTTum ,Tribün KovaLaRkeN

19 YaŞındaYım eLimde EmaneT Cebimde 1 MiLyon Yok Bu Ne BiÇim AdaLeT !
SoSYeTe çoCukLaRI DisKoLaRDa BaRLaRda GezeRken Ben KenDimi UnuTTum ,Tribün KovaLaRkeN
arkadasa hak verıyorum
herkezın oyun oynarken arkadas ve cevre ıcın gırmıyor
amac eglenmek
herkezın oyun oynarken arkadas ve cevre ıcın gırmıyor
amac eglenmek
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- Gkhanx
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
- Lonca: DeVa
Kelin ilacı olsa kendi başına sürermişTOLGARDA yazdı:Beni BUL
RaadoL [Kanuni Yatağanı]
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Arkadaşım 833 şifa grub bölgeleri için deneyimin olmadıkdan sonra grubundakileri kanser edicek kadar az. Kadim Hidra görevini yapmaya çalış İbni cevo *lı ayak vericek sana zaten kadim pençesiylede bi 45 m kazanmış olucaksın o parayı tut ve biritiktir git mantar çek üstüne bide ganoderma bulmaya çalış ibni ibni ceket üret bir adet benden sana tavsiye emek harcamazsan zaman harcamazsan çevren olmadığı sürece tek başına oturursun sadece.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat